Personlige gaver med foto og/eller tekst

Send gaven direkte til modtageren

100% tilfredshedsgaranti

Personlige gaver med foto og/eller tekst

Gaven fra os er altid unik, fordi du selv har været met til at designe den. Du kan være sikker på at finde den perfekte gave til enhver lejlighed. Selv de små øjeblikke, hvor du bare vil sige tak eller fortælle nogen, at du tænker på dem.

Send gaven direkte til modtageren

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en ven eller en kollega men kan du ikke fysisk være til stede, så send gaven direkte til deres adresse. Mange af vores gaver passer endda i postkassen.

100% tilfredshedsgaranti

Hver eneste gave bliver lavet med kærlighed og præcision. Men skulle der imod al forventning være gået noget galt, så tag endelig fat i vores kundeservice, så står de klar til at hjælpe og sørge for at alt bliver som det skal være.

Sådan overrasker du din valentinsdate

Sådan overrasker du din valentinsdate

Valentinsdag er på vej, og uanset om du er fan eller ej: der er altid en grund til at fejre kærligheden. Valentinsdag er en fantastisk mulighed for at stoppe op og tænke på dine kære. Det kan være dine forældre, venner, bedsteforældre eller dit livs kærlighed. Vis dem, at du tænker på dem med en (lille) gave, eller giv dem en dejlig dag. Hvis du har brug for inspiration til gaver og specielle ting at gøre på valentinsdag, er du kommet til det rette sted. Tjek alle vores sjove ideer nedenfor.

Aktiviteter til valentinsdag

Vi har lavet en liste med sjove ideer til valentinsdag, samt nogle fede gaveideer. Valentinsdag bliver helt sikkert en stor succes med nogle af​ de ideer!
- Det behøver ikke at være dyrt, at arrangere en aktivitet. Hvis du vil overraske din udvalgte, så få personen til at møde dig på det sted, hvor I mødtes første gang eller havde jeres første date. Det perfekte sted at mindes dengang og et meget romantisk sted at starte.
- Du kan overraske nogen ved at arrangere en hyggelig tid indenfor, med stearinlys, lækker mad og et dejligt fotoalbum med jeres yndlingsbilleder. Den idé fungerer perfekt med din partner, men er også fantastisk, hvis du vil overraske en god ven.
- Skriv et håndskrevet brev eller et digt, som fortæller personen, hvad du synes om ham eller hende.
- Fyld en krukke eller en dåse med små beskeder, hvor du skriver om alle de sjove aktiviteter, I kan lave sammen. Det kan være alt fra at gå på museum, se en film eller tilberede en treretters menu sammen. Indimellem kan I vælge en ny lap og nyde hinandens selskab.
- Se solnedgangen sammen. Medbring en dejlig flaske champagne og to personlige glas. Den perfekte, romantiske ramme.
- Hvis du er kreativ og kan lide at gå all-in, så lav en skattejagt langs alle de steder, der betyder noget for dig. Tænk på dengang og skab nye minder samtidigt.
- Hvis du altid har ønsket nogle fantastiske billeder af din partner og dig, så få en fotograf til at møde jer i skoven eller på stranden. Det er altid en perfekt dag til en romantisk fotosession.
- Hvis solen skinner, så gå en dejlig lang tur sammen, gennem skoven eller på stranden. Mærk vinden i håret, mens I snakker sammen, og afslut turen ved at varme op med en drink på en nærliggende pub.

Gaver til valentinsdag

Nu behøver en gave ikke at være hverken stor eller dyr, for at være spektakulær. Det er tanken, der tæller, hvilket betyder, at et kort, lidt chokolade eller en nøglering er alle tiders! Når man pakker en gave ud og finder et sødt billede eller en skøn besked, sætter det et stort smil på ethvert ansigt. Vi har sammensat en liste med perfekte, små og romantiske gaver, der kan inspirere dig.
- En nøglering med et foto af din partner og dig selv. Den følger med overalt.
- Personlige sokker er altid en sjov, original gave. Sæt et sjovt billede eller tekst på sokkerne og skab den perfekte, lille valentinsgave.
- Hvis du ikke har kendt kæresten så længe, ​​og vil overraske med en lille gave, så send lidt chokolade og et personligt kort. Den idé fungerer også godt, hvis du har en hemmelig forelskelse.

- En snekugle med hjerter i stedet for sne, tilpasset med et sødt billede, er en vildt romantisk valentinsgave. Gaven fungerer også, hvis du vil overraske dine forældre eller en god ven. Den vil se noget så sødt ud i deres hjem og altid minde personen om dig.

  • Og hvad med en pude med kærlighedstema og foto?
  • De bedste gaver til valentinsdag

    Hvis du har besluttet dig for, hvad du skal på Valentinsdag, så tjek de gode gavetips nedenfor, som du kan overraske din kæreste med. Hvis du gerne vil se flere flotte gaver, kan du se alle vores valentinsgaver lige her >>>