Personlige gaver med foto og/eller tekst

Send gaven direkte til modtageren

100% tilfredshedsgaranti

Personlige gaver med foto og/eller tekst

Gaven fra os er altid unik, fordi du selv har været met til at designe den. Du kan være sikker på at finde den perfekte gave til enhver lejlighed. Selv de små øjeblikke, hvor du bare vil sige tak eller fortælle nogen, at du tænker på dem.

Send gaven direkte til modtageren

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en ven eller en kollega men kan du ikke fysisk være til stede, så send gaven direkte til deres adresse. Mange af vores gaver passer endda i postkassen.

100% tilfredshedsgaranti

Hver eneste gave bliver lavet med kærlighed og præcision. Men skulle der imod al forventning være gået noget galt, så tag endelig fat i vores kundeservice, så står de klar til at hjælpe og sørge for at alt bliver som det skal være.

Overrask en du har kær til jul med en chokoladegave om det så er som julegave, takkegave eller værtindegave. Fra praliner til personlige kæmpe plader chokolade, vi har en chokoladegave til enhver smag.

36 Gaver

Find en unik jule chokolade gave som vil gøre indtryk

Nu hvor den dejlige juletid og julegaver er over os, er der ikke ikke noget bedre end lækre jule chokolade gaver som lige spreder lidt ekstra glæde. Uanset om det er en takkegave eller en værtindegave du leder efter til jul, så er chokolade altid en god ide! Traditionelt giver vi ofte chokolade i gave, men vores jule chokolader er helt unikke. Vi har et kæmpe udvalg af chokoladegaver i mange forskellige smage og former.

Leder du efter sjove chokoladegaver til at overraske familien med, en betænksom gave til vennerne eller en takkegave til kollegaen, vi har et stort udvalg chokoladegaver til jul. Fra luksus praliner til chokolader med billede og kæmpe plader chokolade. Tilføj et juledesign og personalisering, og du har en gave som både smager fantastisk og vil gå lige i hjertet på modtageren.

Kom i julestemning med disse fantastiske jule chokolader

Vil du gerne give chokolade til jul, eller som værtindegaven til julefrokosten, men er du træt af de traditionelle gaveæsker med chokolade? Vores jule chokolader har unikke juledesigns og personliggørelse som du aldrig har set før. Herunder har vi samlet et par ideer til dig:

  • En kæmpe plade chokolade med din julehilsen
  • En æske med chokolader med billede og/eller tekst
  • Et chokolade telegram med personlig hilsen så som "Glædelig Jul"
  • En jule gaveæske med Milka chokolader med din hilsen og billede
  • En hjerteformet gaveæske med jule Milka chokolader
  • En Toblerone med modtagerens navn og en personlig hilsen

Og mange flere jule chokolader og slik!

Overrask dem du holder af med sjove chokoladegaver til jul

Vores chokolader kan personliggøres med billede, navn og/eller tekst. Personliggør emballagen, kæmpe plader chokolade eller personliggør selve chokoladen. Vi sørger for at din tekst, billede eller design printes på chokoladen.

Hvorfor en chokoladegave til jul?

Det kan godt være at det virker lidt kedeligt at komme med en chokoladegave. Men det er også noget de fleste mennesker elsker, og det vil helt sikkert få smiley frem hos modtageren. Det er en sød måde at vise din værdsættelse på, og viser hvor meget du elsker dem. Derudover er der så mange forskellige slags chokolader at du altid kan være sikker på at du finder noget personen kan lide.

Magien ved personlige chokolader til jul

Ved at personliggøre dine jule chokolader tager du betænksomhed til det næste niveau. Forestil dig glæden i personens ansigt når de ser deres eget navn og en dybfølt hilsen printet på selve chokoladen eller på gaveæsken. Det er dette unikke personlige touch som gør chokoladegaver til jul så særlige. Fortæl dem hvor meget de betyder for dig, få det printet på chokoladen, skriv det bogstavligt talt i et chokolade telegram eller på en kæmpe chokolade. Chokolade kan der ikke være nok af.

Vores yndlings chokolade julegaver

Til at hjælpe dig med at finde de perfekte jule chokolade gave, har vi samlet et udvalg af vores yndlings chokolader her:

  • Personlige chokolader: Kæmpe store, super lækre og printet med en personlig hilsen og/eller navn, det er en gave der vil gøre stort indtryk. Vælg imellem dine yndlings chokolader fra Twix, Milka, Toblerone, Kit Kat eller Côte d'Or
  • Chokolader i juletema: chokolade julemænd, rensdyr og juletræer. Disse festlige chokolader er ikke kun lækre men bidrager også til juletemningen.
  • Gaveæske med blandede chokolader: En æske med lækre chokolader med forskellige smage, så der er noget til enhver smag. Personliggør låget med et billede og/eller tekst.

Send chokolade gave og overrask til jul

Det er super nemt at bestille dine julelækkerier. Du vælger bare en chokoladegave i vores store udvalg, personliggør den i vores online editor og læg gaven i indkøbskurven. Herefter sørger vi for at din personlige hilsen og design printes på chokoladen, og sender vi gaven direkte til modtagerens dør. Send en chokolade gave til en du holder og overrask ham eller hende til jul.

En lækker chokoladekalender til børn og voksne

Hvem elsker ikke en lækker chokoladekalender. Såvel børn som voksne elsker at tælle ned til juleaften med denne tradition. En chokoladekalender er et must til jul, men hvorfor ikke gør det lidt anderledes og særligt i år? Tjek vores store udvalg af julekalender med chokolade ud, og personliggør dem med eget billede, navn og/eller tekst.