Hver gave med foto og / eller tekst.

Send gaven direkte til modtageren.

Tilføj et gratis lykønskningskort som gave.

Hver gave med foto og / eller tekst.

Gaven fra os er altid unik, fordi du selv har oprettet den. Du er sikker på at finde den perfekte gave fra os til enhver lejlighed såvel som de små øjeblikke, hvor du bare vil sige tak eller fortælle nogen, at du tænker på dem.

Send gaven direkte til modtageren.

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en ven eller en kollega, men du ikke kan møde dem nu, så send gaven direkte til deres adresse, mange af vores gaver kan endda passe ind i postkassen.

Tilføj et gratis lykønskningskort som gave.

I indkøbskurven kan du tilføje et gratis lykønskningskort i henhold til gaven, hvor du kan skrive en personlig besked og afsløre, hvem gaven kommer fra.

Hvad vores kunder siger

Quote icon

Alt gik så fint! Det blev sendt dagen efter jeg bestilte og kom to dage senere, på den dato i havde sagt. Alt var godt pakket ind og i god kvalitet

Nadja på 06-06-22

10 fra 10
Quote icon

Jeg er bare fuldt ud tilfreds. Pakkens indhold- kvaliteten af billedet på gaven, leveringen- alt var bare som lovet 👍

Mette på 06-06-22

10 fra 10
Quote icon

Fin kvalitet, tre forskellige opgaver løst hurtigt.

Sven Erik på 29-05-22

10 fra 10
9.9

2167 anmeldelser

Se alt

Personlige gaver og takkegaver

Det, der gør livet sjovt, er at fejre øjeblikket, både de store og de små. Når vi har noget at fejre, er det, der gør det specielt, at vi fejrer det sammen med vores familie og venner. Vis dem, hvor taknemmelige du er for, at de deltog i din fest med en helt unik og personlig takkegave.

Personlige gaver til enhver lejlighed og gæsttype

Uanset om du fejrer din bryllupsdag, fødselsdag, konfirmation, dåb, indflytterfest, graduering eller polterabend, så kan du finde de perfekte personlige gaver på YourSurprise.

Vi har alt fra sæbebobler, farveblyanter og pebermynterbolsjer på dåse til duftlys i dåser, chokolade i krukker og individuelt indpakket chokolade. Hver enkelt gave kan personliggøres med det billede, design og/eller tekst, du vælger, hvilket gør dem egnede til enhver lejlighed.

Så uanset om din fest er stor eller lille, og dine gæster er unge, gamle eller begge dele, så har vi sjove gaver til dem alle. Du kan endda vælge at blande og få lavet et udvalg af forskellige personlige gaver!

Lille gestus, stor betydning

Det er ofte de små ting i livet, som vi er taknemmelige for, da det er de små ting, der gør hele forskellen. Den venlige nabo, der passer på din kat, når du er væk, kollegaen, som altid er villig til at hjælpe dig med at afslutte et projekt, selv efter en lang arbejdsdag, eller familiemedlemmet, der altid er villig til at give dig en lift, hvis du har brug for et. De fortjener alle at vide, hvor taknemmelig du er for disse tilsyneladende små gode handlinger. Vis dem, at du værdsætter det med personlig chokolade, et unikt krus eller et wellness-gavesæt.

Takkegaver til familie og venner

Venner og familie er de bedste, når det handler om at tilbyde hjælp. Nogle gange har du brug for et lyttende øre, nogle gode råd eller en pause fra det dagligdagens trummerum. Sig tak til dine forælder, søskende eller bedsteforældre, for at de altid er der med en indgraveret teæske i træ, når I drikker en kop dejlig varm te sammen, et sæt billeder af dine yndlings øjeblikke eller en Tubes-gaveæske, som I kan nyde sammen.

Firma takkegaver

Hvis din kollega, chef eller medarbejder har gjort noget, der fortjener mere end et klap på ryggen, så kom til os. Vis din påskønnelse for deres hårde arbejde med en personlig pen, musemåtte, beskyttelsescover til den bærbare eller et krus. Dette er samtidig gaver, som man også kan give, når de forlader firmaet. Man er ked af, at de rejser, men ønsker dem alt godt i fremtiden.