Personlige gaver med foto og/eller tekst

Send gaven direkte til modtageren

100% tilfredshedsgaranti

Personlige gaver med foto og/eller tekst

Gaven fra os er altid unik, fordi du selv har været met til at designe den. Du kan være sikker på at finde den perfekte gave til enhver lejlighed. Selv de små øjeblikke, hvor du bare vil sige tak eller fortælle nogen, at du tænker på dem.

Send gaven direkte til modtageren

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en ven eller en kollega men kan du ikke fysisk være til stede, så send gaven direkte til deres adresse. Mange af vores gaver passer endda i postkassen.

100% tilfredshedsgaranti

Hver eneste gave bliver lavet med kærlighed og præcision. Men skulle der imod al forventning være gået noget galt, så tag endelig fat i vores kundeservice, så står de klar til at hjælpe og sørge for at alt bliver som det skal være.

Det er altid en god idé at tilføje en sød besked til et kort eller endda en gave. At sende et kort eller en lille gave er perfekte måder at vise sin taknemmelighed på, ønske nogen tillykke med fødselsdagen eller lade dem vide, at man tænker på dem. En god besked kan gøre en verden til forskel og få modtageren til at føle sig ekstra speciel. Hvis du leder efter inspiration, så læs videre!

At sige tillykke

Der er mange særlige øjeblikke i livet, som fortjener et stort "Tillykke!". Der er fødselsdage, graviditeter og nye babyer, bryllupper, bryllupsdage, beståelse af en eksamen og flytning til et nyt hjem, for blot at nævne nogle få! Styrken i en lykønskningshilsen ligger i at tilføje et element, der får modtageren til at føle sig speciel.

Fødselsdag: Blomsterne blomstrer, solen skinner klarere, og livet er fantastisk, for i dag er det din fødselsdag!

Ny baby: Velkommen til verden lille [NAVN], du er så elsket! Bryllup: Vi ønsker jer et liv med kærlighed og lykke, det bedste er endnu ikke kommet!

Et kort til en, du holder af

Din partner er en af de vigtigste personer i dit liv. Overrask dem med en sød påmindelse om jeres kærlighed i form af et sødt kort! Når du skriver din besked, så tænk på alle de ting, der gør dem til noget særligt for dig; er det deres humoristiske sans, deres omsorgsfulde natur eller en kombination af flere fantastiske kvaliteter?

Når du smiler, smiler hele verden med dig!

Det øjeblik, jeg så dig, vidste jeg: Du er en ud af en million. Vi kan grine sammen og græde sammen. Jeg vil være sammen med dig for evigt!

Dine smukke øjne, dit søde smil. Du er sådan en speciel person, og du er der altid for mig. Vi har haft endnu et fantastisk år sammen, og jeg håber, at vi får mange, mange flere!

Sympati-kort

En af de sværeste beskeder at skrive er en sympatibesked til en, der har mistet en af sine kære. Ord kommer virkelig til kort, og hvor meget man end ville ønske, at man kunne, kan man ikke fjerne deres smerte. Det vigtigste er at lade dem vide, at du tænker på dem og er der, hvis de har brug for dig. At tilføje en del, der viser, hvor elsket den person, de har mistet, var, kan også give en lille smule trøst.

Hvis du føler, at du ikke kan fortsætte, skal du vide, at jeg altid er her for dig, dag & nat. Jeg er så ked af dit tab, kære [NAVN].

Dem, vi beholder i vores hjerter, er aldrig helt væk.

Jeg håber, det giver dig trøst at vide, at jeg fejrer det liv, [NAVN] levede, og er taknemmelig for deres indflydelse på mit liv.

Et kort til et barn

Din kusine, søn eller datter vil helt sikkert elske at modtage et sejt kort med en sød besked! Det er vigtigt at holde det enkelt, så de kan forstå og læse deres eget kort. Børn elsker at høre, at de har gjort et godt stykke arbejde, og at du er stolt af dem!

Er du virkelig allerede [ALDER]?! Du er så stor nu og sådan en klog pølse. Hav en dejlig fødselsdag!

Hej, lille havfrue! Godt gået med at bestå din svømmeprøve, du er den bedste!

God bedring-kort

Der er ingen bedre måde at sige god bedring på end med et kort! Tilføj en positiv, sød eller endda sjov besked, som vil få modtageren til at føle sig bedre tilpas, selv for et øjeblik.

Send gode vibes din vej, få det snart bedre! Planlægger nye eventyr, når du er oppe at køre igen!

De ting, du vil gøre for opmærksomhed ;) Det var bare for sjov - god bedring!

Latter er den bedste medicin, så her er et sjovt kort, der kan hjælpe dig med at komme dig!

Sender dig masser af kærlighed, lys og helende vibrationer. God bedring snart!

Lykønskningskort af Træ

Lykønskningskort af Træ

Lykønskningskort med billede

Lykønskningskort med billede

Indgraveret fyrfadsstage med kortholder

Indgraveret fyrfadsstage med kortholder

Blog

Blog