Personlige gaver med foto og/eller tekst

Send gaven direkte til modtageren

100% tilfredshedsgaranti

Personlige gaver med foto og/eller tekst

Gaven fra os er altid unik, fordi du selv har været met til at designe den. Du kan være sikker på at finde den perfekte gave til enhver lejlighed. Selv de små øjeblikke, hvor du bare vil sige tak eller fortælle nogen, at du tænker på dem.

Send gaven direkte til modtageren

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en ven eller en kollega men kan du ikke fysisk være til stede, så send gaven direkte til deres adresse. Mange af vores gaver passer endda i postkassen.

100% tilfredshedsgaranti

Hver eneste gave bliver lavet med kærlighed og præcision. Men skulle der imod al forventning være gået noget galt, så tag endelig fat i vores kundeservice, så står de klar til at hjælpe og sørge for at alt bliver som det skal være.

Nu er det jul igen: De bedste julefilm for børn

Kan du ikke finde ud af hvad du skal se med dine små nisser i juletiden? Så er du kommet til rette sted! For vi har lavet de ultimative lister over julefilm for børn, danske julefilm og jule film til en hyggelig aften på sofaen. Alt fra nye julefilm til klassiske julefilm. Sæt dig godt til rette og find den perfekte julefilm til dig.

Først og fremmest en liste over julefilm som vil få dine børn til både at grine og græde af glæde og alt ind i mellem.

  1. Jingle Jangle - Et magisk juleeventyr: En eventyrlig familie julefilm med skøre opfindelser og masser af dejlige ørehængere som helt sikkert vil holde dit barns opmærksomhed klistret til skærmen
  2. Polar Expressen: Med fantastiske animationer og en magisk historie om en dreng der ikke længere tror på julemanden og derfor tager på en magisk rejse til Nordpolen, er det en dejlig film for alle i familien
  3. Grinchen: Dette er fortællingen om en kynisk gnavpotte, som beslutter sig for at stjæle julen. Forhåbentlig kan en lille piges gode hjerte få ham på andre tanker
  4. Muppets Juleeventyr: En klassiker. Muppets juleeventyr er en dejlig blanding klassisk Dickens og Muppets typiske humor, hvilket gør det til den perfekte familie venlige julefilm.
  5. A Boy Called Christmas: Et dejligt eventyr om den målrettede unge Nikolas som møder sin skæbne i et magisk land beboet af nisser i forsøget på at finde sin far og tage håbets gave med sig hjem.

"Der er ikke noget der får julestemningen på kogepunktet end gode julefilm, et varmt tæppe og en personlig gave til at slippe magien løs"

Hvorfor ikke gøre din filmaften endnu mere særlig med personlige julegaver? Det er den perfekte måde at lave varige minder med dem du holder af!

Hjertevarme danske julefilm som du kan se med hele familien

Er du klar til en dejlig filmaften med hele familien?

Julen nærmer sig med hastige skridt, så det er tid at støve juletrøjen og nissehuen af, lave popcorn og hjemmebagte og småkager og hygge dig på sofaen med dine nærmeste. Her har du nogle af de bedste danske julefilm som hele familien vil elske:

  1. Astrid Lindgrens Jul: De bedste juleklip fra Atrid Lindgrens univers med Pippi Langstrømpe, Ronja Røverdatter, Emil fra Lønneberg og mange flere.
  2. Malous Jul: Historien om Malou som kommer i familiepleje og opdager den temperamentsfulde nisse Nils som vil gøre alt for at få Malou smidt af øen igen.
  3. Pyrus på Pletten: Der er fuld fart på Rigsarkivet i denne danske julefilm, som naturligvis har selveste Pyrus i hovedrollen.
  4. Far til Fire i byen: En vaskeægte dansk juleklassiker med Lille Per i hovedrollen, hvor smutter til julebal i nisseland.
  5. Familien Jul filmene: Drengen Hugo og nissen Pixy arbejder sammen på forskellige måder for at redde julen. Den første film hedder kort og godt Familien Jul, derefter kommer Familien Jul - i nissernes land, og sidst men ikke mindst Familien Jul og Nissehotellet
  6. Krummerne 2: Stakkels krumme ser frem til en sundhedsjul, og som sædvanligt går det vildt for sighos Familien Krumborg. En rigtig klassiker til de små.
  7. Emma og Julemanden - Jagten på Elverdronningens hjerte: Et dejligt juleeventyr som er en fortsættelse af julekalenderne Ludvig og julemanden og Tvillingerne og julemanden
  8. Julemandens datter: I julefilmen 'Julemandens datter' følger vi den 12-årige pige Lucia, hvis far er selveste julemanden på Grønland.Filmen har en to'er der hedder Julemandens datter 2: Jagten på Kong Vinters krystal
  9. Husk på at en filmaften ikke kun drejer sig om selve filmen, men om at tilbringe kvalitetstid sammen med familien, skabe dejlige minder sammen og omfavne julestemningen.
Julepynt

Julepynt

Jule chokolader

Jule chokolader

Puslespil

Puslespil

Julegaver

Julegaver

Romantisk aften på sofaen: De bedste romantiske julefilm for voksne

Ser du frem til en hyggelig aften med din bedre halvdel? Så har vi den perfekte list med romantiske julefilm til jeres særlige aften. Vi har håndplukket et par af vores favoritter som er perfekte til en aften i hinandens arme.

  1. The Holiday: En hjertevarm film om kærlighed og venskab hvor 2 kvinder bytter hus i håb om at finde kærligheden. Med skuespillere som Cameron Diaz, Kate Winslet og Jude Law vil de hjerte slå en ekstra gang
  2. Love Actually: Det er vist det man kan kalde en moderne klassiker! I ugerne op til jul følger vi en række personer, der forelsker sig, bryder med hinanden, bliver forladt eller finder ny kærlighed. De mange små historier tegner tilsammen et billede af kærlighedens væsen.
  3. The Family Stone: En hjertevarm og morsom film. Familien Stone går sammen om en fælles sag, da yndlingssønnen tager sin anspændte kæreste med hjem til jul og oven i købet har planer om at fri til hende.
  4. Last Christmas: En sød rom com med George Michaels populære hit Last Christmas som både vil få dig til at grine og græde. Det er en påmindelse om at værdsætte vores nærmeste på denne tid af året.

Tip: Gør din filmaften endnu mere særlig med et personligt tæppe som i kan hygge under, eller et krus med billede eller endda personlige stearinlys. Det er de små ting der gør det til en uforglemmelig aften.

Laughing Out Loud: De sjoveste julefilm som du kan se med vennerne

Har du brug for at få gang i lattermusklerne, og leder du efter en sjov julefilm? Herunder finder du et par stykker som med garanti vil få de helt store grin frem.

Mission Julegave (Original titel: Jingle all the way)

Det er juleaftensdag, og den fortravlede familiefar Howard spillet af Arnold Schwarzenegger skal nå at købe gave til sønnen Jamie, der kun ønsker sig én ting - dukken "Turbo Man"!

En Lyslevende Jul (Original titel: Deck the Halls)

Leder du efter en festlig komedie med med masser af sjov og ballade? Så er Deck the Halls lige sagen. Filmen udkom i 2006 og drejer sig om 2 naboer som ryger ud i et hysterisk morsom krig om de bedste juledekorationer. Med Danny deVito og Matthew Broderick i hovedrollerne er der med garanti lagt op til det helt store grin.

Julefrokosten (2009)

Der findes næsten ikke noget mere juleagtigt end en god gammeldags julefrokost. I denne komedie med et stjernespækket cast. Julefrokosten er sjov underholdning for voksne og selvom situationerne er sat på spidsen, vil nogle af dem sikkert vække genklang hos mange. Det er underholdende og sjovt, tåkrummende og pinligt. På én gang. Nøjagtigt som en vild julefrokost kan være det i virkeligheden.

The Office Christmas Party

Den engelske version af en julefrokost, med stjerner som Jennifer Aniston og Jason Bateman. Direktøren for en it-virksomhed skal imponerer en kunde for at sikre en kontrakt. Derfor arrangerer han den vildeste firmajulefrokost. Men det stikker helt af!

Bad Santa

Denne julefilm er ikke helt, som de traditionelle julefilm. Som titlen afslører, byder den på sort humor. Hystorisk morsom og politisk ukorrekt. Måske ikke lige noget for børnene.

Klassikere vi elsker: Klassiske Julefilm vi ser år efter år

Er du i humør til nogle tidsløse klassikere som aldrig bliver for gamle? Herunder finder du et par klassiske julefilm som vi kan se igen og igen.

En af de populæreste julefilm nogensinde er "It's a Wonderful Life". Det er en smuk og inspirerende film om at sætte pris på livet. Har du nogensinde hørt citatet "Every time a bell rings an angel gets his wings"? Det kommer fra denne juleklassiker!

Eller hvad med fantastisk sjove "Fars Fede Juleferie". Det bliver ikke jul uden et skærmbesøg af evigt uheldige Clark Griswold (Chevy Chase) og hans tålmodige familie.

Hvem kender ikke "A Christmas Carol" eller på dansk "Et Juleeventyr"? Helt klassisk Dickens og en tidløs klassiker som går ind og rør ved alt det der gør julen så magisk.

Vi kan ikke lave en liste over klassiske julefilm uden "Alene Hjemme"! Filmen om 8-årige Kevin Maccallister (Macaulay Culkin), der bliver glemt derhjemme i juleferien, mens hans utålelige familier rejser til Paris, bliver ved med at underholde. To indbrudstyve forsøger at bryde ind, men Kevin forsøger med Storm P'ske opfindelser at skræmme dem væk. Selvom der både er lavet en to'er, en tre'er, en fire'r og en fem'er, så holder vi på, at den første er den bedste.

En anden fantastisk julefilm er "Tror du på Julemanden". Har du nogensinde overvejet hvordan det vil være at blive Julemanden? Det svarer denne film på med en sjov og hjertevarm historie om en mand (Tim Allen) som ved et tilfælde bliver julemanden.

Har du nogensinde set "Miraklet på Manhattan"? (Original titel: Miracle on 34th street). Denne charmerende juleklassiker fra 1947 er blevet en tradition hver jul med en magisk fortælling om en storcenter Julemand som siger han er den ægte julemand. Den perfekte film til din julemarathon!

Tim Burtons dukkefilmsklassiker, "The Nightmare before Christmas" vækker både gru og grin. Monstrene, spøgelserne, og hvad der ellers måtte være af morbide indbyggere i Halloween Town, beslutter sig for at overtage julen ført an af græskarkongen, Jack Skellington.

Lad os tage den evige diskussion: Er "Die Hard" en julefilm eller ej? Nogle mener at det er juleklassiker da den udspilles juleaften og har masser af julestemning. Andre insisterer på at det er en actionfilm som tilfældigvis finder sted i juletiden. Lige gyldigt hvad er det en film som helt sikkert vil underholde.

Sidst men ikke mindst, hvem elsker ikke "Love Actually"? Den måske mest romatiske julekomedie nogensinde. En guirlande af små kærlighedshistorier spinder sig ind i hinanden på kryds og tværs. Alle går rundt og forelsker sig – eller får deres hjerte knust, men det ender alt sammen godt til sidst, det lover vi.

Alle disse klassiske julefilm er perfekte til at få sat gang i julestemningen og varme op til jul. Så det er bare med at sætte en søndag af hvor du kan hygge med at dejligt varm tæppe på sofaen, en varm kop te og spandevis af popcorn.

Hvorfor ikke give din filmaften et personligt touch?

Gør dine filmaftener endnu mere mindeværdige med personlig julestemning? Forestil dig at drikke gløgg eller varm cacao af dit eget personlige krus eller holde dig varm under et tæppe med eget design? Her får du lidt inspiration:

  • Personligt krus: Lav dit eget krus med et citat fra en af dine yndlings julefilm
  • Personlige fleece tæpper: Lav hyggelige tæpper til alle familiemedlemmer med et billede efter eget valg
  • Juletrøjer: Få matchende juletrøjer med egen tekst eller navn

Hvad venter du på? Kom i gang med det samme med at planlægge din egen festlige og unikke julefilm aften!

Krus med Billede - Juletema

Krus med Billede - Juletema

Kæmpe Milka chokoladebar

Kæmpe Milka chokoladebar

Personlige fleece tæpper

Personlige fleece tæpper

Blog

Blog