Hver gave med foto og / eller tekst.

Send gaven direkte til modtageren.

Tilføj et gratis lykønskningskort som gave.

Hver gave med foto og / eller tekst.

Gaven fra os er altid unik, fordi du selv har oprettet den. Du er sikker på at finde den perfekte gave fra os til enhver lejlighed såvel som de små øjeblikke, hvor du bare vil sige tak eller fortælle nogen, at du tænker på dem.

Send gaven direkte til modtageren.

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en ven eller en kollega, men du ikke kan møde dem nu, så send gaven direkte til deres adresse, mange af vores gaver kan endda passe ind i postkassen.

Tilføj et gratis lykønskningskort som gave.

I indkøbskurven kan du tilføje et gratis lykønskningskort i henhold til gaven, hvor du kan skrive en personlig besked og afsløre, hvem gaven kommer fra.

Festbordsetting

Festlig bordpynt til et smukt dækket bord

Et måltid sammen med venner og familie er noget af det bedste, særligt hvis du har givet den gas med mad og drikke. Uanset om du selv har stået i køkkenet hele dagen eller har bestilt maden udefra, så smager alt bedre, når man nyder måltidet omkring et smukt dækket bord. Læs videre, og få vores tips til, hvordan du dækker et smukt bord til enhver lejlighed.

een mooi tafekleed is de basis van een feestelijke tafel

Trin 1: Skab en god base med en dug

Et festligt bord starter med en smuk dug. Den giver bordet et varmt og indbydende udseende. Vælg en dug, der nemt kan vaskes i maskine og kan genbruges af hensyn til bæredygtigheden. Bomuld er et fantastisk velegnet materiale, som kan gå i vaskemaskinen.

Hvis du har en særlig anledning, der skal fejres, såsom et bryllup eller en fødselsdag eller er vært for et middagsselskab, kan du lave din helt egen personliggjorte dug med billeder efter eget valg. Det bliver en stor overraskelse for alle og en god måde til at få samtalen i gang på.

Lav din personaliserede dug >


mooie glazen voor op de eettafel

Trin 2: Smukke, skinnende glas

Et festdækket bord er ikke festligt uden smukke glas. Hold dine glas flotte og skinnende ved fortrinsvis at vaske dem op i hånden, da det forhindrer kalkpletter og glaspest. Der er ingen, der bryder sig om at drikke af et mat glas. Hvis du fejrer en speciel begivenhed, kan du få særlige glas lavet med en tekst efter eget valg, såsom navne og/eller en dato. Hvis du fejrer en bryllupsdag, kan du få lavet smukke champagneglas indgraveret med det glade pars navne eller initialer. Vi tilbyder også vandglas,, vinglas,, ølglas, teglas og meget mere!

Lav dine personlige glas >


mooie glazenkaraf en waterglazen

Trin 3: En karaffel

En flot karaffel er et must på et veldækket bord. Fyld den med vin, vand eller juice. Særligt når der drikkes vin, vil dine gæster sætte pris på at kunne skænke sig et glas vand ved siden af. Tilføj lidt mynteblade og en citronbåd eller frisk frugt for at give smag til vandet. Karaflen kan fyldes op igen i løbet af aftenen.

Du kan se en flot glaskaraffel til højre, som kan indgraveres med en valgfri tekst og et af vores flotte designs, så du kan få et vaskeægte stykke blikfang til dit bord. Tilføj indgraverede vandglas, som sætter prikken over i'et.

Lav din egen personlige karaffel >
Lav dine egne personlige vandglas >


luxe serveerplanken

Trin 4: Smukke serveringsfade af træ

Hvis du serverer frisk franskbrød, lækker dip eller et ostebræt, så kan du bruge vores smukke serveringsfade af træ. Du kan vælge mellem runde, aflange eller firkantede træfade, som kan indgraveres med tekst efter eget valg og i et af vores flotte designs.

Disse indgraverede serveringsfade i træ er også skønne at give i gave.

Lav dit personlige serveringsfad i træ >


prachtige katoenen servetten met eigen foto

Trin 5: Luksuriøse bomuldsservietter

Intet festbord er færdigdækket uden smukke servietter. Du kan vælge sjove papirservietter eller bæredygtige servietter i bomuld, der kan vaskes i vaskemaskine. Fold dine servietter, eller sæt en flot servietring på dem, og læg en på hver tallerken for at fuldende din festlige borddækning.

Den viste serviet er en bomuldsserviet, der kan personliggøres med et valgfrit billede, tekst eller design, så du kan lave virkeligt unikke servietter til dine gæster. De kan maskinvaskes ved 40 °C, så du skal ikke bekymre dig over, om de bliver snavsede.

Lav dine egne personlige bomuldsservietter >


wijnkoeler en heerlijke fles wijn

Trin 6: Indgraveret vinkøler

For mange af os følger der en liflig flaske vin med et måltid. Hold vinen dejligt kølig i vores smukke vinkøler i rustfrit stål. Den er praktisk og giver et luksuriøst strejf til din bordudsmykning. Vinkøleren kan gøres personlig med en tekst efter eget valg, så den bliver helt unik.

Lav din egen personlige vinkøler >
Lav din egen personliggjorte vinflaske >


mooie kaarsen voor op de eettafel

Trin 7: Skab en dæmpet belysning med stearinlys

Dit bord ser nu rimeligt flot ud nu med en smuk dug, servietter, glas og en vinkøler. Nu er det tid til at skabe en dejlig afdæmpet belysning med stearinlys. Stearinlys skaber en varm og hyggelig atmosfære. Men vær opmærksom på sikkerheden, og stil dem ikke for tæt på andre ting på dit bord.

Lav dine egne personlige stearinlys >


Trin 8: Festpynt

Sidste trin er til dem, der stadig har plads på bordet! Gør din borddækning komplet med små dekorationer såsom grankogler om efteråret, smukke blomster om foråret eller juledekorationer til julemiddagen som f.eks. denne søde snekugle, der kan personliggøres med et billede efter eget valg.assiettes et couverts pour les enfants

Ekstra tip: Noget særligt til børnene

Hvis du får små gæster, kan du overraske dem med deres helt egen festtallerken med deres navn eller billede på. Du kan lave disse sjove børnetallerkener i plastik på ingen tid, og de kan bruges igen og igen.

Lav din personlige børnetallerken >