Personlige gaver med foto og/eller tekst

Send gaven direkte til modtageren

100% tilfredshedsgaranti

Personlige gaver med foto og/eller tekst

Gaven fra os er altid unik, fordi du selv har været met til at designe den. Du kan være sikker på at finde den perfekte gave til enhver lejlighed. Selv de små øjeblikke, hvor du bare vil sige tak eller fortælle nogen, at du tænker på dem.

Send gaven direkte til modtageren

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en ven eller en kollega men kan du ikke fysisk være til stede, så send gaven direkte til deres adresse. Mange af vores gaver passer endda i postkassen.

100% tilfredshedsgaranti

Hver eneste gave bliver lavet med kærlighed og præcision. Men skulle der imod al forventning være gået noget galt, så tag endelig fat i vores kundeservice, så står de klar til at hjælpe og sørge for at alt bliver som det skal være.

Når vi køber en gave til en særlig lejlighed, tænker vi ofte ikke på, hvordan vi vil pakke den ind. Men indpakningen er næsten lige så vigtig, for en smuk indpakning bringer endnu mere glæde til modtageren. Forestil dig det store smil på modtagerens ansigt, når de holder din overraskelse i hænderne. Der er selvfølgelig mange måder at pakke en gave endnu smukkere ind på. Læs vores 5 tips til, hvordan du pakker en gave endnu smukkere ind her.

Tip 1: Start med smukt indpakningspapir

Undlader du ofte at pakke gaven pænt ind, og har sløjfer og pynt en tendens til at hænge på gaven i stedet for ved siden af den? Så vælg et unikt, personligt indpakningspapir. Personliggør dette specielle indpakningspapir med et foto og et flot design. Superpraktisk, fordi du ikke længere har brug for gavekort. Ekstra tip: Hvis du har en gave med svære former, er det ofte endnu sværere at pakke gaven pænt ind. For at gøre det nemmere for dig, er det bedst at lægge gaven i en æske først, så den er nemmere at pakke ind. Design dit eget indpakningspapir med et foto;

Tip 2: Originalt ekstramateriale

At vælge et passende kort er en opgave i sig selv. Hvad skal der stå på kortet? Er det hyggeligere selv at skrive noget på kortet, og måske er en håndskrevet besked meget mere personlig? Hvad med at give din gave det lille ekstra? Der er jo masser af måder at gøre gaven endnu smukkere på. Design for eksempel et par retrofotos, og sæt dem fast på gaven med en snor. Hvis du vil have printet flere retrobilleder, kan du også tilføje dem til gaven og sætte dem fast med washi-tape. De flotte retrobilleder vil helt sikkert vække gode minder hos alle. Design dine egne retrofotos nu!

Tip 3: Glem ikke kortet!

Et kort bør selvfølgelig ikke mangle i en gave. Med et kort kan du vise modtageren, hvor meget han eller hun betyder for dig. Du skal ikke undervurdere den følelse, som et håndskrevet kort giver. Det er ikke kun ordene, der er vigtige, men også den måde, de bliver leveret på. Hvis du lægger så meget kærlighed i at pakke gaven ind, hvorfor så ikke lægge lige så meget kærlighed i at skrive en dejlig besked? Et ekstra tip: Vælg et smukt design med et foto af et fælles minde. Noget, der kan forklare jeres venskab eller forhold i et foto. Design dit personlige kort >>>

Tip 4: Lad fantasien få frit løb!

Det er altid dejligt at overraske nogen. Så lad fantasien få frit løb. En gave behøver ikke altid at være pakket ind i gavepapir. Hverdagsgenstande, som du stadig har liggende et sted, hvor de ikke bliver brugt, er også ideelle. Tænk f.eks. på et stykke stof, som også kan fungere perfekt som indpakningspapir. Du kan også pakke gaven ind i avispapir. Og så skal du helt sikkert pynte den med originale dekorationer. Der er helt sikkert et par knapper, sløjfer eller andre små genstande rundt omkring i huset, som ikke længere kan bruges. Vi er sikre på, at du kan lave noget helt specielt med dem.

Tip 5: Tag dig god tid

Når du pakker din overraskelse ind, er det vigtigt, at du tager dig tid til det. Jo mere tid du tager dig, jo smukkere bliver din gave i sidste ende. Så lad være med at skynde dig!

Andre praktiske tips til en perfekt indpakket gave

Hvis du stadig er i tvivl om, hvordan du pakker din gave perfekt ind, bør du overveje følgende ting.

  1. Fjern prisen: Dette trin taler faktisk for sig selv, men tro os, det glemmes ofte nok. Det ville være dumt, hvis gaven kommer fra salget og stadig er skrevet med store bogstaver på gaven. Det er en situation, der bør undgås.
  1. Brug ikke for meget tape: Der er masser af andre måder at holde gaven sammen på uden at bruge for meget tape. Hvis du bruger for meget tape, ser gaven måske ikke så flot ud, som du havde forestillet dig.
  1. Den perfekte mængde papir: Du skal bruge den rigtige mængde papir, når du pakker gaven ind. Hvis du bruger for meget papir, kan du ende med at have for meget papir, der hober sig op i siderne. Og for lidt... Ja, det kan du selvfølgelig selv tænke over. Mål indpakningspapiret på forhånd, så du kan være sikker på, at der ikke er for meget indpakningspapir.