Personlige gaver med foto og/eller tekst

Send gaven direkte til modtageren

100% tilfredshedsgaranti

Personlige gaver med foto og/eller tekst

Gaven fra os er altid unik, fordi du selv har været met til at designe den. Du kan være sikker på at finde den perfekte gave til enhver lejlighed. Selv de små øjeblikke, hvor du bare vil sige tak eller fortælle nogen, at du tænker på dem.

Send gaven direkte til modtageren

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en ven eller en kollega men kan du ikke fysisk være til stede, så send gaven direkte til deres adresse. Mange af vores gaver passer endda i postkassen.

100% tilfredshedsgaranti

Hver eneste gave bliver lavet med kærlighed og præcision. Men skulle der imod al forventning være gået noget galt, så tag endelig fat i vores kundeservice, så står de klar til at hjælpe og sørge for at alt bliver som det skal være.

Hvis man er inviteret til fest eller middag, er det god kutyme at tage en værtindegave eller værtsgave med. Selv hvis du bare skal på besøg hos gode venner eller nær familie, så bliver der altid sat pris på den lille gestus som en værtindegave er.

Men er du træt af de traditionelle værtindegaver som blomster, vin og chokolade? Og kunne du tænke dig at være lidt mere original og dermed gøre et endnu større indtryk, og som samtidig heller ikke koster en formue. Så er det “your lucky day”!

Hos YourSurprise kan du finde et væld af små sjove og fine gaver som ikke koster mere end en almindelig buket blomster, men som er virkelig unikke og personlige. Vi har lavet denne guide til dig med masser af ideer til gode værtsgaver og værtindegaver. Alt fra personaliseret chokolade, og vin med personlig etikette, til pynt til hjemmet og sjove gadgets.

Værtindegave til par: 5 værtindegave idéer der vil imponere

Den perfekte værtindegave til par skal selvfølgelig være noget som begge parter bliver glade for. Noget de f.eks kan gøre brug af sammen, eller bare noget de begge vil blive glad for. Herunder har vi samlet 5 værtindegave ideer som helt sikkert vil imponere ethvert par.

 1. 1,2,3 flasker vin: Du kan aldrig gå galt i byen med en god flaske vin. Men vores kvalitetsvine personliggøres med en personlig etikette, eller kan leveres i luksus trækasse med personlig indgravering. Du kan endda fuldende gaven med matchende vinglas med indgravering.
 2. Gourmet vingave: En lækker flaske vin med lækre snacks og indgraveret tapasbræt. Perfekt til parret, der elsker at hygge sig med et glas vin.
 3. Et sæt luksus håndklæder: Gjort helt personligt med brodering af egen tekst.
 4. Et cocktail gavesæt: Pornstar eller Espresso Martini gaveæske med matchende glas og indgraveret cocktailshaker
 5. Et sæt matchende krus: Overrask parret med et sæt matchende krus med billede, eget design og/eller tekst

Husk, det er tanken, der tæller. Det vigtigste er at vise din påskønnelse med en gave, der passer til parrets interesser.

Gaver med Vin

Gaver med Vin

Cocktaildrinkspakke med glas

Cocktaildrinkspakke med glas

Personlige krus med tryk

Personlige krus med tryk

Hammamhåndklæde

Hammamhåndklæde

Værtsgaver der vil gøre indtryk

Leder du efter den perfekte værtsgave til julefrokosten eller mandeaftenen? Så finder du her et par skræddersyede ideer, der vil gøre indtryk på enhver mand. Vi har et kæmpe udvalg af gaver som personliggøres til enhver smag og personlighed.

 • Indgraverede glas: Alt fra vinglas og champagneglas til ølglas, cocktailglas og whiskyglas. Vi har et glas, der passer til enhver drink. Få glasset indgraveret med din egen personlige tekst
 • Personlige kæmpe chokolader fra kendte mærker: lækker chokolade er altid en sikker vinder. Lav din egen Mega Milka, Mega Twix eller Kæmpe Toblerone med eget design, billede, navn og tekst.
 • Indgraveret skærebræt: En fantastisk idé til mænd, der elsker at lave mad. Et indgraveret skærebræt er ikke kun praktisk, men også en rigtig fin ide til en housewarming.
 • Personlig flaske spiritus: Er værten vild med en god flaske whisky, eller en lækker gin-tonic? Så personliggør din egen unikke flaske, der vil ikke være et øje tørt!
 • En ølgave med personligt touch: En gaveæske med hans yndlingsøl pakket ind i en helt personlig gaveæske med navn, billede og tekst. Du kan endda få personliggjort selve etiketterne og skrive dit eget budskab.

Gå på opdagelse i vores store udvalg af gaver til ham, vi er sikre på at du vil finde en gave, der passer perfekt til ham.

Fra blomster til vin: Traditionel værtinde gave med et twist

Traditionelt set er blomster og vin de mest populære værtinde gaver. Men hvem siger, at traditionelle gaver ikke kan have et lille twist? For at gøre din værtindegave til hende mere speciel, kan du prøve nogle af disse ideer:

 • Tørrede blomster i træholder med personlig indgravering. En super flot blomstergave, men også noget som holder længere og ser super flot ud i hjemmet
 • Flaske vin med personlig etikette eller trækasse: En flaske god vin er altid en sikker vinder som værtindegave. Men hvad med at tage det et skridt videre ved at tilføje en personlig etikette eller ved at præsentere den i en luksus trækasse med indgravering på låget? Det vil helt sikkert gøre et stort indtryk.
 • En æske chokolade er også en typisk værtindegave, men istedet for en æske merci, så overrask med en kæmpe plade chokolade, eller en Toblerone med navn. Du kan også få lavet et chokoladetelegram, eller få printet et billede på chokoladepraliner. Se alle chokoladegaver her

Disse værtindegave ideer er både traditionelle og unikke på samme tid, hvilket gør dem perfekte til enhver lejlighed.

Uanset om du søger en værtindegave til hende, en værtindegave til par, en sjov værtindegave eller en kreativ værtindegave så er det vigtigste at det er noget der passer til personen. Husk, det er tanken der tæller, og en velvalgt værtindegave kan vise din værtinde, at du virkelig værdsætter hendes gæstfrihed. Så vælg en gave der kommer fra hjertet, og gør din næste sociale begivenhed til en mindeværdig en af slagsen!

Personlig og unik værtindegave til hende

Overrask til den næste fest eller middag med en god værtindegave. En lille værtindegave er en fin gestus som ikke behøver koste alverden. Gode værtsgaver er ofte dem som er betænksomme og kommer fra hjertet.

En god værtindegave til hende kunne f.eks være en personlig wellness gaveæske med personlig håndsæbe eller lækker showergel fra Dove eller The Gift Label. Emballagen og etiketterne gøres helt personlige med værtindens navn og en personlig tekst som “You are awesome”. Det vil helt sikkert få smilet frem!

Leder du efter en værtindegave til mænd så kan du gå efter en vinkøler i rustfrit stål med indgravering, eller en cocktailshaker med indgravering. Eller hvad med en flaske whisky i Peaky Blinders stil eller en flaske Bacardi med personliggjort etikette.

Du vil helt sikkert finde den perfekte værtindegave i vores store udvalg af værtinde gaver til hende, og vært gaver til ham.

Chokolade Gaver

Chokolade Gaver

Glas med gravering

Glas med gravering

Skærebræt

Skærebræt

Øl Gaver

Øl Gaver

Giv en original og sjov værtsgave til julefrokosten eller festen

Skal du til julefrokost eller skal du til fest med vennegruppen? Så find en original og sjov værtsgave lige her. Hvad siger du for eksempel til et par sjove strømper med billede og eget design. Eller et par boxershorts med billede, navn eller en sjov tekst.

Er værten vild med at grille kan du også lave et helt unikt forklæde med et sjovt citat eller intern joke.

På den mere seriøse side kan du få lavet en personlig ølgave, eller endda en tønde til selv at hjemmebrygge din egen øl med 2 flotte ølglas med indgravering. Det er da virkelig en original of anderledes værtsgave.

Vis din taknemmelighed med en sød og betænksom værtindegave til nytår

Nytårsaften er en magisk aften. Man ser tilbage på året der gik, og ser frem til et nyt år fyldt med glæde, lykke og fantastiske oplevelser.

De fleste starter aftenen med et glas champagne, mens man lytter til dronningens nytårstale. Først når man har hørt dronningen udtale “Gud bevare Danmark”, så kan festen gå i gang.

Oftest samles man hos venner eller familie, så hvorfor ikke vise din taknemmelighed med en flot og unik værtindegave til nytår? Champagne er selvfølgelig en typisk gave til nytår, men gør den helt personlig med en flaske Moët et Chandon i luksus trækasse indgraveret med din personlige hilsen. Vi har masser af mærker champagne, og også mindre dyre men super lækre flasker cava, hvor du endda helt selv kan designe etiketten med en personlig tekst og/eller billede. Fuldend gaven med flotte champagneglas indgraveret individuelt! Se alle vores champagnegaver lige her.

Fotogaver

Fotogaver

Julegaver

Julegaver

Nytårsgaver

Nytårsgaver

Blog

Blog