• Hver gave med dit billede og din tekst
  • Lavet med kærlighed
  • Mere end 2000 personlige gaver!
Personlig gudmor mugPersonlig gudmor mugPersonlig gudmor mugPersonlig gudmor mugPersonlig gudmor mugPersonlig gudmor mug
Personlig gudmor mugPersonlig gudmor mugPersonlig gudmor mugPersonlig gudmor mugPersonlig gudmor mugPersonlig gudmor mug

Personlig gudmor mug

kr. 89
Forretningsordre
  • Leveringsadresse efter eget valg
  • I gaveæske + gratis gavekort
  • 100% kvalitetsgaranti
Lavet med kærlighed
Vi laver gaven præcis som designet af dig.
100% kvalitetsgaranti
Leveres med gratis gavekort

Flere oplysninger om gudmorens krus:
Materiale: keramik
Højde: 9,5 cm
Diameter: 7,5 cm
Indhold: 325 ml
Ekstra: opvaskemaskine sikkert

Lav en personlig krus som den perfekte gave til din gudmor!

Denne fantastiske krus med billede er virkelig en unik gave til enhver godmor. Det er ligegyldigt, om du foretrækker kaffe, te eller rent vand, alt smager bedre i et personlig krus! Hvad gør denne gudmors gave virkelig speciel, er at du ikke kun kan vælge dit eget design, men også tilføje dit yndlingsbillede og tekst til kruset. Denne dejlige gudmors gave er ikke bare praktisk, det ser også fantastisk ud! Din kære gudmor vil altid have hendes favorit krus til hånden, hjemme eller på kontoret. En sjov måde at overraske din gudmor, eller som en fødselsdagsgave eller ferie gave.

Vi vil omhyggeligt udskrive dit design på kruset i fuldfarvet HD-kvalitet. Den højkvalitets keramik sikrer et fantastisk resultat, der virkelig viser dit unikke design. Din personlige gudmorke er selvfølgelig opvaskemaskine-sikker. På den måde bliver din gave uberørt i de kommende år. Start med at designe din krus med det samme og lav den perfekte gave til din gudmor!

Et øjeblikkeligt pris tilbud for en Personlig gudmor mug ?

Interesseret i at bestille større antal af denne gave? Kontakt venligst et øjeblikkeligt tilbud. Vi er tilgængelige på arbejdsdage fra kl. 8.30 til 17.30.

89 87 27 88

Passer ind i alle forretningspapirer
Gaver laves og sendes samme dag
Mere end 1200 forskellige gaver
At personliggøre fra 1 stk

Foretrækker du at modtage tilbudet via e-mail?