Personlige gaver med foto og/eller tekst

Send gaven direkte til modtageren

100% tilfredshedsgaranti

Personlige gaver med foto og/eller tekst

Gaven fra os er altid unik, fordi du selv har været met til at designe den. Du kan være sikker på at finde den perfekte gave til enhver lejlighed. Selv de små øjeblikke, hvor du bare vil sige tak eller fortælle nogen, at du tænker på dem.

Send gaven direkte til modtageren

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en ven eller en kollega men kan du ikke fysisk være til stede, så send gaven direkte til deres adresse. Mange af vores gaver passer endda i postkassen.

100% tilfredshedsgaranti

Hver eneste gave bliver lavet med kærlighed og præcision. Men skulle der imod al forventning være gået noget galt, så tag endelig fat i vores kundeservice, så står de klar til at hjælpe og sørge for at alt bliver som det skal være.

Påskeæg og Påskeharer er to meget kendte symboler på påsken. En hyggelig tid sammen med med familie og venner, spise tonsvis af chokolade og overraske en du holder af med en personlig påskegave! 

109 Gaver

Du har set 48 af 109 gaver

Personlige påskegaver til en virkelig skøn påske

Påsken er allerede ved at være over os, en af årets vigtigste helligdage. Træerne bliver grønnere, aftenerne bliver langsomt lysere og længere og fuglene begynder at synge. I år falder starter påsken som sædvanlig på Skærtorsdag, d. 1. April 2024. Påsken er en fantastisk tid til at samles omkring bordet med dine kære til en lækker påskefrokost. Du kan sætte den perfekte prik over i'et til påskefrokosten, med smukke, personlige påskegaver og tilbehør fra YourSurprise.

Overrask din niece med et sjovt krus med en påskehare med hendes navn på eller glæd din familie med en personlig æske med påskeæg, med et billede af hele familien. Hvad med en personlig påsketallerken til hver af dine små gæster, med deres navn og billedepå? Du tilføjer selv billedet og/eller teksten på alle påskegaverne, så du skaber helt unikke overraskelser til alle og enhver.

Hvis påskeæg ikke lige er dig, så lav en personlig Milka gaveæske til påske. Gaveæsken leveres i et sjovt påskedesign, hvor du kan tilføje et billede og en personlig besked, så du skaber en helt unik overraskelse. Giv alle en helt personlig chokoladegave . Hjerteformede og lækre - og en skøn tilføjelse til en påske slikpose.

Personlige påskegaver

Gør din påske endnu sjovere med personlige påskegaver. Del dem ud til din påskefrokost eller gem dem til æggejagten. YourSurprises påskegaver er gode til både store og små.

Overrask dine kære med et personligt træhjerte med en graveret tekst, du selv vælger. Lav dit helt personlige påske stearinlys med billede og/eller tekst, du selv vælger. Den perfekte og unikke påskegave til familie, venner eller kolleger.

Det er tanken der tæller, og det behøver ikke altid være de dyreste gaver der betyder mest. Overrask med en personlig værtsgave eller værtindgave til påskefrokosten.

Chokoladegaver til Påske

Chokolade er blevet lig med påsken. En tid på året hvor man uden skam kan proppe sig med lækker chokolade. På vores hjemmeside finder du forskellige personlige chokoladegaver til dig selv eller f.eks som vært eller værtindegave. Lækre chokolader som du kan personliggøre med eget billede, design og/eller en særlig hilsen.Du kan også imponere med en personlig Toblerone i påsketema med navn eller personlig tekst. Tobleronen har et farverigt design, helt perfekt til påske!

Du kan også ønske god påske med et chokolade telegram. Denne gave er helt perfekt hvis du ikke kan være sammen med personen til påske. Gaven kan leveres direkte til modtagerens hjem.

Chokolade til Påske er meget traditionelt men med vores magiske touch kan du gøre det lige lidt ekstra specielt. Faktisk har vi et virkeligt lækkert udvalg af chokolader som man ikke finder i andre butikker. Et paradis for chokoladeelskere! Her finder du et par ideer:

  • Personlig Toblerone i forskellige størrelser
  • Personlig Tony Chocolonely gaveæske i farverigt design
  • Celebrations chokoladeæske personliggjort med billede og navn
  • Mega Milka chokolade gjort personlig med navn, billede og tekst

Gaveideer til Påske

Med unikke påskegaver gør du påsken endnu hyggeligere. Du kan dele påskegaverne ud til påskefrokosten eller gemme dem i haven til børnene.

En ide kunne være en skattejagt med masser af farverige påskeæg med vedhæftede clues til hvor de skal lede efter den rigtige gave. Børnene vil have det sjovt, og samtidig være optaget i længere tid, mens de voksne får sig en velkomstdrink eller forbereder frokosten. Påskergaverne hos YourSurprise er alletiders til både voksne som børn. Overrask en du holder af med et hjerte af træ indgraveret med en personlig tekst. En spdan gave vil helt sikkert varme om hjertet. Eller lav personlige stearinlys i påske stil, en sød og betænksom gave, eller super fin på påskebordet.

De bedste påskegaver

Det kan være svært at finde unikke og originale gaver til påske. Vi er omringet af gaver der ligner hinanden, så det kan være svært at skille sig ud. Men til alle problemer er der en løsning, hos YourSurprise har vi et stort udvalg af unikke og personlige gaver. Herunder et par gaveideer som vi tror du vil lide:

  • Personlige chokolader til at overraske en du holder af.
  • En kanin plysdyr med personlig t-shirt til de mindste
  • Et påske skærebræt af træ med indgravering, som kan bruges som skærebræt eller tapasbræt til påskefrokosten
  • En super fin gaveæske med flotte blomsterfrø (bomber) til haven. En super fin activitet til påsken og starten på foråret.

Påskefrokost

En af påskens bedste ting er påskefrokosten. Hvis du organiserer din egen påskebrunchfrokost eller er du inviteret til påskefrokost? Dæk bordet ekstra fint med fine personlige påskeservietter som sætter prikken over i'et. Overrask gæsterne med deres helt personlige påskekrus, med deres foto og/eller navn, sammen med et af vores sjove påskedesigns. Vi har designs med påskehare, -kyllinger og påskeæg.

Sæt et stort smil på alles ansigter i påsken, med personlige påskegaver fra YourSurprise.

Send et påskekort

Nu til dags er det nemmest at sende en hilsen med telefonen. Lige hurtigt ringe, sende en besked, eller med FaceTime. Men der er også tidspunkter hvor det er dejligt at få en hilsen på en anden måde. Overraskelsen i at modtage et kort i postkassen er blevet større og er helt unik. Så hvorfor ikke ønske God Påske på en anderledes måde i år?

Du kan personliggøre dit påskekort med eget design, billede og tekst. Vil du hellere sende et helt unikt kort? Så kan du vælge vores personlige lykønskningskort af træ - Super flot til at udstille i hjemmet, f.eks i køkkenet eller på vindueskarmen.

Påskefejring på afstand

Det er ikke altid muligt at fejre Påske sammen med vores dyrebareste. Derfor er det også sjovt at overraske en du holder af selvom i ikke er i nærheden af hinanden. Det er ikke svært at overraske en man elsker. Alle vores gaver kan sendes direkte til modtageren.