Personlige gaver med foto og/eller tekst

Send gaven direkte til modtageren

100% tilfredshedsgaranti

Personlige gaver med foto og/eller tekst

Gaven fra os er altid unik, fordi du selv har været met til at designe den. Du kan være sikker på at finde den perfekte gave til enhver lejlighed. Selv de små øjeblikke, hvor du bare vil sige tak eller fortælle nogen, at du tænker på dem.

Send gaven direkte til modtageren

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en ven eller en kollega men kan du ikke fysisk være til stede, så send gaven direkte til deres adresse. Mange af vores gaver passer endda i postkassen.

100% tilfredshedsgaranti

Hver eneste gave bliver lavet med kærlighed og præcision. Men skulle der imod al forventning være gået noget galt, så tag endelig fat i vores kundeservice, så står de klar til at hjælpe og sørge for at alt bliver som det skal være.

Julegaver til det lille budget

12 originale julegaver til det lille budget

Hvis du søger en sjov julegave, der ikke tømmer tegnebogen, og stadig er original og omsorgsfuld, så er den lige her! Vi har lavet en liste med 12 sjove gaver til dig, som har et lidt mindre budget.

julekrus met foto

Julekrus

Alle der virkelig elsker jul, bliver rigtigt glade for at få et sjovt julekrus. Du kan vælge mellem forskellige motiver og designs, der kan sættes på kruset, som fx rensdyr, fars jul eller et juletræ. Hvis du gerne vil tilføje en sjov tekst, så vælg fx 'Ho ho ho' eller 'Glædelig jul'. Hvis du elsker at være kreativ, så upload dit eget foto eller design i vores værktøj. Her kan du tilføje det navn og / eller foto, du vil, på hvert af vores designs og dermed lave en virkelig personlig gave. Alt, hvad modtageren skal gøre, er at hælde velsmagende varm chokolade, kaffe eller te og nyde de hyggelige vinteraftener indendørs under et fleece tæppe.

Tjek julekrusene >>
Gaveæske med mælkechokolade jul

I love Milka! giftbox - Christmas

Nom nom nom, julen er rigtig god med disse lækre chokolader fra Milka. Gaveæsken er helt i julestil og derfor en super flot gave til jul. Tilpas emballagen med et foto, navnet på den heldige modtager og en personlig tekst. Æsken indeholder 20 lækre chokolader med fyld i hasselnødcreme. Hvis du leder efter en gave til et ægte chokolademonster, skal du give den store gaveæske med 40 af de lækre chokolader!

Giv denne lækre Milka-gaveæske som gave
Personlig bog gaven der redder julen

Personlig børnebog: dit barn sparer juleaften

I denne pjece rammer Mouse Mistletoe ved et uheld dit barn med magisk pulver og forvandler din lille til en lille mus. Nu er der et problem: for hvordan kan musemistel gøre julemanden mindre uden magisk pulver? Heldigvis kommer de alle hurtigt med en løsning: dit barn vil sikre, at alle kan fejre juleaften sammen med Mouse Mistletoe!
I denne pjece kan op til 4 børn deltage i historien.

Lav denne pjece specielt til dit barn
Chokolade-telegram med juleønske

Chokolade-telegram med din egen besked

2020 var et mærkeligt år, så chancerne er, at du ikke vil være i stand til at besøge alle, du gerne ville besøge i løbet af julen. Vil du lade dine kære venner og familie vide, at du savner dem og tænker på dem i julen? Send dem så en dejlig besked i chokolade. Du kan vælge mellem 14, 21 eller 28 tegn inklusive mellemrum og sjove tegninger som juletræet eller rensdyret. Indtast din besked, så sørger vi for, at din julebesked leveres hjem til nogen.

Send en julebesked

Julesparkedragt

ZEr vores varme julesparkedragter ikke søde? Lav en sparkedragt i valgfrit design til de forældre, der fejrer deres første jul med deres lille stjerne. Vi har mange forskellige, sjove designs i vores værktøj - se nogle af dem nedenfor. Vælg et design og sæt dit foretrukne navn eller tekst på i værktøjet. Så får du en unik julegave på et øjeblik.

Se vores sparkedragter >>
Personligt puslespil


Personligt puslespil

Et puslespil er en sjov gave at starte på sammen, så snart gavepapiret er væk! Det er en af de mest populære gaver i 2020. Du skal bare tilføje dine yndlingsbilleder i redigeringsværktøjet, så er du klar! Vi laver et sjovt puslespil til dig. Puslespillet kommer i stykker i en sød lærredspose. Det kommer også med et eksempel på billedet.

Tjek vores puslespil >>
Kagedåse til bedstemor eller bedstefar

Kagedåse til bedstemor eller bedstefar

Når du gerne vil overraske din bedstemor eller bedstefar med en sjov gave, er denne kagedåse helt perfekt. De vil elske den, og du får til gengæld nogle af de kager, de lægger i dåsen! Upload dit yndlingsfoto, og lav en sjov kagedåse på et øjeblik.

Tjek kagedåsen >>

snekugle med foto


Personlig snekugle

Åh, snekugler: en ægte klassiker! Den ultimative souvenir, som også skaber en vidunderlig julegave. Upload dit foretrukne foto, og tilføj den personlige tekst, du selv vælger, i værktøjet. Du kan vælge mellem sne, hjerter eller glimmer på indersiden. Dit design sættes på begge sider, så snekuglen kan nydes fra flere vinkler.

Tjek vores snekugler >>
Personlige julekugler

Personlige julekugler

En af de mest populære julegaver hvert år er vores personlige julekugler. De bestilles i sæt med 2, 4, 6 eller 8 kugler, med det samme motiv på alle kuglerne. Det betyder, at du kan hænge en på dit eget træ og give de andre kugler væk!

Tjek vores julekugler >>

Personlige juledekorationer

Dekorer hjem, vinduer eller juletræ med de sjove juledekoraitoner i plast eller aluminium. Det er også sjove gaver til familien. Hver dekoration kommer med et bånd, der kan bruges til at hænge den op i.

Tjek juledekorationerne >>


Personlig nøglering

Nøgleringen er det perfekte eksempel på en lille julegave, der sætter et stort smil på modtagerens ansigt. Hver gang de tager fat i deres nøgler, ser de det foto eller den tekst, du har sat på nøgleringen. Du kan vælge mellem flere forskellige nøgleringe, som fx dobbeltsidede, hjerteformede eller ringe i læder. Upload dit foretrukne foto, eller sæt et valgfrit navn på i værktøjet.

Lav din nøglering >>Indpakningstip: personlig gavepapir

Ønsker du at pakke din julegave ekstra pænt ind? Design derefter personlig gavepapir. Du vælger et af vores flotte designs, uploader et dejligt foto og tilføjer en tekst, så gør vi det til det bedste gaveindpakningspapir, du nogensinde har set. Du kan vælge mellem en rulle på 1 meter eller 2 meter indpakningspapir.

Design dit eget gavepapir
dit eget juleindpakningspapir med dit foto og din tekstSe alle julegaver>>>