Personlige gaver med foto og/eller tekst

Send gaven direkte til modtageren

100% tilfredshedsgaranti

Personlige gaver med foto og/eller tekst

Gaven fra os er altid unik, fordi du selv har været met til at designe den. Du kan være sikker på at finde den perfekte gave til enhver lejlighed. Selv de små øjeblikke, hvor du bare vil sige tak eller fortælle nogen, at du tænker på dem.

Send gaven direkte til modtageren

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en ven eller en kollega men kan du ikke fysisk være til stede, så send gaven direkte til deres adresse. Mange af vores gaver passer endda i postkassen.

100% tilfredshedsgaranti

Hver eneste gave bliver lavet med kærlighed og præcision. Men skulle der imod al forventning være gået noget galt, så tag endelig fat i vores kundeservice, så står de klar til at hjælpe og sørge for at alt bliver som det skal være.

En 1 års bryllupsdag markerer en helt særlig milepæl i et pars liv. Det highlighter et år fyldt med fælles oplevelser, uforglemmelige øjeblikke og udfordringer. Den første bryllupsdag giver parret muligheden for at fejre deres kærlighed på ny, samtidig med at de styrker deres bånd. Et papirbryllup, som 1 års bryllupsdagen også kaldes, er den første af forhåbenligt mange bryllupsdage som et par fejrer sammen. Den første rigtige milepæl efter de blev gift et år tidligere, hvor de sammen kan skrive videre på deres fælles historie.

Vi deler gerne med dig nogle af vores tips til at finde den perfekte 1 års bryllupsdag gave, og ideer til dejlige aktiviteter hvir i sammen kan fejre jeres kærlighed med.

Fra inspirerende gaveideer til fantastiske tips til en uforglemmelig dag, i denne blog guider vi dig igennem alt du skal vide om en 1 års bryllupsdag. Så dyk ned i kærlighedens og romantikkens verden og planlæg en 1 års bryllupsdag som kommer lige fra hjertet.

1 års bryllupsdag: Historie og betydning

Traditionelt set bliver en 1 års bryllupsdag ofte omtalt som et Papirbryllup, symbolet på det første års ægteskab. Papiret symboliserer den skrøbelighed og fleksibilitet som det første år bringer med sig. Papiret symboliserer også de uskrevne sider af den fælles rejse, som vil blive skrevet sammen med fælles oplevelser og øjeblikke.

Papirbrylluppets historie

Traditionen omkring det såkaldte papirbryllup går helt tilbage til det 19. århundrede og har sin oprindelse i Tyskland. Den gang var der tradition for at ægtefolk fejrede bryllupsdag hvert år med et specielt materiale med en særlig betydning. 1 års bryllupsdagen blev kendt som Papirbryllup, da dette materiale blev valgt til at symbolisere det første års ægteskab. Udover papirets skrøbelighed, så symboliserer papiret også fleksibilitet og en ny begyndelse, som man forbinder med det første år. Selv dengang symboliserede det også kærlighedshistorien, som man nu skriver sammen. Det er starten på en lang rejse sammen. Med årene har denne tradition spredt sig internationalt og bliver i dag fejret af par i hele verden.

Klassisk og original gave til 1 års bryllupsdag

En 1 års bryllupsdag er den perfekte anledning til at vise din ægtefælle hvor meget du sætter pris på og elsker ham eller hende. En klassisk gave er oftest noget der har med papir at gøre. Det kan for eksempel være et håndskrevet kærlighedsbrev eller et personligt digt. Et fotoalbum med alle jeres fælles oplevelser og stunder i det første år er også en fantastisk sød og betænksom 1 års bryllupsdag gave.

Hvis du leder efter en helt original bryllupsdag gave så kan du også gå efter en personlig dagbog eller notesbog. Sådan nogle gaver giver traditionen et moderne twist. Andre fortolkninger af disse traditioner, kan også være bøger, koncert billetter eller et gavekort til en oplevelse sammen. Det er altsammen perfekte gaver til en 1 års bryllupsdag. Hvis du selv vil lave en 1 års bryllipsdag gave så kan du også lave en lille folder med gavekort til alle mulige hyggelige ting i kan lave sammen. Som for eksempel en dejlig massage, morgenmad på sengen eller en romantisk picnic. Det er kun fantasien der sætter grænser.

Kæmpe Milka chokoladebar

Kæmpe Milka chokoladebar

Snekugle

Snekugle

Personlige krus med tryk

Personlige krus med tryk

Milka Chokoladegave - Hjerte

Milka Chokoladegave - Hjerte

Personlige 1 års bryllupsdag gave ideer

Hvis du leder efter en personlig 1 års bryllupsdag gave, så har vi masser af gaver at vælge i mellem hvor du tilføjer dit eget personlige touch. En personlig bryllupsdag gave viser din ægtefælle din kærlighed og værdsættelse af jeres fælles oplevelser sammen. Afhængigt af hvilken gave du vælger så kan du personliggøre den med billeder af oplevelser i har haft sammen, en personlig hilsen, jeres navne eller en sjov anekdote. Din indsats og valget af en personlig 1 års bryllupsdag gave viser også din ægtefælle hvor meget du elsker ham eller hende. Herunder finder du et par fantastiske ideer:

  • Chokolade gave: Uanset om du vælger en Mega plade chokolade, en gaveæske eller et chokolade puslespil, så er chokolade altid et sikkert hit.
  • Chokolade praliner: Luksus praliner i forskellige former med eget billede eller et personligt kort vil helt sikkert gøre lykke
  • Fotogaver: Fra billedvægge og lærreder til snekugler med eget billede, mulighederne er uendelige
  • Tøj og tekstil: Vores fleecetæpper og puder med billede passer perfekt til en hyggelig aften sammen på sofaen. Du kan også overraske med et par sjove boksershorts med billede eller et par trusser
  • Krus og vandflasker: vi har alt fra krus med billede, til termokrus og drikkedunke med eget design. En praktisk med sød gave som kan bruges i hverdagen.
  • Praktiske gaver: Hvis du vil kombinere en sød men praktisk gave, så er et vægur med billede eller en mulepose med eget design fantastiske gaveideer

Den perfekte papirbryllup gave til manden i dit liv

Leder du efter den perfekte papirbrullup gave til din mand, så er det en god ide at tænke over hans interesser og personlighed. Elsker han en god grillaften med dig og vennerne? Så er vores grillhandsker af læder med indgravering , personlige grillredskaber eller et højkvalitets læderforklæde den helt rigtige gave til ham. Smukt indgraverede gaver som en kortholder er også en fantastisk gaveide til ham. Til ham der elsker en god øl og fodbold i fjernsynet, så er en øl gaveæske med billede en dejlig ide. Er han en gamer så vil han elske en personlig musemåtte. Et par klipklappere kan også være en sjov og praktisk gave til jeres næste ferie. Uanset om du leder efter en papirbryllup gave til en mand eller en kvinde, så er det vigtigste at den kommer fra hjertet.

Den helt rigtige papirbryllup gave til kvinden i dit liv

Når du leder efter den perfekte papirbryllup gave til din kone, så er det vigtigt at overveje hvad hendes præferencer, hobbyer og personlighed er. Til hyggelige søndage derhjemme er en personlig badekåbe eller kimono med navn en super god ide. Med en personlig pung eller nøglering vil hun altid have dig med i håndtaske. Hvis hun elsker havearbejde og blomster så er vores blomsterfrø med personlig gaveæske en virkelig original gaveide. En blød krammebamse med et billede er også en sød gave, især hvis hun rejser meget. Til hyggelige vinaftener sammen, kan du få graveret jeres egne personlige vinglas, eller endda få trykt en personlig hilsen på en flaske vin.

Fejr dagen i stil: Ideer til 1 års bryllupsdag

Nu hvor du har fundet den perfekte gave til din ægtefælle så lad os kigge på hvordan du kan fejre selve dagen. Men hvordan kan du fejre en 1 års bryllupsdag? Det er en mulighed for at skabe særlige minder sammen, opleve dejlige øjeblikke og fejre jeres kærlighed.

Herunder finder du et par tips og ideer:

  • En romantisk picnic på stranden, i parken eller i skoven
  • Besøg jeres yndlings restaurant eller der hvor i mødtes første gang
  • En afslappende dag derhjemme fyldt med forkælelse
  • En cykeltur eller vandretur på landet
  • En wellness dag i spa

Det vigtigste er at i har det sjovt og hygger jer sammen. Grib muligheden for en afslappende dag sammen.

Bamse bjørn

Bamse bjørn

XXL Chokotoff-slik

XXL Chokotoff-slik

Puslespil

Puslespil

Blog

Blog