Personlige gaver med foto og/eller tekst

Send gaven direkte til modtageren

100% tilfredshedsgaranti

Personlige gaver med foto og/eller tekst

Gaven fra os er altid unik, fordi du selv har været met til at designe den. Du kan være sikker på at finde den perfekte gave til enhver lejlighed. Selv de små øjeblikke, hvor du bare vil sige tak eller fortælle nogen, at du tænker på dem.

Send gaven direkte til modtageren

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en ven eller en kollega men kan du ikke fysisk være til stede, så send gaven direkte til deres adresse. Mange af vores gaver passer endda i postkassen.

100% tilfredshedsgaranti

Hver eneste gave bliver lavet med kærlighed og præcision. Men skulle der imod al forventning være gået noget galt, så tag endelig fat i vores kundeservice, så står de klar til at hjælpe og sørge for at alt bliver som det skal være.

De bedste ideer til pakkeleg

Julefrokostperioden er ved at være over os. Det betyder at tiden med masser af hyggelige og sjove fester er på vej og nedtællingen til jul kan begynde. Både til julefrokosten, til juleaftensdag og selv til nytår har vi masser af lejligheder hvor vi traditionen tro kaster os ud i en Pakkeleg! Uanset om det er med vennerne til julefrokosten, med hele familien på en hyggelig søndag, eller en tradition til nytårsaften med de allermindste, så er pakkelegsgaver en fast tradition i julen, og sætter virkelig gang i julestemningen. I denne blog giver vi dig masser af inspiration til pakkeleg og gaver til pakkeleg. Alle pakker på bordet, man slår en 6 og glæden vil ingen ende tage. Hvis du ikke kan finde alle pakker til pakkelegen så er vi sikre på du kan finde den her hos os.

Hvordan leger man pakkeleg?

Pakkeleg er altid et sjovt og hyggeligt indslag til enhver julefrokost eller komsammen i november og december måned. Men hvordan er det lige reglerne er? Det forklarer vi altsammen lige her.

Til pakkeleg kan man tage hvilken som helst gaver med. Det kan være brugbare gaver, sjove pakkeleg gaver, frække gaver eller en aller anden gammel rædsel. Det bestemmer man helt selv. Men det er altid et godt tip at aftale i forvejen hvor meget en gave må koste så den ene ikke kommer med pakkelegsgaver til hundredvis af kroner og en anden henter noget i Normal til en 20'er.. Derudover skal i også aftale i forvejen hvor mange gaver hver enkelt tager med. Det er sjovest hvis alle har mindst en gave med men oftest er det endnu sjovere hvis man tager 2-3 gaver med til pakkelegen pr. person. Så er der mange pakker man kan slås om.

Vi har allesammen siddet til en julefrokost hvor der til pakkelegen var rift om én gave eller et par af pakkerne. Det er ofte dem der er pakket flot ind, er tunge eller de største, eller har en form man tror man genkender. Derfor er det også altid en god ide at være kreativ med indpakningen for det er oftest de gaver som ser mest spændende ud som der bliver rift om. Og det er jo altid sjovt.

Husk på at det til pakkeleg ikke er prisskiltet der tæller men tanken bag. En pakkelegs gave behøver virkelig ikke koste kassen.

Når det så er sagt så lad os kigge på de forskellige versioner af pakkelegen.

Den klassiske pakkeleg

Det skal i bruge til pakkeleg:

1-3 pakker pr. person, raflebæger, du kan bruge 1-3 terninger afhængigt af antal medspillere, et stopur.

Regler til pakkeleg:

 1. Læg alle pakkerne lægges i en bunke i midten af bordet
 2. Den yngste starter med at kaste terningen, slår man en 6'er må man tage en pakke fra bordet. I første runde må man ikke stjæle pakker fra hinanden og man må ikke åbne gaven. Pakker lægges foran en på bordet. Terningen går på tur og man bliver ved indtil gaverne er fordelt. Gaven må ikke åbnes endnu.
 3. Når alle gaver er fordelt vælger man en person til at holde styr på tiden. Denne person sætter alarmen til x antal minutter som resten af medspillerne ikke ved. Det kan være alt fra 5-20 minutter afhængigt af hvor længe i vil spille og hvor mange der er med.
 4. Derefter går spillet i gang igen. Alle rafler igen efter tur og slår man en 6'er må man stjæle pakker fra hinanden. Da pakkelegen nu er på tid skal man være hurtig så man får størst mulighed for at vinde flest gaver.
 5. Når tiden er gået og alarmen går af, er pakkelegen slut, og alle dem der har en en pakke må åbne de gaver man har foran sig.

Tips til at spille pakkeleg:

 • I kan sætte flere terninger i spil hvis i er mange der spiller med og vil have det til at gå hurtigere
 • Ca. 10 minutter er en god tidsramme til runde 2. Men det kan sagtens være både kortere og længere

Pakkeleg med et twist

Vil du give din pakkeleg et twist så er der også mange gode måder at gøre det på! Herunder får du et par gode ideer til ekstra regler som du kan tilføje til pakkelegen:

 • Hvis man slår en 1'er skal man give en gave væk
 • Hvis man slår en 1'er må man tage en gave fra sidemanden til venstre, hvis man slår en 3'er må man tage gaven fra sidemanden til højre
 • Hvis man slår en 2'er rykker alle en stol til venstre og slår man en 3'er så rykker alle en stol til højre - uden at tage gaverne med selvfølgelig!
 • Hvis man slår en 4'er skal alle lægge én gave ind på midten af bordet og med lukkede øjne må man vælge en
 • Hvis man slår en 5'er skal man give en gave til den der fortjener det mest
 • Hvis man spiller med børn kan man aftale at hvis man tager en gave fra en der kun har en gave, så skal man bytte med en af sine egne
 • Man kan også aftale at gaverne åbnes efter første runde så man ved hvad man spiller om

Der er altså mange forskellige slags måder man kan gøre årets pakkeleg ekstra sjov. Man kan også selv finde på en masse forskellige regler til pakkelegen. Terningens øjne kan have mange forskellige funktioner, lige gyldigt hvad er det en sjov måde at fejre julen på.

Unikke pakkelegsgaver som vil gøre indtryk

Når vi nu har fået reglerne på plads så kommer det vigtigste: Hvad køber jeg i pakkelegsgave? Mulighederne er uendelige, men det er altid sjovt hvis man har en anderledes og sjov pakkelegsgave som vil overraske den heldige modtager. Du kan selvfølgelig gå en tur i Normal eller Søstrene Grene og købe nogle typiske pakkeleg gaver, men det er endnu sjovere hvis du gør en lille smule mere ud af det med en anderledes gave til pakkelegen.

Hos YourSurprise specialiserer vi os i personlige og unikke gaver som alle personliggøres med eget billede, navn og tekst. Vi har alt fra sjove gaver og gadgets til chokolader og alkohol med personligt design.

Hvad med personlige julekugler med tekst, et sjovt citat eller et billede af dig selv? Eller et par sjove strømper med et fjollet billede? Du kan også få lavet en personlig Toblerone med en tekst efter eget eget valg, som f.eks Julefrokost 2024, eller kælenavnet på jeres vennegruppe.Det er bare med at slippe fantasien løs når det drejer sig om fede pakkespil gaver.

Leder du efter inspiration til sjove gaver til pakkeleg så er du i hvert fald kommet til rette sted, så gå på opdagelse i vores store gaveudvalg og få inspiration til en god pakkelegsgave! Find pakkelegsgaver online, og spar tid ved ikke at skulle shoppe i travle fysiske butikker. Det kan være lidt overvældende at købe gaver i julen. Så sæt dig til rette i sofaen med en kop varm chokolade og find den perfekte gave til de andre deltagere.

Er der dig der skal holde julefrokost, hjælper vi dig med at planlægge en god pakkeleg, med at finde dine pakkelegsgaver online. Hos os finder du alt fra god special øl til gode hadegaver som virkelig vil gøre indtryk på alle deltagere.

Julepynt

Julepynt

Tøj & tekstil

Tøj & tekstil

Chokolade & slik

Chokolade & slik

Gaver med Vin

Gaver med Vin

Pakkelegsgaver med et personligt touch

Det behøver ikke være svært eller tage lang tid at finde en personlig gave til pakkelegen. Du tænker måske "jamen jeg ved ikke hvem det er til, hvordan kan jeg så personliggøre det? Det er sket ikke noget problem, for du kan holde det til temaet, eller vennegruppens yndlingscitater, sjove billeder af jer alle, eller tåbelige billeder af dig selv.

Er det en pakkelegsgave til en pakkeleg med familien, så kan du sætte efternavn på, eller et billede af hele familien. Det er egentlig bare med at slippe fantasien løs, så skal du nok finde en gave som passer lige nøjagtig til din situation og omgivelser.

Det er slet ikke svært at personliggøre en pakkelegsgave. Du finder bare den gave du synes bedst om, i vores online editor uploader du dit billede, et navn, en tekst eller tegning. Du kan vælge et af vores festlige jule designs, skrifttyper og farver og med det samme ser du resultatet af din kreation i forhåndsvisningen. Når du er tilfreds med resultatet lægger du bare det hele i indkøbskurven og checker ud. Herefter tager vi over og laver din gave med kærlighed og præcision i vores gaveværksted. Din gave sendes for det meste den samme dag!

Sjove pakkelegsgaver til alle aldre

Det er tid til julefrokost, hygge og den traditionelle pakkeleg. Det kan være lidt af en udfordring at finde en sjov gave til pakkeleg især hvis både børn og voksne spiller med. Men vi kan hjælpe dig på rette spor. Hos os finder du nemlig pakkelegsgaver til alle aldre. Vi har mange forskellige slags hemmelige pakkelegsgaver i mange forskellige prisklasser. Alt fra sjove krus, til special øl og gaver som man kan bruge. Herunder har vi lavet en nem oversigt til dig kategoriseret i aldre og/eller målgrupper.

Sjove pakkelegsgaver til børn

 • Slikkepinde buket
 • Penalhus med eget design
 • Julesok eller juletræspynt med egen tekst
 • Chokoladegaver med egen tekst og design
 • Gymnastiktaske med tekst

Gode pakkelegsgaver til voksne

 • Mulepose med tryk
 • Stearinlys med eget design
 • Nøglering med sjovt citat
 • Glasbrikker med eget design

Gode pakkelegsgaver til venner og veninder

I vores sjove gaver assortiment finder du masser af inspiration til en sjov gave til pakkelegen, herunder et par eksempler:

 • Bamse med eget billede
 • Strømper med eget design
 • Bøllehat med billede
 • Julepynt med eget design
 • Flaske vin med personlig etikette

Gode pakkelegsgaver som både børn og voksne vil sætte pris på

 • Snekugle med billede og eget design
 • Julekugler med tekst
 • Slikgave med eget design på emballagen
 • Toblerone med egen tekst
 • Magneter med eget billede
 • Krus med billede

Gå på opdagelse i vores udvalg og find en god gave.

Billige gaver

Billige gaver

Gaver til Børn

Gaver til Børn

Sjove Gaver

Sjove Gaver

Køkken og borddækning

Køkken og borddækning

Find en pakkelegs gave som vil gøre glæde

En gaver til pakkeleg behøver ikke være dyr eller noget helt ekstraordinært. Det drejer sig om at være samme, hygge sig sammen, og overraske hinanden med gode gaver som får smilet frem. Uanset om det er en pakkeleg gave til julefrokosten, eller til en sjov aktivitet i løbet af juleaftensdag så er pakkelegen altid et hit hos voksne og børn.

Hvis børnene er små kan de have svært ved at forstå at de ikke får alle gaverne. Nogle mener det er en måde at udvikle og lære det på mens andre finder på små regler som gør det nemmere for børnene at være med. Man kan aftale ekstra regler som beskrevet i denne blog eller man kan bare lade de små vænne siug til at pakkeleg nu en gang handler om at være heldig. De vil hurtigt opdage at legen i sig selv er lige så sjov som gaverne. Og der er jo ingen voksen som stjæler den sidste gave til pakkelegen fra et barn!

Så der er ingen grund til ikke at tage en omgang pakkeleg selvom der er børn involveret, de kan sagtens være med og vil elske at hele familien samler sig om bordet sammen, og spiller et spil sammen. Alt de skal kunne finde ud af er at slå med en terning og have heldet med sig og slår en 6 'er.

Der er altid en pakkespil gave eller et par stykker som er de allermest populære, som alle slås om. Det har ofte at gøre med formen, størrelsen eller vægten på pakkeleg gaven. Det er altid sjovt hvis det lige nøjagtig er din gave som alle slås om, og det kan du sagtens have indflydelse på.

Vær kreativ i indpakningen af din gave: Pak en lille gave ind i en større æske, eller pak gaven helt fint ind. En anden sjov ide er personligt gavepapir. Hos os kan du nemlig få lavet dit eget indpakningspapir, med eget billede og juletema hvis du vil det! Du kan bruge et billede af dig selv, af hele familien eller vennegruppen eller skrive en sjov tekst! Og det er da lidt sjovere end det almindelige indpakningspapir man finder i de fleste supermarkeder. Vores gavepapir er også helt perfekt hvis du vil give personlige julegaver.

Sjove gaver til pakkeleg

Det er slet ikke så svært at finde sjove pakkelegs gaver. Det sjoveste er at have flere gaver, og du kan jo købe vildt billige gaver i f.eks Normal eller Søstrene Grene, men top det op med sjove gaver som en snekugle med eget billede eller et par strømper med eget design. Eller hvad med et par boksershorts med dit billede eller et par g streng trusser? Det vil med garanti få hele selskabet til at skrige af grin.

Vores Top 10 pakkelegsgaver - De bedste pakkelegsgaver ideer

Har du brug for inspiration til pakkelegen og gaver til pakkeleg voksne og børn vil elske så er du kommet til helt rette sted for vi har et kæmpe udvalg af små gaver som egner sig perfekt til pakkelegen! En billig gave behøver ikke betyde at det ikke er en god gave. Det er nemlig altid tanken der tæller.

Herunder har vi lavet en Top 10 liste over vores favoritter:

 1. Kæmpe chokolade fra Milka, Toblerone eller andre kendte mærker
 2. Slik i gaveæske med personlig emballage
 3. Snekugle med eget design
 4. Julepynt med billede eller tekst
 5. Personligt ølkrus
 6. Strømper med eget billede
 7. Boksershorts eller G-streng trusse med eget design
 8. Flaske vin eller cava med personlig etikette
 9. Plyskanin med eget ansigt (f.eks dit eget)
 10. Stearinlys med eget design

Kom i gang med pakkelegen og gør det til en helt uforglemmelig dag med personlige pakkelegsgaver. Overrask de andre deltagere med gode gaver til pakkeleg. Find en perfekt gave som passer til din omgangskreds, og køb gaver til pakkeleg som ikke findes i de fleste supermarkeder.

Gavepapir med billede

Gavepapir med billede

Julegaver

Julegaver

Glas med gravering

Glas med gravering

Blog

Blog