• Mere end 1500 personlige gaver!
  • Hver gave med dit billede og din tekst
  • Spread a little happiness
Hver gave med foto og / eller tekst.
Send gaven direkte til modtageren.
Tilføj et gratis lykønskningskort som gave.
Hver gave med foto og / eller tekst.
Gaven fra os er altid unik, fordi du selv har oprettet den. Du er sikker på at finde den perfekte gave fra os til enhver lejlighed såvel som de små øjeblikke, hvor du bare vil sige tak eller fortælle nogen, at du tænker på dem.
Send gaven direkte til modtageren.
Hvis du vil overraske et familiemedlem, en ven eller en kollega, men du ikke kan møde dem nu, så send gaven direkte til deres adresse, mange af vores gaver kan endda passe ind i postkassen.
Tilføj et gratis lykønskningskort som gave.
I indkøbskurven kan du tilføje et gratis lykønskningskort i henhold til gaven, hvor du kan skrive en personlig besked og afsløre, hvem gaven kommer fra.

Gin-Tonic gave sæt

Hvad vores kunder siger
9.9
Se alt 1731 anmeldelser
Ellen
på 17-10-21

"Rigtig god kundeservice … hurtigt … en fornøjelse . "

10 fra 10
Thanekshan
på 17-10-21

"Kvaliteten er i top. :-) "

10 fra 10
Annabell
på 17-10-21

"Det var rigtig godt. Meget fint billede og virkelig god kvalitet. Tusind tak. Modtageren af gaven blev.."

10 fra 10

Personligt gin & tonic-gavesæt

Hvis du er på udkig efter en gave til én, du holder af, og som elsker gin og tonic, så kan du overraske med dette sjove Gin & Tonic-gavesæt. Lav din helt egen personlige trææske eller indgraverede gin & tonic glas.

Flere forskellige slags ginmærker

Der findes mange mange forskellige slags gin, der alle egner sig perfekt til en lækker gin & tonic! En af vores mest populære gin er Bombay Sapphire, som har en let sød smag samt en eftersmag af citron. Vi har også Hayman's gin, som bliver lavet i London og har en frugtagtig smag. Hendrick's er en kraftig engelsk gin. Bobby's er en førsteklasses hollandsk gin, der har et pift af enebær, koriander, citrongræs, kardemomme og orangeskal. Alle disse lækre gin laver en fantastisk gin og tonic cocktail.

Med din helt personlige æske

Hvis du er på udkig efter en gave til én, der elsker cocktails, så er dette gin & tonic-gavesæt perfekt! Vælg ginmærke, og personliggør trææsken i vores online editor. Tilføj dit foretrukne billede, en personlig besked og/eller modtagerens navn, for at lave din unikke gave på ingen tid.

Dine helt egne indgraverede gin & tonic glas

En gin & tonic bør nydes fra et ægte gin & tonic-glas. For at gøre det hele endnu sjovere, kan man gå efter et indgraveret gin & tonic-glas, der er gjort personlig med et navn efter dit valg. Dét, vil en ægte gin & tonic-fan elske! Da den personlige del er indgraveret ind i glasset, er det sikkert at komme glasset i opvaskemaskinen.

Lav den bedste gin & tonic

Der findes ikke noget bedre end en velsmagende G & T. Det eneste du skal sørge for er at afmåle mængde af gin og tonic korrekt. Der skal ca. 50 ml gin til 100-120 ml tonicvand, så lidt isterninger og pyntning med lime og agurk, så er den klar til at blive nydt!

En gin & tonic smager allerbedst, når den nydes fra en af dine helt egne indgraverede gin & tonic-glas med dit eget navn på.