Hver gave med foto og / eller tekst.

Send gaven direkte til modtageren.

Tilføj et gratis lykønskningskort som gave.

Hver gave med foto og / eller tekst.

Gaven fra os er altid unik, fordi du selv har oprettet den. Du er sikker på at finde den perfekte gave fra os til enhver lejlighed såvel som de små øjeblikke, hvor du bare vil sige tak eller fortælle nogen, at du tænker på dem.

Send gaven direkte til modtageren.

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en ven eller en kollega, men du ikke kan møde dem nu, så send gaven direkte til deres adresse, mange af vores gaver kan endda passe ind i postkassen.

Tilføj et gratis lykønskningskort som gave.

I indkøbskurven kan du tilføje et gratis lykønskningskort i henhold til gaven, hvor du kan skrive en personlig besked og afsløre, hvem gaven kommer fra.

Hvad vores kunder siger

Quote icon

Puden med billedet levede op til forventning. Nem hjemmeside og hurtig levering 👍😀

Lone på 27-07-22

10 fra 10
Quote icon

Perfekt.

Patrick på 09-07-22

10 fra 10
Quote icon

Tak for rigtig fin kundeservice, glæder mig kun til at se modtagers ansigt i morgen 🤭

Marianne på 08-07-22

10 fra 10
9.9

2172 anmeldelser

Se alt

De bedste, personlige børnegaver med foto og tekst

Alle ved, at børn elsker at få gaver, mere end nogen andre. Deres øjne lyser op, de smiler kæmpestore smil og kan slet ikke vente med at rive papiret op og finde overraskelsen. Hos YourSurprise kan vi let gøre børnegaverne personlige ved at tilføje et navn, foto eller tekst, - mulighederne uendelige og oplevelsen ekstra speciel.

Til de små

Til de små har vi lækkert trælegetøj, som fx lastcykler, trehjulede cykler, træcykler eller klapvogne. Og har du set vores seje børnestole i mange forskellige farver?

Til de større børn

Til de større børn har vi sjove børnebøger, hvor de selv kan spille hovedrollen, og dekorative børnekufferter med deres helt eget navn på. Den perfekte børnekuffert til det mindre legetøj, som kan komme med på legeaftalerne. Vi tilbyder også personlige fodbolde og vægure til ældre børn.

Vi har helt sikkert den originale gave, du leder efter

Hos YourSurprise vil vi altid gerne hjælpe dig med at finde de perfekte gaver til børn. Uanset om du leder efter en pædagogisk eller sjov gave, har vi det, du leder efter, i vores store sortiment af børnegaver.

Børnebøger

Hvis du foretrækker at give en både sjov og pædagogisk gave, kan børnebøger være det helt rigtige. Vi har et bredt udvalg af børnebøger. Du kan selv føje navn og foto efter eget valg til historien, så barnet selv spiller hovedrollen. En fantastisk måde at tilføje en ekstra sjov dimension til godnathistorierne på.

Skoleartikler

Børn elsker at vise deres vennerne i skolen deres gaver! Hvad kan være bedre end en gave, som de faktisk også kan bruge i skolen? Vi har et flot tegnesæt med farveblyanter, penne, lineal og vinkel. Du skal bare sætte et foto og/eller et navn på forsiden Vi tilbyder også seje gymnastikposer, skoletasker, penalhuse og dåser, bægre og mere!

Personlig madkasse

Gør spisepausen ekstra speciel med en personlig madkasse med barnets navn og foto på. Låget er let at åbne for børn, og den personlige madkasse giver helt sikkert mere lyst til madpakken. Vi har mange forskellige former og størrelser.

Børnerygsæk

En anden god idé er at lave en unik, personlig rygsæk til alle barnets ting. Med masser af plads og fedt design, samt den ekstra bonus at rygsækken aldrig forveksles med en andens!

Personligt penalhus

Hvis du gerne vil tilføje noget til rygsækken, så prøv et fedt penalhus med barnets navn og foto på! Den perfekte måde at skille sig ud fra mængden på.

Børneforklæde

Hvis den lille elsker at være med i køkkenet, så give ham eller hende sit eget personlige forklæde! Du kan sætte navn og / eller foto på forsiden og gøre det ekstra specielt. Vi har både flotte forklæder i bomuld og læder i vores sortiment.

Indgraveret bestikssæt med Miffy på

Hvis det er en klassisk gave, du leder efter, rammer du helt sikkert rigtigt med et smukt, indgraveret sæt børnebestik. Vi graverer barnets navn i bestikket og gør det helt personligt.