• Hver gave med dit billede og din tekst
  • Lavet med kærlighed
  • Mere end 2000 personlige gaver!
Alle Tak gaver
Hvad vores kunder siger
9.9
Se alt 591 anmeldelser
Ayman
på 02-04-20

"Tak for god service. "

10 fra 10
Karin Majbritt..
på 02-04-20

"Intet overhovedet, har self kun handlet hos jeg 1gang,så hvis det går lige så godt næste gang jeg må.."

10 fra 10
Javiera ignacia..
på 30-03-20

"Very nice ! I like very much this page , beautiful gifts "

10 fra 10

Tak gaver

Nogle gange behøver du bare lidt hjælp. Det er ligegyldigt, om det er med noget stort eller lille. Kender du en person, der altid er der for dig, når du har brug for dem? Overrask denne smukke person med en personlig tak gave! Vi ved alle, et billede er værd tusind ord. Derfor tilbyder vi mulighed for at personliggøre enhver tak gave med dit valg af design, foto og besked. Hver takk gave bliver personlig på YourSurpise!

Personlig telefon cases

I dag og alder har vi alle en telefon med os stort set 24/7. De er fyldt med telefonnumre af venner, familie og undertiden endda arbejde. Derudover har de ofte en omfattende samling af fotos, du har taget selv. Med så meget værdifuld information på din telefon, vil du sørge for, at den er beskyttet til enhver tid. Den bedste måde at holde en telefon beskyttet på er med en telefon cases, der passer til den pågældende type.

Hvordan kommer det design, du ønsker, aldrig til rådighed i den telefonmodel, du har? Det problem hører til fortiden nu! På YourSurprise kan du designe dit eget fotopapir med et design, foto og besked efter eget valg. Vi tilbyder personlige telefon cases til et stort udvalg af telefonmodeller, så du altid finder en sag, der passer til din telefon. Denne gave er ikke kun personlig og sjov, men det er også praktisk!

Personlige manchetknapper

Leder du efter en passende tak gave til en forretningspartner eller kollega? Et godt eksempel på en tak gave er manchetknapper. Manchetknapper kan tilpasses med firmaets logo eller et (in) formelt billede. Du kan også have en persons initialer indgraveret på firkantede eller ovale manchetknapper. Personlige manchetknapper er en stilfuld måde at sige tak på i et formelt miljø. Men de er også en god gave til nogen, der lige landede deres første job, en forfremmelse eller startede deres egen virksomhed!

Har kjolekode på dit job ikke brug for manchetknapper, men du leder stadig efter en gave til en forretningspartner, chef eller kollega? Giv dem en visitkortholder ! Har du visitkort, men de bliver altid beskadiget i jakkelommen eller holder du tabt? Hold dine visitkort på ét sted og skader gratis med en personlig visitkortholder! Du kan indgravere firmaets logo eller et foto på det for et personligt præg. Stilfuld og praktisk!

Forklæde

Kender du nogen, der elsker at skabe lækre retter og spektakulære kager? Sig tak med et personlig forklæde ! Du kan personliggøre denne gave med dit eget foto eller tekst eller bruge et af de mange designs i editoren.

Madlavning i et køkken er forskelligt fra madlavning på grillen. Af den grund har vi også designet et forklæde, der passer til dette job! Grillforkladen leveres med specielle lommer til en spatel, to tang, en gaffel og to ovnhandsker. Du kan tilpasse ovnhandskerne med dit design, foto eller tekst efter eget valg. Grillværktøjerne er inkluderet i pakken, så du er straks klar til at skyde grillen!