Hver gave med foto og / eller tekst.

Send gaven direkte til modtageren.

Tilføj et gratis lykønskningskort som gave.

Hver gave med foto og / eller tekst.

Gaven fra os er altid unik, fordi du selv har oprettet den. Du er sikker på at finde den perfekte gave fra os til enhver lejlighed såvel som de små øjeblikke, hvor du bare vil sige tak eller fortælle nogen, at du tænker på dem.

Send gaven direkte til modtageren.

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en ven eller en kollega, men du ikke kan møde dem nu, så send gaven direkte til deres adresse, mange af vores gaver kan endda passe ind i postkassen.

Tilføj et gratis lykønskningskort som gave.

I indkøbskurven kan du tilføje et gratis lykønskningskort i henhold til gaven, hvor du kan skrive en personlig besked og afsløre, hvem gaven kommer fra.

De bedste gaveideer til mandlige kærester

De bedste gaveideer til mandlige kærester

Det er (næsten) altid let at finde den perfekte gave til en kvinde, men det er stensikkert en udfordring at finde ud af, hvad man kan skal give til en mand. Så meget desto mere, hvis manden er din partner og fortjener en særlig gave! Tjek vores sjove gaveideer nedenfor, som matcher ethvert budget, og bliv inspireret!

Ide #1: Personlige sokker

Sokker?! Ja, vi foreslår faktisk sokker. Men ikke bare almindelige sokker! Vores sokker kan tilpasses med et flot foto af jer, som gør dem virkelig unikke. Mænd kan lide praktiske gaver, og det er bestemt en gave, der bliver brugt. Han går alligevel med sokker, så giv dem dit eget præg!

Ide #2: Sig det med chokolade

Vejen til en mands hjerte går gennem hans mave, så han elsker altid en lækker, unik gave! Hvis din udvalgte har lidt af en sød tand, så overrask ham med en kæmpe chokoladestang fra Toblerone eller Milka.

Ide #3: Tænk på hans hobbies

Vis ham, hvor meget han betyder for dig, ved at give ham en gave, som han kan bruge, når han dyrker sin hobby. Hvis han elsker at løbe eller dyrke fitness, så giv ham en personlig vandflaske. Hvis han nyder at tilbringe tid i køkkenet eller bag grillen, så giv ham et flot, personligt forklæde.

Idé nr. 4: Fremtidsplaner

Hvis dit livs kærlighed elsker eventyr, så giv ham vores personlige rejsedagbog! Med 104 sider, er der masser af plads til masser til at skrive og lave en scrapbog. Du kan endda planlægge en rejse og bruge rejsedagbogen til at fortælle ham om den!

Ide #5: Masser af fotos

Hvis din partner nyder en gode joke, så overrask ham ved at dekorere hans værelse med sjove, personlige ting, med dit foto på. Hvad med nogle flotte print i retro billeder, en musemåtte og et personligt krus?

Idé nr. 6: Tænker altid på dig

Du er hans udvalgte, og han er stolt af at være sammen med dig, så det er super specielt at give ham en gave, som han kan have med sig overalt. Overrask ham med en sød, personlig nøglering, så han tænker på dig hver gang, han forlader huset!

Vores yndlingsgaver til mandlige kærester