Personlige gaver med foto og/eller tekst

Send gaven direkte til modtageren

100% tilfredshedsgaranti

Personlige gaver med foto og/eller tekst

Gaven fra os er altid unik, fordi du selv har været met til at designe den. Du kan være sikker på at finde den perfekte gave til enhver lejlighed. Selv de små øjeblikke, hvor du bare vil sige tak eller fortælle nogen, at du tænker på dem.

Send gaven direkte til modtageren

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en ven eller en kollega men kan du ikke fysisk være til stede, så send gaven direkte til deres adresse. Mange af vores gaver passer endda i postkassen.

100% tilfredshedsgaranti

Hver eneste gave bliver lavet med kærlighed og præcision. Men skulle der imod al forventning være gået noget galt, så tag endelig fat i vores kundeservice, så står de klar til at hjælpe og sørge for at alt bliver som det skal være.

Peters og faddere, også kendt som gudforældre, vælges før fødslen. De er så de vigtigste personer i barnets opvækst ved siden af forældrene. Fra da af er fadderne med på alle trin - fra konfirmationer til fødselsdage, fra udflugter til vigtige rådgivningsøjeblikke. Faddere og gudmødre giver også ofte barnet gaver, men hvem vælger man som faddere? Hvad er en gudfars og gudmors rolle? Og på hvilken måde beder man om en gudfar og gudmor?

Traditionen med faddere

Når et barn blev født og døbt i kirken, blev der også udpeget en gudfar og gudmor. De var så vidner til dåben, hvilket svarer til vidnerne ved et ægteskab. Ofte kom gudfaderen og gudmoderen fra familien, og fadderne fik den uforpligtende opgave at hjælpe med opdragelsen af dåbsbarnet, men de blev også udpeget i tilfælde af, at der skulle ske noget med dåbsbarnets forældre. De ville så overtage barnets opdragelse.

Hvad er en gudfars og gudmors rolle?

I dag er de udpegede faddere ofte forældrenes bedste venner, de mennesker, de stoler mest på til at opdrage deres barn i værste fald. Men det gode ved en gudfar og gudmor er, at man som forælder også nemt kan bede dem om babysitning eller andre sjove udflugter som en tur i zoologisk have. Senere i livet kan barnet altid spørge gudfaderen og gudmoderen til råds, hvis det for eksempel har svært ved at komme i kontakt med sine forældre. Husk, at det i sig selv er en ære at blive spurgt, så bare det at stille det store spørgsmål på en særlig måde er en god idé.

Men hvordan beder man om en gudfar og gudmor til sit barn?

Når du har besluttet dig for, hvem du vil spørge som gudfar og gudmor til dit lille barn, er det tid til at tænke over, hvordan du gør det. Det behøver ikke at være svært eller dyrt at bede en gudfar og gudmor om at påtage sig denne rolle, men det er en meget personlig sag at bede om en gudfar og gudmor. Det ville være et meget fint øjeblik, hvis du kan gøre det med en personlig gave, så det bliver et livslangt minde.

Spørg gudfaderen med disse gaver

Peters... de vil altid være der for dig. At spørge en gudfar kan gøres på mange forskellige måder. En nøglering med ordene "Peter of" eller "Godfather of" med den lilles navn på er en måde at huske hans rolle med stolthed hver dag. Denne mega Côte d'Or-bar er også en ideel gave til at bede en ven om at blive gudfar, da du kan få produktet personliggjort med navn, foto og en personlig besked. Men for at indfange den virkelige handling med at vælge gudfaderen på papir, kan du også give en meget speciel pen. Faktisk er denne pen meget elegant og kan personliggøres, så man for eksempel kan få indgraveret den lilles navn på den. Bagefter er det altid rart at fejre den nye titel, og den belgiske ølpakke er også ideel til det. Hvis du vil tage ølpakken et skridt videre, er det også fint at give et ølglas med, som dette Duvel ølpakke med gradueret glas. På den måde kan fadderen skænke pilsneren med det samme!

Læder nøglering

Læder nøglering

Kæmpe XXL Cote d'Or chokolade

Kæmpe XXL Cote d'Or chokolade

Parkerpenne IM

Parkerpenne IM

Ølgave - Æske med Belgisk øl

Ølgave - Æske med Belgisk øl

Stil dit spørgsmål til taxameteret med disse gaver

Det afhænger helt af, hvor stor du vil gøre anmodningen til den kommende gudmor. Det kan være småt med en sød, personlig sparkedragt eller et træhjerte, der spørger "Vil du være min gudmor?" eller endnu sødere som "Meter Sofie" eller "det sødeste gudbarn af den sødeste gudmor". Men det er også sjovt at spørge med større gestus, som et Milka-hjerte eller endda en flaske vin, så man kan komme sig efter en dag med babysitting. Nogle gange føles en gudmor som en anden mor lige fra fødslen. Derfor er det meget specielt at indfange det bånd i et særligt smykke. Mor/datter-armbåndet er meget velegnet til det. Gudmoderen kan bære armbåndet med stolthed, mens den lille dame får en fin gave, indtil hun er gammel nok til selv at bære et armbånd.

Babybodyer

Babybodyer

Milka Chokoladegave - Hjerte

Milka Chokoladegave - Hjerte

Vingaver i Trækasse

Vingaver i Trækasse

Blog

Blog