Personlige gaver med foto og/eller tekst

Send gaven direkte til modtageren

100% tilfredshedsgaranti

Personlige gaver med foto og/eller tekst

Gaven fra os er altid unik, fordi du selv har været met til at designe den. Du kan være sikker på at finde den perfekte gave til enhver lejlighed. Selv de små øjeblikke, hvor du bare vil sige tak eller fortælle nogen, at du tænker på dem.

Send gaven direkte til modtageren

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en ven eller en kollega men kan du ikke fysisk være til stede, så send gaven direkte til deres adresse. Mange af vores gaver passer endda i postkassen.

100% tilfredshedsgaranti

Hver eneste gave bliver lavet med kærlighed og præcision. Men skulle der imod al forventning være gået noget galt, så tag endelig fat i vores kundeservice, så står de klar til at hjælpe og sørge for at alt bliver som det skal være.

Hvad er YourSurprise Family programmet?

Som del af YourSurprise familien, reklamerer du YourSurprise sortimentet på din egen hjemmeside, blog, social media eller andre kanaler. Du kan gøre dette ved hjælp af forskellige marketingmidler- Du kan for eksempel vælge mellem bannere of tekstlinks som du kan bearbejde i din blog/artikel, eller kopiere hele datafeeds som du kan sætte op på din hjemmeside og på den måde sætte hele vores produkt sortiment på din platform. For hver eneste kunde som du er ansvarlig for får du 15% kommission på bestillingens beløb. Har du brug for hjælp? Vores affiliate eksperter hjælper dig gerne med din næste marketing ide!

Er du lige så entusiastisk som vi er?

Har du læst overstående punkter godt i gennem og kan du ikke vente med at starte dette nye eventyr? Registrer dig til vores affiliate netværk med det samme og kom i gang i dag med at reklamere for vores fantastiske personlige gaver. Du giver dine besøgende chance for at være oprigtigt opmærksomme overfor dem de holder af ved at overraske med de dejligste gaver med et personligt touch. Og for dig som entreprenør er det en unik og enestående chance for at få gang i salget og tjene ekstra penge.

Derfor vil du allerede i dag blive del af YourSurprise familien

  • 15% kommission på dine salg
  • Super lækkert marketing materiale, lavet af vores designers. Generel reklame, men også temaer som Mors Dag eller Fars Dag.
  • Et brugervenligt dashboard hvor du blandt andet kan følge dine salg og indtjente kommission. Og mange andre smarte features.
  • Månedlige updates i.f.t nye fede produkter, praktiske tips og særtilbud
  • Personlig kontakt med YourSurprise (annoncøren), så ingen mellemmænd, tydelig kommunikation og hurtige svar
  • Brug for en sparringspartner? Der står altid en affiliate ekspert klar til at brainstormen med dig.
  • 10% rabat på din næste personlige bestilling hos YourSurprise ved hjælp af en unik rabatkode som du modtager efter registrering.
Affiliates

Har du nogen spørgsmål?

Vil du vide mere om vores affiliates? Så tag endelig kontakt til os.