• Hver gave med dit billede og din tekst
  • Lavet med kærlighed
  • Mere end 2000 personlige gaver!
Unicorn krus med billede - HvidUnicorn krus med billede - HvidUnicorn krus med billede - HvidUnicorn krus med billede - HvidUnicorn krus med billede - HvidUnicorn krus med billede - Hvid
Unicorn krus med billede - HvidUnicorn krus med billede - HvidUnicorn krus med billede - HvidUnicorn krus med billede - HvidUnicorn krus med billede - HvidUnicorn krus med billede - Hvid

Unicorn krus med billede

kr. 89
Forretningsordre
  • Rydeste print med munter design
  • Fuld allround print
  • Højeste kvalitet keramik med opvaskemaskine-proof print
Lavet med kærlighed
Vi laver gaven præcis som designet af dig.
100% kvalitetsgaranti
Leveres med gratis gavekort

Flere oplysninger om enhjørnemusken:
Materiale: keramik
Højde: 9,5 cm
Diameter: 7,5 cm
Indhold: 325 ml
Ekstra: opvaskemaskine sikkert

Nyd din yndlingsdrik fra denne personlig enhjørne krus med billede

Denne fantastiske og unikke enhjørnings krus er den ultimative gave til alle fans af eventyr, glitter og enhjørninger selvfølgelig! Din yndlingsdrink vil smage endnu bedre, når du drikker den fra denne enhjørne krus med billede. Det er rigtigt, du kan tilføje dit eget yndlingsbillede eller et billede af modtageren til designet. Den personlige unicorn krus er lavet af stærk, skinnende keramik og er opvaskemaskine-sikker.

Det er ikke svært at tilføje din egen kunst til dette vidunderlige krus. I den praktiske editor kan du vælge dit foretrukne enhjørningsdesign og tilføje ethvert foto, du ønsker. Giv det en finish ved at tilføje dit navn til designet. Og presto, i løbet af få minutter har du lavet et unikt enhjørningsknude med billede. Overrask din bedste ven med dette sjove krus eller måske give det til din lille niece, der er vanvittigt om enhjørningsgaver. Selvfølgelig ville vi ikke bebrejde dig, hvis du besluttede at holde det selv. Gå design det nu!

Et øjeblikkeligt pris tilbud for en Unicorn krus med billede ?

Interesseret i at bestille større antal af denne gave? Kontakt venligst et øjeblikkeligt tilbud. Vi er tilgængelige på arbejdsdage fra kl. 8.30 til 17.30.

89 87 27 88

Passer ind i alle forretningspapirer
Gaver laves og sendes samme dag
Mere end 1200 forskellige gaver
At personliggøre fra 1 stk

Foretrækker du at modtage tilbudet via e-mail?