Personlige gaver med foto og/eller tekst

Send gaven direkte til modtageren

100% tilfredshedsgaranti

Personlige gaver med foto og/eller tekst

Gaven fra os er altid unik, fordi du selv har været met til at designe den. Du kan være sikker på at finde den perfekte gave til enhver lejlighed. Selv de små øjeblikke, hvor du bare vil sige tak eller fortælle nogen, at du tænker på dem.

Send gaven direkte til modtageren

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en ven eller en kollega men kan du ikke fysisk være til stede, så send gaven direkte til deres adresse. Mange af vores gaver passer endda i postkassen.

100% tilfredshedsgaranti

Hver eneste gave bliver lavet med kærlighed og præcision. Men skulle der imod al forventning være gået noget galt, så tag endelig fat i vores kundeservice, så står de klar til at hjælpe og sørge for at alt bliver som det skal være.

Lykke er et meget omdiskuteret emne inden for psykologi og filosofi. Men hvad er det egentlig, der gør os lykkelige? Er det et flygtigt øjeblik eller en permanent tilstand af tilfredshed? Tja, ifølge Psykologi i dag Lykke er et mangesidet begreb.

"Lykke er en tilstand, ikke en egenskab; med andre ord, det er ikke en langvarig, permanent egenskab eller et personlighedstræk, men en mere flygtig, foranderlig tilstand."

Det er tydeligt, at lykke ikke er en konstant tilstand, men en følelse, der kommer og går.

Hvad er nogle måder at øge lykken på?

Når vi navigerer gennem livet og alle dets kompleksiteter, er det ofte jagten på lykke, der guider os. Kan vi øge vores lykke, og hvis ja, hvordan?

En af de enkleste måder at øge lykken på er gennem venlige handlinger. Et venligt ord, en generøs gestus eller endda et smil kan have en dybtgående indvirkning på både giveren og modtageren. Dette gælder i endnu højere grad i juletiden, da ånden af at give giver enhver interaktion en ekstra speciel varme.

Måder at øge lykken på

  • Praktiser taknemmelighed: At tage et øjeblik hver dag til at anerkende og værdsætte det gode i dit liv kan øge dit lykkeniveau betydeligt.
  • Kontakt med dine kære: At tilbringe kvalitetstid med familie og venner, især i juletiden, kan i høj grad øge lykken.
  • Giv generøst: Det at give, hvad enten det er gaver, tid eller venlighed, kan give et kraftigt boost til din lykkefølelse. Julen giver den perfekte mulighed for at omfavne dette.

Så hvorfor ikke tage beslutningen om at øge din lykke denne jul? Du kan have en dybtgående effekt på dit eget liv og livet for dem omkring dig.

Videnskaben om lykke, og hvordan den hænger sammen med at give gaver

Er det de materielle ejendele, vi erhverver os, eller de relationer, vi plejer, der gør os lykkelige? Der er lavet så mange undersøgelser om dette emne, og oftest peger de på det sidste. Et aspekt, der fletter de to sammen, er det at give gaver.

At give gaver er en universel måde at udtrykke hengivenhed, påskønnelse og kærlighed på. I forhold fungerer det som en kanal til at forbedre vores forbindelser med andre. Men hvordan påvirker det vores lykke?

"Lykke er ikke resultatet af det, vi får, men af det, vi giver." - Ben Carson

I en undersøgelse foretaget af Harvard Business School viste det sig, at det at bruge penge på andre (prosocialt forbrug) fører til højere lykkeniveauer end at bruge penge på sig selv.

  • At give aktiverer de områder i hjernen, der er forbundet med glæde, social kontakt og tillid, hvilket skaber en "varm glød"-effekt.
  • Det hjælper os med at føle et formål og øger følelsen af selvværd.
  • At give gaver, især personlige gaver, giver os mulighed for at udtrykke vores individualitet og kreativitet.

Men det er ikke kun selve det at give, der gør os glade. Forventningen om at se modtagerens reaktion, den tankeproces, der er involveret i at vælge gaven, og den faktiske gavehandling kan alle bidrage til denne lykke.

Bliver man lykkeligere af at give gaver? Videnskaben siger ja!

Har du lyst til at gøre nogle mennesker i dit liv glade i juletiden?

Julegaver

Julegaver

Juletræspynt

Juletræspynt

Jule chokolader

Jule chokolader

Gaveæsker

Gaveæsker

Gavegivning og lykke: Den psykologiske forbindelse

"At give til andre aktiverer områder i hjernen, der er forbundet med glæde, social forbindelse og tillid, hvilket skaber en "varm glød"-effekt. Forskning har vist, at disse neurale effekter øger vores velbefindende og lykke." Kilde

Så hvordan fungerer denne "varme glød"-effekt?

  1. Aktiverer glædescentrene: Når du giver en gave til nogen, aktiverer det belønningscentrene i din hjerne, frigiver endorfiner og skaber en følelse af glæde. Det minder om den rus, du føler efter en god træning, også kendt som 'runner's high'.
  2. Opbygger social kontakt: At give gaver er en social aktivitet. Det kan styrke relationer og fremme en følelse af at være forbundet med andre. Til gengæld er denne sociale forbindelse blevet forbundet med øget lykke.
  3. Fremmer tillid: Ved at give en gave viser du tillid til modtageren, hvilket kan øge din egen lykkefølelse.

Lykke og julegaveuddeling

Ifølge forskere ved Leiden Universitetat det at give, især i højtider som julen, har den største betydning for potentiale til at aktivere lykkehormonerne i vores hjerner. Og der er mere: Denne undersøgelse viste, at lykken ved at give ikke kun er kortvarig. Den kan vare ved over en lang periode, hvilket betyder, at den glæde, du føler ved at give, at Den perfekte julegave kan vare langt ind i det nye år! Det er, fordi det at give hjælper os med at føle os forbundet med andre. Det fremmer en følelse af fællesskab og fælles oplevelser, hvilket er afgørende for vores mentale velbefindende. Så hvis du er på jagt efter lykke, er svaret måske enklere, end du tror. Giv noget. Ikke bare ejendele, men din tid, din opmærksomhed, din medfølelse. Det kan være nøglen til at låse op for et helt nyt niveau af lykke.

Spred lidt glæde: Virkningen af små venlige handlinger på lykken

Forestil dig det ubeskrivelige øjeblik af lykke, lige efter at nogen har åbnet en gave. At sprede glæde er det, vi brænder for. Derfor gør vi alt, hvad vi kan, for at hjælpe dig med at gøre andre glade.

Vil det gøre andre mennesker glade?

Det er det, vi spørger os selv om hver dag. Drivkraften til at gøre andre glade mærkes i alt, hvad vi gør. Vi ønsker at gøre en meningsfuld forskel ved at hjælpe folk med at bruge deres minder til at skabe nye.

Hvordan gør vi det?

Din mors fødselsdag, en valentinsgave til din kæreste eller bare en tak til din kollega; hvert øjeblik og hver modtager er unik. For at hjælpe enhver giver med at finde en passende gave, omfavner vi denne mangfoldighed. Det afspejler sig ikke kun i vores store gaveudvalg, men også i de mange forskellige designs, vi tilbyder. På den måde sikrer vi, at alle kan finde en gave, der rører deres kæres hjerter.

Små venlige handlinger, som at give gaver, kan have en dybtgående indvirkning på lykken. Det hele kommer tilbage til den forbindelse, som det at give og modtage gaver skaber. Det er et fysisk udtryk for det uhåndgribelige bånd af kærlighed, omsorg og respekt, der eksisterer mellem giveren og modtageren. Det handler om at gøre en andens dag bedre, eller måske endda deres liv. Den lykke, man oplever i sådanne øjeblikke, er en blanding af glæde, varme og en følelse af at være elsket og værdsat.

Desuden kan små venlige handlinger have en afsmittende effekt. Når du oplever glæde ved en venlig handling, er du mere tilbøjelig til at sprede denne glæde ved at være venlig over for andre. På den måde formerer venligheden sig selv og spreder glæde og lykke vidt og bredt. Din lille venlige handling kan gøre en verden til forskel for en andens dag.

Hvorfor ikke begynde at give i dag?

Det er tydeligt, at det at give til andre ikke kun gør dem glade, men også øger vores egen lykke. Men hvordan kan vi indarbejde det i vores daglige liv? Her er nogle måder, du kan starte på i dag:

  • Giv en personlig gave: Der er ikke noget bedre end at give en gave til en, man holder af, og vide, at man har brugt tid og kræfter på at skabe noget helt unikt og specielt til vedkommende. Garanteret smil hele vejen rundt!
  • _Giv et kompliment:_Det behøver ikke altid at være noget materielt. En oprigtig kompliment kan gøre en persons dag bedre, og du vil sandsynligvis føle dig godt tilpas, fordi du har gjort deres dag bedre.
  • Donér til en sag, du tror på: Pengegaver kan også bidrage til din lykke. Vælg en sag, der står dit hjerte nær, og giv en donation.
  • Frivillig din tid: Tid er en af de mest værdifulde gaver, du kan give. Bliv frivillig for en lokal velgørenhedsorganisation eller hjælp en nabo. Du vil have det godt med at vide, at du har gjort en positiv forskel.

Gør en andens dag glad med en betænksom, personlig gave, og oplev den glæde, der følger med. Når alt kommer til alt, ligger essensen af lykke så ikke i den enkle handling at dele?

Snekugle

Snekugle

Krus med Billede - Juletema

Krus med Billede - Juletema

Gaver med Vin

Gaver med Vin

Blog

Blog