Personlige gaver med foto og/eller tekst

Send gaven direkte til modtageren

100% tilfredshedsgaranti

Personlige gaver med foto og/eller tekst

Gaven fra os er altid unik, fordi du selv har været met til at designe den. Du kan være sikker på at finde den perfekte gave til enhver lejlighed. Selv de små øjeblikke, hvor du bare vil sige tak eller fortælle nogen, at du tænker på dem.

Send gaven direkte til modtageren

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en ven eller en kollega men kan du ikke fysisk være til stede, så send gaven direkte til deres adresse. Mange af vores gaver passer endda i postkassen.

100% tilfredshedsgaranti

Hver eneste gave bliver lavet med kærlighed og præcision. Men skulle der imod al forventning være gået noget galt, så tag endelig fat i vores kundeservice, så står de klar til at hjælpe og sørge for at alt bliver som det skal være.

Leder du efter en betydningsfuld adventsgave, eller sjove kalendergaver? Find inspiration i vores store udvalg af helt personlige og unikke gaver. Lav en adventsgaver børn vil elske, eller gode adventsgaver til voksne. Vi har alle de gaver som vil gøre lykke hos alle og enhver!

148 Gaver

Du har set 48 af 148 gaver

Hvad er forskellen på kalendergaver og adventsgaver?

Den søde juletid er lige oppe over. Dagene bliver kortere og koldere, men samtidigt bliver gader og stræder pyntet op med fine julelys. Vi har mange dejlige traditioner og nogle af dem er den årlige julekalender og adventskalender. Men hvad er egentlig forskellen spørger du måske?

Kalendergaver er gaver som gives i en julekalender hver dag ind til juleaften. En lille gave som lægges i julesokken eller hænges på en julekalender første gang d. 1. december og hver dag til og med Juleaften. Forestil dig glæden i dine børns øjne når de vågner og fuld af spænding løber hen for at finde ud af hvilke overraskelser der venter dem i dag.

Det kan lyde som noget af en omkostning at give en lav selv julekalender. Men det behøver det ikke være, for det drejer sig virkeligt om små kalendergaver som ikke koster en formue.

Adventsgaver er til gengæld gaver som gives hver søndag i advent. Det vil sige at man giver en adventsgave 4 gange i løbet af december. Adventsgaver er derfor ofte lidt større gaver end kalendergaverne. Hvis man har svært ved at finde på 24 kalendergaver børn vil blive glade for, så er en adventskalender en fantastisk ide!

Hvornår er det søndag i advent?

Det er ikke det samme hvert år. Det komme nemlig an på hvornår Juleaften falder.

I 2024 falder første søndag i advent søndag d. 1. december, anden søndag i advent d. 8. december, tredje søndag i advent d. 15. december, og fjerde søndag i advent d. 22. december. Eftersom juleaften falder på en søndag i år, så er fjerde søndag i advents den samme dag som Juleaften.

Det er også den nemmeste måde altid selv at regne det ud på. Først tjekker du hvornår juleaften falder. I 2024 er det på en tirsdag. Det vil sige at fjerde søndag i advent i 2024 falder søndag d. 22. december. Også regner du bare bagud indtil du har de 4 adventssøndage.

Overrask med helt unikke og personlige kalendergaver

Når det kommer til kalendergaver så er det virkelig tanken der tæller. Det drejer sig om at skabe den helt unikke og magiske julestemning, og en julekalender kan gøre lige nøjagtigt det.

Men en julekalender behøver ikke kun at være til børn, du kan også lave en julekalender til mænd eller en julekalender til hende. Det er da den dejligste måde at overraske din bedre halvdel på i juletiden.

Leder du efter en kalendergave til voksne eller børn, så er du kommet til rette sted. Vi har nemlig et kæmpe udvalg af personlige gaver som egner sig helt perfekt som kalendergaver.

Bliv inspireret til pakkekalenderen med nogle af vores bedste ideer herunder:

 • En Toblerone med eget navn er den perfekte gave til alle aldre
 • En æske med slik med personlig emballage
 • En chokoladejulekalender som kalendergave d. 1. december? Gjort helt personlig med eget billede, navn og personlig hilsen.
 • Boksershorts med billede
 • Julekugler med navn eller billede

Leder du efter den bedste pakkekalendergaver så har vi noget til alle aldersgrupper! Gå på opdagelse i vores store udvalg af sjove gaver, eller måske et puslespil til at hygge sig med i den kolde tid.

Find den bedste adventsgave

Det behøver ikke være svært at finde adventsgaver. De bedste adventsgaver er dem som kommer fra hjertet. Overrask den heldige modtager med sjove adventsgaver som de vil sætte pris på i mange år.

Til kæresten kunne du overraske med et par sjove strømper med eget billede og design. Eller f.eks en flaske god vin med personlig etikette som i kan hygge med sammen. Andre gode adventsgaver til voksne og børn kunne være et personligt puslespil med egne billeder og en sjov tekst. Det er noget man kan hygge sig med sammen som familie, og som vil give timers underholdning og som alle aldre sætter pris på.

Andre gode gaver kunne være smykker med indgravering, eller fint julepynt med indgravering eller eget billede. Det vil helt sikkert gøre et stort indtryk.

Har du brug for endnu flere ideer til adventsgaver til voksne eller adventsgaver til mor eller til far, så vil du helt sikkert finde den perfekte gave hos os.

Små overraskelser i hele julemåneden er en dejlig måde at varme op til selve julen på. Til den helt store aften, nemlig juleaften med dejlig julemiddag, dansen om juletræ og selvfølgelig de fineste julegaver!

Pakkekalendergaver med søde sager

Leder du efter julekalender gaver børn og voksne vil bliver henrykte over? Så er chokolade og andre søde sager selvfølgelig ikke til at komme uden om. Uanset om du vil overraske din kæreste, din partner, dine børn, din far, begge dine forældre eller dine bedsteforældre, så er der bare ikke noget bedre end chokolade og slik i den søde juletid. Det en lille gave som alle og enhver vil elske.

Men hvad gør vores chokolade kalendergaver så særlige? Alle vores gaver personliggøres med eget billede, navn og eventuel tekst efter eget ønske. Alle vores chokoladegaver er af høj kvalitet og lavet af de mest kendte mærker.

Herunder finder du et par af vores favoritter:

 • Mega Milka plade chokolade med billede og tekst
 • Festlige Celebrations chokolader i champagneflaske med eget design
 • Milka gaveæske med lækre chokolader
 • KitKat minichokolader med billede og tekst.
 • M&Ms i flot gave forpakning med eget design
 • Kæmpe Toblerone med navn
 • Gaveæske med luksus praliner til dem med en sofistikeret smag

Vi har et stort udvalg af fantastiske chokoladegaver, fra kæmpe chokolader til chokoladehjerter af massivt chokolade, alt sammen gjort personligt med eget design, billede, navn og/eller tekst.

Er du mere til slik? Så har vi også masser af gode gaver med lækkert slik.

Fantastiske adventsgaver til ham

Fortjener manden i dit liv en adventskalender med de dejligste gaver i den søde juletid? En adventskalender til ham er faktisk slet ikke så svært at lave. Tænk over hvad hans interesser er, hvad han elsker at lave og sidst men ikke mindst så er en adventsgave der kommer fra hjertet altid den bedste ide!

En adventskalender findes i flere varianter. Har i tradition for i din familie at give adventsgaver ved morgenbordet men lyset tændes i adventskransen? Eller lægger i adventsgaven i julesokken? Ligegyldig hvad så har vi masser af forskellige ting som kan være de perfekte adventsgaver.

I din personlige gavekalender til ham hvad ville han så ikke sige til et lækkert læderbælte med personlig indgravering? Eller måske et flot læderforklæder hvis han elsker at lave mad. Han vil også helt sikkert elske en god flaske vin, eller måske elsker han et godt glas whisky.de fleste af vores gaver med drikkevarer kan personliggøres med en personlig etikette, og leveres i en luksus trækiste med egen indgravering. Det bliver da ikke meget bedre end det.

Leder du efter sjove gaver til en adventskalender til mand, så har vi også et stort udvalg af det. Sjove adventsgaver til mænd kunne f.eks også være et par personlige boksershorts med et billede af dig på. Eller hvad med et par strømper eller en bøllehat med eget billede? Det er kun fantasien der sætter grænser når det kommer til en julekalender mænd vil elske.

Leder du efter adventsgaver til far? Eller måske en lille gave til dine bedsteforældre? Din far vil helt sikkert blive glad for et par varme hjemmesko lavet helt særligt til ham. Dine bedsteforældre fortjener da også at blive forkælet. Du kan f.eks give din morfar et personligt sherry glas med indgravering. Vi har et kæmpe udvalg af glas med indgravering til alle slags drikkevarer.

Andre adventsgaver til ham den sporty type, kunne være en drikkedunk med eget design, eller et håndklæde med billede og tekst. Uanset hvem modtageren er vil han 100% blive virkelig overrasket og sætte pris på en original og betænksom adventsgave.

Har du brug for mere inspiration til flere gaver eller idéer så tjek alle vores gaver til ham ud.

Betydningsfulde adventsgaver til hende

En adventsgave er den perfekte måde at vise hvor meget du holder af en person. En pakkekalender til hende vil helt sikkert få hende til at føle sig som noget helt særligt

Leder du efter idéer til adventsgaver til mor, eller til din søster, bedste veninde, din kæreste, eller måske din datter? Du finder med garanti adventsgaven hos os som modtageren vil blive virkelig glad for.

I julen bruger vi mere tid med dem der står os nærmest, og udover julegaver så er adventsgaver og kalendergaver også en dejlig tradition. En adventskalender til kvinder er faktisk slet ikke så svær at lave.

Herunder finder du inspiration til adventsgaver til hende.

Til kæresten kan du gå efter alt fra personligt julepynt, til personlig pleje gavesæt. Eller fra smukke smykker med indgravering til personlige chokoladegaver. Adventsgaven til kæresten kan også være et fint puslespil med eget billede som i kan lægge sammen. Julen er hjerternes tid så det er bare med at komme i gang.

Vil du overraske din mor med en helt særlig advents kalender i år, eller vise din søster hvor meget du sætter pris på hende? Fantastiske adventsgaver til hende kunne for eksempel være indgraverede glas til hendes yndlingscocktail? Eller en lille bog hvor hun kan skrive alle hendes tanker ned. Andre gaveideer kunne være en dejlig varm badekåbe med hendes navn på ryggen. Eller hvad med et flot forklæde eller en salt og peberkværn til din mor der elsker at stå i køkkenet. Din mor eller søster vil være virkelig imponerede over dig.

Andre adventsgaver til hende kunne også være et krus med billede, eller flotte julekugler med navn. Uanset om du leder efter kalendergaver eller adventsgaver så er gaverne rent faktisk underordnede. Julekalenderen som du laver, og adventsgaven er et tegn på din kærlighed, så det er tanken der tæller. Så overrask kæresten eller en anden kvinde i dit liv til jul med en helt unik og personlig adventskalender i år. Hvis du virkelig vil sætte prikken over i'et så kan du pakke gaverne ind i personligt gavepapir med eget billede og design. Så vil hun helt sikkert pakke adventsgaven ud med et kæmpe smil på læben.

Overrask med en hjemmelavet julekalender i den søde juletid

At give børn kalendergaver er en tradition vi har haft i Danmark i utrolig mange år. En gave hver morgen når man står op eller adventsgaver til hver søndag i advent. Gaver har noget magisk over sig. Som barn er der simpelthen ikke noget bedre, og skal vi ikke bare være ærlige at selv som voksen så er gaverne ikke kun til jul noget helt særligt.

Julekalendergaver børn vil elske

Som barn tænker man jo flere gaver jo bedre, og så er især adventsgaver og kalendergaver selvfølgelig helt perfekte. Julegaven er selvfølgelig den vigtigste. Men de små gaver fra nissen, har også noget helt specielt over sig. I modsætning til julegaver så er det er væld af fine små gaver. Kalenderpakker børn vil elske er for eksempel gaver som inspirerer til kreativ leg. Et puslespil måske? Men så med et puslespil eget design og tekst. De fås i flere sværheder, så kan barnet hygge sig til jul med mor og far.

Adventsgaver til børn kunne f.eks være en personlig bog med eget navn og billede. Det vil gøre godnathistorien, eller hvad med en fodbold med navn til barnet der elsker et spille fodbold.

Andre gode adventsgaver til børn kunne være et personligt pennalhus, eller farveblyanter i personlig holder, eller hvad med gymnastiktaske med barnets eget navn. Altsammen praktiske gaveideer, som ethvert barn vil elske. Har du brug for flere ideer gaven til julekalenderen til et barn, så tjek alle vores gaver til børn ud her. Du vil helt sikkert finde masser af ideer til gode kalender- eller adventsgaver.

Julekalender teenager vil sætte pris på

En gave til en teenager kan virkelig trække tænder ud. Det kan være rigtig svært at komme på ideer til adventsgaver som de vil sætte pris. Ofte er deres gaveønsker dyre eller vil de bare have penge.

Adventsgaver til teenager

Herunder finder du et par gode bud på en god gave til en teenager. Husk på at adventsgaver drejer sig om tanken bag og ikke størrelsen på gaven.

 1. Et mobilcover med eget design
 2. Et par sjove julestrømper med billede
 3. En chokoladejulekalender d. 1. december med deres yndlings chokolade
 4. En fodbold med navn
 5. Et magisk krus hvor dit design først kommer frem når det fyldes med varm væske
 6. En bøllehat med eget design
 7. Et slikkepindetårn fyldt med lækre slikkepinde
 8. Et perlearmbånd til ham eller hende
 9. En gaveæske med Axe produkter med personlig emballage
 10. Et lækkert wellness gavesæt med showergel, cremes og sæber

Adventskalender til mænd: Alle de gaver han vil elske

Leder du efter adventsgaver til kæresten eller vil du overraske din mand med en sød gave. Så er du kommet til det rigtige sted. YourSurprise er gavespecialister når det kommer til personlige gaver.

Fantastiske adventsgaver til ham er for eksempel en nøglering med billede, eller en øloplukker eller vinåbner med indgravering. Find gaven til manden i dit liv lige her hos os og overrask ham med en betydningsfuld og helt personlig gave.

Med en personlig gave som du har lagt omsorg og tanke bag kan du aldrig gå helt galt i byen. En gave der kommer fra hjertet vil gøre indtryk og gaven vil også være et tegn på din kærlighed for ham.

Ideer til adventsgaver: 12 gode gaver til en lille pris

Find inspiration til adventsgaver til ham, til hende og til børn lige her. Find den perfekte gave, som vil gå lige i hjertet. Men december måned er i forvejen dyr, og tænker du at du slet ikke har råd til at kaste dig ud i kalendergaver og adventsgaver til hverken børn eller voksne? Især hvis man har flere børn kan det være noget af en omkostning at give adventsgaver eller en kalendergave.

Men det er slet ikke tilfældet, for når det kommer til adventsgaver så er det tanken der tæller. Hos YourSurprise er vi stolte af at tilbyde gaver som ikke koster alverden, men alligevel gør stort indtryk. Find en gave som passer til dit budget, og glæd dig til at se glæden i dine nærmestes øjne når de åbner gaven.

Herunder en kort gave guide til ethvert budget:

Ideer til gaven der må koste under 100 kr

 • Nøglering med billede
 • Mulepose med eget design
 • Et krus med billede
 • En snekugle med billede
 • Personlige magneter til køleskabet
 • Coasters og glasbrikker med eget design

Ideer til gaven der må koste under 200 kr

 • Strømper med eget billede
 • Zippo lighter med indgravering
 • Sæt med indgraverede vinglas
 • Sød krammebamse
 • En stor musemåtte med eget design
 • Makeup Spejl med indgravering

Det er bare et lille udpluk af vores enorme udvalg af personlige gaver, det er slet ikke så svært at finde adventsgaver, så gå på opdagelse og find den perfekte personlige adventsgave som passer lige nøjagtig til dem du holder af.

Hvordan laver jeg en personlig adventsgave?

Det er faktisk slet ikke så svært. Du vælger bare den gave du gerne vil personliggøre. I vores online editor kan du uploade dit billede og tilføje navn eller personlig tekst. Du ser med det samme hvordan dit design kommer til at se ud, og når du er tilfreds med resultatet lægger du bare gaven i indkøbskurven.Vores editor informerer dig også om hvis dit billede er af for lav kvalitet, eller hvis din tekst falder væk. Super brugervenligt.

Derefter tager vi over og laver vi din gave på vores gaveværksted med kærlighed og præcision. Alle vores gaver, hvis de er på lager, sendes den samme dag. Hvis du vil have sendt gaverne direkte hjem til modtageren, så er det heller intet problem. Vores gaver forsendes i en festlig æske og vi sender til en adresse efter dit valg.