Personlige gaver med foto og/eller tekst

Send gaven direkte til modtageren

100% tilfredshedsgaranti

Personlige gaver med foto og/eller tekst

Gaven fra os er altid unik, fordi du selv har været met til at designe den. Du kan være sikker på at finde den perfekte gave til enhver lejlighed. Selv de små øjeblikke, hvor du bare vil sige tak eller fortælle nogen, at du tænker på dem.

Send gaven direkte til modtageren

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en ven eller en kollega men kan du ikke fysisk være til stede, så send gaven direkte til deres adresse. Mange af vores gaver passer endda i postkassen.

100% tilfredshedsgaranti

Hver eneste gave bliver lavet med kærlighed og præcision. Men skulle der imod al forventning være gået noget galt, så tag endelig fat i vores kundeservice, så står de klar til at hjælpe og sørge for at alt bliver som det skal være.

Du er hjemme igen efter din sommerferie, men ikke helt tilbage på arbejdet endnu, så hvorfor ikke mødes med vennerne til en sjov aften og dele dine feriehistorier? Det er den perfekte undskyldning for at arrangere et cocktailparty med familie, venner og/eller kolleger - selvfølgelig med tanke på de passende afstande i det nuværende klima! Hvis du gerne vil være vært for et cocktailparty eller er blevet inviteret til at deltage i et, har vi masser af gode råd til dig! Læs nedenfor om vores enkle trin til at arrangere og/eller deltage i et cocktailparty, som alle vil huske, uden at sprænge banken.

1) Tænk over dine invitationer:

Lav seje, unikke invitationer ved at tilføje foto, logo og tekst efter eget valg, da de ikke kun vil føles sjovere og mere spændende for dine gæster end en simpel Whatsapp-gruppebesked, de vil også være et sjovt minde om en fantastisk fest. Du kan vælge at gå med et tema for festen, såsom et caribisk eller 20'er-tema, så du kan designe dine invitationer i overensstemmelse hermed! Du kan selvfølgelig også arrangere et cocktailparty i anledning af en fødselsdag eller for at sige farvel til en kollega, der er på vej til et nyt job; du kan tilpasse din invitation, så den passer til det tema eller den stil, du ønsker.

2) At skabe den rette atmosfære:

Tænk over, hvor dine gæster skal sidde, hvor og hvordan du skal dække dit bord, og hvordan du skaber en indbydende og festlig ramme. Pynt med personlige balloner med dit helt eget foto og tekst, og dæk bordet med personlige dækkeservietter, servietter og tallerkener. Tilføj atmosfære, stil og dejlig blød belysning til din fest med personlige duftlys, især på de dejlige kølige sommeraftener. Den perfekte afslutning er en fotoboks med sjove rekvisitter som solbriller og personlige bobler. Et praktisk tip, som vi kan tilbyde, er at sørge for, at hver gæst har sit eget glas, så alle ikke mister overblikket over, hvilket glas der er deres, og så du slipper for en masse opvask! Der er to måder at gøre det på: enten kan du få hver gæsts navn indgraveret i deres helt eget glas, eller du kan lave personlige bordskånere med gæsternes navne på. Disse personlige ting vil ikke kun gøre festen lettere at styre, men også gøre den mindeværdig og give hver gæst et sjovt minde, som de kan tage med hjem og skabe den rette stemning.

3) Mad & drikkevarer:

Dit valg af cocktails afhænger af dine gæster, temaet og den forberedelsestid, du har til rådighed. Hvis du gerne vil være vært for en afslappet fest eller drinks før middagen, vil vi råde dig til at vælge vin eller bobler som prosecco eller mousserende vin. Hvis din fest eller den fest, du deltager i, er en mere fancy affære, skal du vælge champagne! Du kan ikke gå galt i byen med en flaske Moët & Chandon i en luksuriøs, personlig trækasse. Efter middagen har du brug for nogle klassiske cocktails. Whisky, gin, vodka og rom er grundlaget for mange velkendte cocktails, der er meget værdsatte, så sørg for, at de ikke mangler på din drinksmenu. For at gøre det lettere er her et par opskrifter:

Lykønskningskort med billede

Lykønskningskort med billede

Sæbebobler

Sæbebobler

Rundt Tapasbræt af Træ

Rundt Tapasbræt af Træ

Personlige Drikkeglas

Personlige Drikkeglas

Sådan laver du en Bellini-cocktail

Bellini-cocktailen er en ægte italiensk cocktail, lavet med Prosecco og fersken. Den smager vidunderligt friskt og sødt.

Ingredienser til din egen Bellini-cocktail: - 50 ml ferskenjuice - 100 ml prosecco - 50 ml ferskenjuice. Du kan lave denne lækre drink pr. glas eller pr. karaffel, bare husk, at du altid skal tilsætte dobbelt så meget mousserende vin eller champagne som ferskenjuice. Vi anbefaler, at du serverer denne cocktail i fløjteglas og lægger en skive fersken på kanten af glasset for at give den et ekstra pift.

Sådan laver du din egen Whysky Sour

Sure cocktails findes i mange typer og smagsvarianter. Du kan bruge forskellige typer drinks sammen med denne cocktail. For eksempel er Daguiri en syrlig cocktail, men også Margarita og Cosmopolitan er eksempler på syrlige cocktails. I denne opskrift laver vi den med whiskey!

Den bedste Sour-cocktail, du kan lave med whiskey!

Ingredienser til din whiskey sour cocktail: - 50 ml Jack Daniel's - 20 ml citronsaft - 15 ml sukkersirup - 4 isterninger.

Bland alle ingredienserne sammen i en shaker, indtil isen er opløst, og server i et whiskyglas, pyntet med en appelsinskal.

Sådan laver du Mojito-cocktail

Mojito er en meget populær cubansk cocktail baseret på rom. Du kan straks genkende den på myntebladene.

Ingredienser til en Mojito: - 2 teskefulde brunt sukker - 12 mynteblade - 15 ml limesaft - 45 ml hvid rom - 40 ml sodavand. Knus sukker, mynteblade og limesaft sammen, og kom det i din shaker. Tilsæt rom, sodavand og is, og ryst, indtil det er blandet. Server i et highball-glas med et festligt sugerør.

Kvittering for en autentisk gin tonic-cocktail

Måske mere populær end Mojito er Gin-Tonic, også forkortet til GT af de rigtige fans. En cocktail med en lidt bitter smag på grund af tonicen, men meget velsmagende!

Ingredienser til din egen Gin-Tonic: - 150 ml tonicvand - 50 ml gin (vi anbefaler Bombay Sapphire gin) - Isterninger - Citronbåd. Fyld glasset med isterninger, hæld ginen i og top op med tonicvand. Rør forsigtigt rundt, pynt med en citronbåd, og servér i et gin- og tonicglas.

Sådan tilbereder du en Moscow mule-cocktail

Denne krydrede cocktail med en frisk smag er en af de mest trendy cocktails og kan varmt anbefales til dit cocktailparty. Du kan nemt lave den selv.

Ingredienser til en Moscow mule: - 40 ml vodka - 135 ml ginger beer - ⅓ af en lime - Skive agurk - Ingefær. Denne cocktail serveres traditionelt i et metalkrus, og vi har de perfekte krus i rustfrit stål med en kantet, retro følelse til at servere denne lækre drink i. Fyld dit krus med is, og tilsæt vodka og ingefærøl. Tilsæt limesaft, rør forsigtigt sammen, og tilsæt pynt.

Husk altid at tilbyde et alternativ til de alkoholiske drikke, såsom sodavand, mocktails eller alkoholfri vin og øl. Du kan endda vælge en alkoholfri boblevand til børnene, så de føler sig inkluderet. Stil dine drinks på smukke bakker, brug vinkølere til at holde dine drinks dejligt kølige, og server dejligt, frisk vand i smukke karafler med lidt is, mynteblade, citronskiver og røde frugter. Til maden vil vi anbefale, at du holder dig til fingermad: lækkert, nemt at tilberede og perfekt at nyde til en drink. Flere gode ideer er pasta- eller rissalater, som kan tilberedes på forhånd og efter dine gæsters smag. Tilføj også nogle sjove frugtspyd og et ostebræt til dine velsmagende drinks. Disse kan serveres på smukke indgraverede brætter, enten rektangulære eller runde. Du kan endda tilføje et cool pizzabræt til blandingen.

Whiskey Gave - Jack Daniels whisky

Whiskey Gave - Jack Daniels whisky

Gaveæske med Bacardi White rom

Gaveæske med Bacardi White rom

Gin og tonic glas

Gin og tonic glas

Whisky glas med indgravering

Whisky glas med indgravering

Gin Gaveæske - Bombay Sapphire

Gin Gaveæske - Bombay Sapphire

Krus af Rustfrit Stål

Krus af Rustfrit Stål

Vodka Gaveæske - Smirnoff

Vodka Gaveæske - Smirnoff

T-shirts til Herrer

T-shirts til Herrer

4) At underholde dine gæster

Det vigtigste ved en fest er selvfølgelig at slappe af med sine kære og dele den dejlige sommeraften, mens man nyder cocktails og mad. Tænk over dine gæster: Kender du alle? Vil der være børn med? Disse spørgsmål kan hjælpe dig med at finde den rette atmosfære til din sammenkomst. Vælg musik, og hvis det passer, kan du overveje at planlægge en gruppeaktivitet som f.eks. et drukspil (med mocktails til dem, der ikke drikker, selvfølgelig!). I kan også spille et brætspil, vi har et anderledes spil som skak eller et familiebrætspil.

5) Spred lidt glæde

Før festen kan du samle alle dine yndlingsbilleder af de fremmødte og få dem printet på retro fotoprint som dekoration. Du kan endda skrive en lille personlig besked eller datoen under hvert billede, og så kan du dele dem ud som gaver sidst på aftenen. En anden god mulighed er at lave personlige t-shirts med fotos taget til din fest og sende dem som gaver til dine gæster som tak for, at de deltog. Begge muligheder er vidunderlige måder at sprede lidt glæde på, få dine kære til at smile og skabe et uforglemmeligt sommerminde sammen.

Champagneglas med navn

Champagneglas med navn

Vinkøler i rustfrit stål

Vinkøler i rustfrit stål

Champagne gave - Riondo Prosecco Spumante

Champagne gave - Riondo Prosecco Spumante

Blog

Blog