Personlige gaver med foto og/eller tekst

Send gaven direkte til modtageren

100% tilfredshedsgaranti

Personlige gaver med foto og/eller tekst

Gaven fra os er altid unik, fordi du selv har været met til at designe den. Du kan være sikker på at finde den perfekte gave til enhver lejlighed. Selv de små øjeblikke, hvor du bare vil sige tak eller fortælle nogen, at du tænker på dem.

Send gaven direkte til modtageren

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en ven eller en kollega men kan du ikke fysisk være til stede, så send gaven direkte til deres adresse. Mange af vores gaver passer endda i postkassen.

100% tilfredshedsgaranti

Hver eneste gave bliver lavet med kærlighed og præcision. Men skulle der imod al forventning være gået noget galt, så tag endelig fat i vores kundeservice, så står de klar til at hjælpe og sørge for at alt bliver som det skal være.

Et udvalg af vandflasker, der er gjort personlige med et billede eller en tekst, du vælger. Skab dit eget personlige termokrus til at opbevare dine yndlings varme og kolde drikke.

16 Gaver

Personlige vandflasker, rejsekrus og kop

De er virkelig populære: praktiske vandflasker kan rumme masser af vand, kaffe eller te, så du kan komme igennem dagen. Ønsker du at lave en praktisk vandflaske eller termoflaske? Eller vil du gerne give dit barn en kop, som de kan tage med i skole, og som har deres helt eget foto eller navn på? Design ganske enkelt din vandflaske, rejsekrus eller kop online! Du kan vælge mellem forskellige typer flasker, termoflasker, krus og kopper.

Personlig vandflaske

Masser af vandflasker i vores udvalg er perfekt til sports- og træningssessioner. Flaskerne er lavet af stærkt aluminium, hvilket gør dem pæne og holdbare. Flaskerne har alle et låg, der beskytter mundstykket. Skru blot låget af for at genopfylde flasken. Flaskernes kapacitet er 500 ml, mere eller mindre nok til at holde et stykke tid! Vælg et cool design i vores editor, upload et billede eller tilføj et navn for at skabe en unik vandflaske på ingen tid.

Personligt termokrus

Hvis du er på farten i noget tid, og ønsker at få en behagelig varm eller kold drik med dig, har du behov for et praktisk termokrus. Termokrus har et skydelåg, hvormed du kan åbne kruset og drikke af det. Når du er færdig, kan du bare lukke skydelåget igen. Flaskerne er lavet af hvid aluminium og har et sort håndtag. Termokruset vil holde din varme drik lun i op til 6 timer, længe nok til en togrejse eller biltur! Du kan skylle termokrusene i hånden. For at holde trykket perfekt fraråder vi at vaske termokruset i opvaskemaskine. Termokrus kan tilpasses med navn, foto og/eller tekst efter eget valg.

Personlig termoflaske

Vi tilbyder også et udvalg af smukke termoflasker i vores udvalg. Disse flasker har dobbelte sider, og er derfor velegnede til at holde din kolde drik kold og din varme drik varm. Termoflaskerne har en kapacitet på 500 ml og er lavet af rustfrit stål. Du kan vælge mellem en termoflaske med drejelåg, en med mini sugerør eller en med bambus top. De fås alle i sølv og hvid. Du kan tilføje dit eget billede, navn, tekst eller logo på termoflasken. Kig på vores online editor for at se, hvilke designs du kan lide, hvis du ønsker at lave din egen specielle flaske.

Designs i vores editor

I vores online editor kan du finde forskellige, sjove designs, som du kan personliggøre din vandflaske med. Vælg mellem et print med blomster, blade, appelsiner eller et af vores mange andre designs. Du kan tilføje dit navn og billede til vores designs for at lave din egen, unikke termoflaske.

Personlige skolekrus og flasker

Selvfølgelig tilbyder vi også i vores kollektion et udvalg af sjove skolekrus, som dit barn kan tage med i skole. Disse krus er fås i blå, grøn og pink. De er lavet af superstærkt BPA-frit plastik. Vælg mellem sjove designs med en flamingo, en ræv, en koala, en løve, en hval eller et andet af de søde designs. Upload dit barns ynglingsbillede, og tilføj hans eller hendes navn for at lave et unikt krus til skolen. Ideelt hvis dit barn ofte mister sit krus; ejeren kan blive fundet på ingen tid!

Dit eget personlige krus, kop eller flaske på ingen tid!

Det er nemt at lave din egen personlige vandflaske, krus eller termoflaske online. Vælg blot det produkt, du ønsker at personliggøre, og åben editoren. Du kan vælge et af vores skønne designs, uploade dit billede og tilføje et navn eller en tekst. Ingen minimum ordremængde, og klar på ingen tid.