Personlige gaver med foto og/eller tekst

Send gaven direkte til modtageren

100% tilfredshedsgaranti

Personlige gaver med foto og/eller tekst

Gaven fra os er altid unik, fordi du selv har været met til at designe den. Du kan være sikker på at finde den perfekte gave til enhver lejlighed. Selv de små øjeblikke, hvor du bare vil sige tak eller fortælle nogen, at du tænker på dem.

Send gaven direkte til modtageren

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en ven eller en kollega men kan du ikke fysisk være til stede, så send gaven direkte til deres adresse. Mange af vores gaver passer endda i postkassen.

100% tilfredshedsgaranti

Hver eneste gave bliver lavet med kærlighed og præcision. Men skulle der imod al forventning være gået noget galt, så tag endelig fat i vores kundeservice, så står de klar til at hjælpe og sørge for at alt bliver som det skal være.

Bare lidt endnu, så er det Valentinsdag igen! Hvordan vil du overraske din valentine i år? YourSurprise har listet de bedste valentinsaktiviteter til dig!

Valentins-aktiviteter

Hvad kan I lave på Valentinsdag? Hvert år dukker dette spørgsmål op et par uger (eller måneder) før den 14. februar. Ideelt set vil du gerne finde på en original Valentinsdag-aktivitet, fordi det handler om den vigtigste person i dit liv. Men det er ret svært, og barren er høj.

YourSurprise giver dig derfor en hjælpende hånd! Har du lyst til at være kreativ til din Valentin? Så kast dig ud i en af de følgende valentinsaktiviteter. Ved at organisere det hele selv for din (hemmelige) kærlighed, vil du helt sikkert score point.

1. Organiser en vinsmagning

Bliv en vinkender

Har du tid til at forberede din valentinsaktivitet? Og kan din udkårne lide et glas vin? Så træd i sommelierens sko og arranger en vinsmagning for din kæreste. Læs op og vælg de vine, du vil smage. Forbered en god snak til hver smagning. På den måde er du forberedt til den store dag.

En sjov idé: Bestil vine med en hjemmelavet etiket, som du designer specielt til aftenen. Det vil gøre vinsmagningen ekstra speciel og personlig!

2. Planlæg en skattejagt

Lad din kæreste lede efter hints

Hvis du virkelig vil pakke ud og tage dig god tid til at organisere din ultimative date, kan du lave en skattejagt for din store kærlighed. Hæng skattejagten op på et tema, for eksempel jeres kærlighed, og besøg alle de steder, der spiller en rolle i jeres kærlighedshistorie. Hvordan du præcist gør det, er op til dig, der er masser af muligheder. Men hold det personligt, det er det, der gør skattejagten sjovest. Det er selvfølgelig interessant at vide, hvor gammel for eksempel en bestemt kirke er, men det er meget sjovere at spørge, hvor I kyssede hinanden første gang i kirken.

Tipene til skattejagten kan printes på et magisk krus. Disse hints kommer så kun frem, når en varm drik (som du tilfældigvis har med dig) hældes i det magiske krus.

3. Saml et puslespil

Den manglende brik i puslespillet

Foretrækker du at blive hjemme på Valentinsdag, men vil gerne lave en aktivitet? Så lav et puslespil sammen. Det lyder måske lidt kedeligt, men et puslespil med hundredvis af brikker vil hurtigt holde jer beskæftiget i lang tid. Du kan også teste, hvordan din kæreste tackler sådan en udfordring. Særligt interessant, hvis I ikke har kendt hinanden så længe!

Går han eller hun systematisk til værks, eller bliver det ét stort kaos? Supplerer I hinanden som et team, eller har I modsatrettede tilgange? Puslespil giver indsigt! Før du ved af det, falder brikkerne i puslespillet sammen. Ekstra sjovt: bestil et personligt puslespil med dit bedste foto og en sød besked til din Valentin.

4. Se en romantisk komedie

Svøm væk sammen

Det er lidt kliché, men der er absolut intet galt med det på Valentinsdag. At se en romantisk komedie sammen i sofaen er bare dejligt. Gør huset hyggeligt med stearinlys, og dæmp lyset. Måske kan I købe en projektor et sted for at få den rigtige bisocoop-følelse. Skal det være Love Actually, Crazy Stupid Love eller snarere den klassiske genre med Pretty Woman eller The Notebook?

Når alt er klar, skal du bare sørge for de snacks, som selvfølgelig ikke må mangle under den perfekte filmaften. Få lavet chokolader med dit foto, så din kæreste får en ekstra overraskelse.

5. Lav mad til stjernerne

Kærlighed går gennem maven

Vil du virkelig overraske din Valentin i år? Så gå i køkkenet for ham eller hende og forbered en valentinsmiddag. Sammensæt en fin menu på forhånd med din elskedes yndlingsretter. Dæk bordet smukt, og tænd stearinlys for et ekstra strejf af romantik. Selv om maden måske ikke er helt perfekt, gør det ikke noget. Uanset hvad vil din Valentin blive imponeret over den indsats, du har gjort.

Du fuldender din middag med personlige vinglas. Med glas med dine initialer på skåler du bedst for din kærlighed.

Hjerteformet puslespil

Hjerteformet puslespil

Chokoladehjerter

Chokoladehjerter

Hvidvinsglas med indgravering

Hvidvinsglas med indgravering

Magisk krus med billede

Magisk krus med billede

Krammebamse

Krammebamse

Hjerte nøglering - 2 dele

Hjerte nøglering - 2 dele

Fleecetæppe Valentines Dag

Fleecetæppe Valentines Dag

Blog

Blog