Personlige gaver med foto og/eller tekst

Send gaven direkte til modtageren

100% tilfredshedsgaranti

Personlige gaver med foto og/eller tekst

Gaven fra os er altid unik, fordi du selv har været met til at designe den. Du kan være sikker på at finde den perfekte gave til enhver lejlighed. Selv de små øjeblikke, hvor du bare vil sige tak eller fortælle nogen, at du tænker på dem.

Send gaven direkte til modtageren

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en ven eller en kollega men kan du ikke fysisk være til stede, så send gaven direkte til deres adresse. Mange af vores gaver passer endda i postkassen.

100% tilfredshedsgaranti

Hver eneste gave bliver lavet med kærlighed og præcision. Men skulle der imod al forventning være gået noget galt, så tag endelig fat i vores kundeservice, så står de klar til at hjælpe og sørge for at alt bliver som det skal være.

Det er altid dejligt at få et kompliment, for det får os til at føle os værdsat og lyser straks vores dag op! Vidste du, at der findes en dag, der er dedikeret til netop det? World Compliment Day startede i Holland i begyndelsen af 2000'erne og er nu kendt over hele verden. Hvornår er det lige, det er komplimentdag? Du kan markere datoen i din kalender og gøre dine komplimenter klar til den 1. marts!

Hvorfor give nogen en kompliment?

Et kompliment er en måde at få folk omkring dig til at føle sig værdsat på, vise dem, at de er værdifulde, og få dem til at smile. Fordelene ved komplimenter er mange! De, der modtager dem, føler straks en tilstand af velvære. Denne følelse kan forklares af videnskaben. Når vi modtager et kompliment, aktiveres specifikke områder i hjernen, som påvirker motivation og koncentration, og det skaber en cyklus, hvor hjernen ønsker at opleve den følelse igen og derfor bliver motiveret til at gøre det bedre og bedre. Men bortset fra videnskaben er et kompliment også en måde at styrke båndene til dem i dit liv og få en, der er vigtig for dig, til at føle sig speciel.

Hvem skal man komplimentere?

Alle fortjener et kompliment i ny og næ! Måske har nogen på arbejdet afleveret et interessant projekt? Komplimenter dem for deres engagement og resultater. Måske har din veninde været der for dig i en svær tid? Giv hende et kompliment og fortæl hende, hvor fantastisk hun er. Der er masser af muligheder for at give nogen et kompliment. Bare husk på følgende:

  • Vær oprigtig: Ingen kan lide at modtage uoprigtige komplimenter!
  • Hold det stilfuldt: Ikke alle nyder at få komplimenter for deres fysiske udseende. Hvis du ikke er sikker på, hvordan din kompliment vil blive modtaget, så fokuser på noget andet.
  • Du skal ikke være bange: Det kan virke skræmmende at give et kompliment, men så længe det er oprigtigt ment, skal det nok gå. Hvis du er for genert til at komplimentere nogen personligt, så send et kort i stedet.

Send et kort med en kompliment

Et kort er en fantastisk måde at komplimentere nogen på. På den måde kan modtageren genlæse det, når han eller hun vil, og føle sig speciel hver gang!

Tørrede blomster i holder af træ

Tørrede blomster i holder af træ

Lykønskningskort af Træ

Lykønskningskort af Træ

Tørrede blomster i holder af træ

Tørrede blomster i holder af træ

Blog

Blog