Personlige gaver med foto og/eller tekst

Send gaven direkte til modtageren

100% tilfredshedsgaranti

Personlige gaver med foto og/eller tekst

Gaven fra os er altid unik, fordi du selv har været met til at designe den. Du kan være sikker på at finde den perfekte gave til enhver lejlighed. Selv de små øjeblikke, hvor du bare vil sige tak eller fortælle nogen, at du tænker på dem.

Send gaven direkte til modtageren

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en ven eller en kollega men kan du ikke fysisk være til stede, så send gaven direkte til deres adresse. Mange af vores gaver passer endda i postkassen.

100% tilfredshedsgaranti

Hver eneste gave bliver lavet med kærlighed og præcision. Men skulle der imod al forventning være gået noget galt, så tag endelig fat i vores kundeservice, så står de klar til at hjælpe og sørge for at alt bliver som det skal være.

Hvor er det bare fantastisk at der hele tiden bliver nye mødre til. Disse kvinder har valgt at at tage den ubeskriveligt fantastiske og samtidig udfordrende opgave som moderskabet er på sig. Hver nye mor er lig med en ny generation, nyt liv og nyt håb for fremtiden. Men det betyder også et enormt ansvar, ukendte udfordringer og personlig udvikling. På trods af de søvnløse nætter, den konstante bekymring, usikkerhed og tvivl, så er det disse kvinder som igen og igen vælger at sætte deres altomfattende kærlighed for deres børn over alt andet.

Derfor er det også utrolig vigtigt at anerkende disse mødre, og at fejre deres udholdenhed og ubetingede kærlighed. Det er også et særligt øjeblik hvor man kan stå stille ved den utrolige rolle som mødre spiller i vores liv og samfund. De sørger for liv og omsorg i vores verden og sørger for fremtidens generation. Så lad os fejre alle mødre, ikke kun på Mors Dag, men hver dag. Lad os fejre deres styrke, og takke dem for deres utrættelige omsorg og kærlighed.

Hvem fejrer man Mors dag med?

Mors Dag er en særlig anledning hvor vi værdsætter og takker de vigtigste kvinder i vores liv, som altid er der for os. Det behøver absolut ikke kun være begrænset til vores egne mødre, men gælder også for andre familiemedlemmer og venner som gør vores liv lidt bedre.

Men først og fremmest er det selvfølgelig vores egen mor, hende som har opdraget os med kærlighed og støtte. I mange familier er det en tradition at forkæle hende på Mors Dag med gaver, en dejlig morgenmad på sengen eller hyggelige aktiviteter sammen.

Men man må endelig ikke glemme bedsteforældrene. Vores mormor eller farmor er jo vores egen mors eller fars mor, og de fortjener da også at blive værdsat på denne særlige dag. Uanset om de bor i nærheden eller langt væk, så gør et telefonopkald eller en gave sendt med posten en kæmpe forskel.

Og hvad med søstre? Mange søstre påtager sig en moderskikkelse, især i større familier. Eller måske er din søster selv blevet mor og synes du at hun fortjener lidt anerkendelse.

Derudover er der ofte kvinder i vores liv som måske ikke officielt er familie, men som har hjulpet med at opdrage os, har støttet og rådgivet os som om de var vores egen mor. Det kan være veninder af familien, mostre, tanter, en lærerinde, mentors... Listen er uendelig og er helt individuel.

På Mors Dag bør en hver kvinde som har haft en positiv indflydelse på dit liv blive fejret. Især dem som har handlet med den kærlighed, omsorg og opofring som vi ofte forbinder med moderskabet.

Mors Dag Ideer til den Bedste Mors Dag

Mors Dag er en særlig dag som fejres i hele verden. Hvert land har deres egne skikke og traditioner. Vi fejrer det for at ære og værdsætte alle mødre og moderskikkelser. Men hvordan kan du præcis gøre det? Herunder finder du 10 Mors Dag ideer som kan hjælpe dig med at planlægge den bedste Mors Dag:

1. Mors Dag Gaver

I de fleste kulturer er Mors Dag Gaver en vigtig del af Mors Dag fejringen. Blomster og chokolade har altid været populære valg, men en unik og personlig Mors Dag gave vil helt sikkert få et kæmpe smil frem. Når du skal vælge en gave så tænk over hvad din mor godt kan lide. Måske er det en speciel bog, et spaophold eller et smukt smykke.

Når du skal lave en personlig Mors Dag gave er det vigtigt at tænke over hvad hendes smag og interesser er. Det er noget helt personligt at lave din egen gave, og det kan hjælpe dig med at vise din følelser og fortælle din mor hvor meget du elsker hende. Du kan for eksempel lave et personligt fotoalbum fyldt med minder og dejlige øjeblikke sammen.

Det viser virkelig omtanke og betænksomhed at give en personlig mors dag gave. Det viser at du har gjort lidt mere ud af det. Du kan for eksempel få lavet et krus med billede af jer sammen, eller en unik årskalender som hun kan nyde hele året.

En anden fed gaveide er selv at lave den. Du kan lave et eget smykke, eller et maleri. Man kan også selv lave duftlys og sæber. Men er du ikke så kreativt anlagt, så har vi hos YourSurprise et væld af Mors Dag Gaver som du kan gøre helt personlige med eget billede, navn og/eller tekst.

Hvis din mor har en specifik hobby eller interesse, så giv hende en gave som har noget med det at gøre. Har hun for eksempel grønne fingre og elsker hun at arbejde ude i haven, så kan du for eksempel overraske hende med fine havehandsker eller en flot Blossombs gaveæske med blomsterfrø. Hvus hun elsker at lav mad og stå i køkkenet, så er personligt køkkengrej eller et forklæde med egen tekst en helt fantastisk ide.

I sidste ende drejer det sig om at gaven kommer fra hjertet. Derfor er det ikke vigtigt hvor stor eller lille gaven er, så længe den gives med kærlighed, så vil hun med garanti elske den.

Blomsterfrø i Gaveæske - Blossombs

Blomsterfrø i Gaveæske - Blossombs

Tørrede blomster med personligt kort

Tørrede blomster med personligt kort

Chokolade & slik

Chokolade & slik

Personlige Smykker

Personlige Smykker

2. Overrask med en middag

Mødre er ofte dem som sørger for alle måltider i hverdagen, så drej rollerne om på Mors Dag. Du kan overraske hende med morgenmad på sengen, en lækker frokost eller lave en dejlig middag. Den tid og det besvær du lægger i at lave maden er et tegn på din værdsættelse. Hvis du vil lave det perfekte måltid til Mors Dag så starter det selvfølgelig med god planlægning. Hvad er hendes yndlingsmad? Hvad er hun helt vild med? Det kan være en ret fra hendes egen barndom, eller et udvalg af hendes yndlings delikatesser. Det drejer sig i sidste ende om at din mor virkelig føler sig som noget særligt.

Trin for trin forberedelse

Sørg for at du læser opskrifterne som du vil lave godt igennem i forvejen. Det hjælper dig ikke kun med at købe de rigtige ingredienser ind, men giver dig også en ide om hvor lang tid du har brug for til at lave din ret. Måske kan du i forvejen gøre nogle ting klar, som for eksempel at skære grøntsager eller at varme ovnen op, så det er nemmere når du går i gang. Hvis du virkelig ikke kan lave mad, så kan du også bestille hendes yndlings mad ude fra og få det leveret til døren.

Sørg for stemning

Tænk også over hvordan du vil servere din middag. Et flot dækkert bord, blomster og måske lidt baggrundsmusik gør enhver middag endnu bedre. Det er selvfølgelig ikke en helt almindelig middag, det er en måde at sige "Tak mor, jeg elsker dig" på.

Forkæl hende

Når middagen er færdig så lad hende slappe af. Ryd op og sørg for opvasken. Det er hendes særlige dag, så sørg for at hun kan fejre den helt afslappet og uden stress.

3. Et håndskrevet brev

Gaver er altid fantastiske at få, men ord kan også virkelig noget. Skriv et brev til hende og vis på den måde din værdsættelse. Du kan skrive om dejlige minder, hvorfor du sætter pris på hende, og hvilken indflydelse hun har haft på dit liv. Læg det ved din gave, det vil helt sikkert være noget hun sent vil glemme.

4. Overrask med en Surprise Party

Planlæg en surprise fest med hendes venner og familie. Glem ikke at servere hendes yndlingsdrinks og pindemadder. Det vil uden tvivl gøre stort indtryk på hende og få det helt store smil frem.

5. Mors Dag blomster

Overrask hende med den klassiske gave, men nu med et personligt twist. Istedet for en standard buket blomster, så giv hende smukke tørrede blomster i personlig træholder. Det er et varigt minde og holder længere end almindelige blomster.

6. Planlæg en dejlig dag sammen

Lav en spa aftale til jer begge to, tag hende med på hendes yndlings museum eller planlæg en skovtur. S'rg først og fremmest for at hun kan slappe af, og ikke behøver at gøre noget selv.

7. Lav en videohilsen

Lav en sjov videohilsen hvor du nævner alle de ting som du elsker ved hende. Du kan også tilføje gamle optagelser eller billeder som gøre det endnu mere særligt. Det kan du også gøre sammen med dine søskende.

8. Lav en hyggelig filmaften

Vælg hendes yndlingsfilm, lav popcorn og planlæg en hyggelig filmaften. Start filmaftenen med at sørge for at alt er dejligt behageligt så i kan slappe af sammen. Du kan for eksempel lægge bløde puder og tæpper klar, eller måske endda lave en hjemmebiograf ude i haven hvis vejret er til det. Og hold fjernbetjeningen i nærheden.

Bagefter er det tid til at udvælge de film i vil se. Tænk over hendes yndlingsfilm og genrer. Er hun mest til komedier, historiske dramaer eller spændende thrillers? Tilføj nogle film som hun ikke kender endnu.

Når det kommer til snacks, så er popcorn selvfølgelig et must, men s'rg også for andre af hendes yndlingssnacks. Måske er hun vild med chokolade, nødder eller specifikke chips. Et udvalg af hendes yndlingsdrinks, fra vin til te sætter den sidste prik over i'et.

Sidst men ikke mindst: vær til stede. Sluk telefonen og fokuser på jeres tid sammen. Nyd hinandens selskab, filmen og den hyggelige aften.

9. En vandretur i naturen

Elsker din mor naturen, så tag en vandretur i et smukt vandreområde i nærheden. Tag en picnickurv med og spis frokost ude i naturen. Husk at tage et behageligt tæppe med til at sidde på, og nogle af hendes yndlingsdelikatesser. Det drejer sig selvfølgelig ikke kun om maden, men om den opmærksomhed du har lagt i alle detaljer for at gøre hendes dag endnu mere særlig.

Vælg en pragtfuld beliggenhed

Find smukke områder i nærheden af hvor i bor. Vær opmærksom på at besværlighedsgraden passer til din mors niveau. Der er masser af muligheder, fra rolige parker til mere udfordrende hikes. Vælg noget som gør hende glad.

Planlæg vandreturen

Planlæg vandreturen i forvejen. Vær opmærksom på både vejr og vandreturens vanskelighed. Er det for eksempel godt vejr, så vælg en vandretur som har nok skygge. Husk også på at tage en flaske vand og mad med.

Nyd hinandens selskab

En vandretur er ikke kun en måde at fejre Mors Dag på, men også en fantastisk mulighed for at snakke sammen og styrke jeres bånd. Stil åbne spørgsmål, så du får hende i tale, og vis interesse for hvad hun siger. Din tid og opmærksomhed er den bedste gave du kan give.

10. Vis din taknemlighed

Tag et øjeblik til at vise din taknemlighed. Fortæl hende hvor meget hun betyder for dig og hvor taknemlig du er for alt det hun gør for dig. Lige gyldig hvad du gør så er det vigtigste at det kommer fra hjertet. Der er ingen rigtig eller forkert måde at fejre Mors Dag på, det drejer sig om at vise værdsættelse og kærlighed på en måde som er betydningsfuld for dig og din mor.

Hvem fejrer Mors Dag?

Mors Dag fejres i flere dele af verden på alle mulige forskellige måder. Selvom det er svært at knytte eksakte tal over antal mennesker der fejrer Mors Dag, så ses det ofte som en af de mest fejrede mærkedage verden over. Takket være medier og kommunikationsnetværker i hele verden er Mors Dag vokset til det store fænomen vi kender i dag. I følge forskellige kilder erkender mere end 40 lande officielt en form for Mors Dag, med datoer som varierer fra februar til december. Derudover er der også masser af andre lande som ikke har en officiel Mors Dag men som har lignende events og fejringer.

Det ser derfor ud til at langt den største del af verdensbefolkningen på den ene eller anden måde fejrer Mors Dag. I lande som USA, Storbrittanien, Canada, Australien, New Zeeland og mange europæiske lande fejrer i følge nogle målinger helt op til 95% af befolkningen Mors Dag. Det er interessant at se at tanken bag Mors dag at fejre og værdsætte mødre er noget universelt, selvom nøjagtige traditioner og datoer kan være forskellige.

I USA drejer Mors Dag sig mest om at give gaver og blomster, og at give mor en fridag. Det ligner det som de fleste lande gør. Mors Dag er i sidste ende en dag der handler om at være sammen som familie. I Indien fejres Mors Dag for eksempel ikke på den klassiske måde som vi kender den. Mors Dag er ikke en særlig mærkedag men er der tradition for at fejre mødre og kvindelige guder ved Navatri festivallen som finder sted i oktober.

Mors Dag er en fejring som omfavnes af det meste af verden.

Hvad fejrer vi med Mors Dag?

På mors dag fejrer vi alle mødre. Vi fejrer hendes uerstattelige rolle hun spiller i vores liv. Mødre spiller generelt set en stor rolle i hvem vi er blevet til. Mors Dag er derfor det perfekte øjeblik til at vise vores taknemmelighed og sige tak for alt hun har gjort for dig.

Mors Dag er ikke kun en fejring af den kvinde vi kalder mor, men også et perfektekt øjeblik til at ære stedmor, mormor, farmor, plejemor, svigermor og alle andre kvinder der spiller en stor rolle i ens liv.

Selvfølgelig er det vigtigt at vise sin værdsættelse hver dag, men Mors Dag er en særlig dag som husker os på at værdsætte vores mor.

Tekrus af Glas

Tekrus af Glas

Nøgleringe

Nøgleringe

Badekåber til kvinder

Badekåber til kvinder

Personlige krus med tryk

Personlige krus med tryk