Personlige gaver med foto og/eller tekst

Send gaven direkte til modtageren

100% tilfredshedsgaranti

Personlige gaver med foto og/eller tekst

Gaven fra os er altid unik, fordi du selv har været met til at designe den. Du kan være sikker på at finde den perfekte gave til enhver lejlighed. Selv de små øjeblikke, hvor du bare vil sige tak eller fortælle nogen, at du tænker på dem.

Send gaven direkte til modtageren

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en ven eller en kollega men kan du ikke fysisk være til stede, så send gaven direkte til deres adresse. Mange af vores gaver passer endda i postkassen.

100% tilfredshedsgaranti

Hver eneste gave bliver lavet med kærlighed og præcision. Men skulle der imod al forventning være gået noget galt, så tag endelig fat i vores kundeservice, så står de klar til at hjælpe og sørge for at alt bliver som det skal være.

Vil du overraske din far på en helt unik måde? Så giv en personlig gave til far som passer perfekt til ham. Du tilføjer selv et personligt touch til gaven, og sådan har du en helt særlig gave til ham.   

492 Gaver

Du har set 48 af 492 gaver

Find den perfekte Gave til far

Der er utrolig mange anledninger til at overraske en far, til hans fødselsdag, til jul, et jubilæum eller bare fordi du gerne vil vise ham hvor meget du sætter pris på ham. Du behøver selvfølgelig ikke have en grund til at tænke på din far. De fleste fædre er deres børns store helt, så hvorfor ikke overraske ham med original og unik gave med personligt præg? Måske har din far allerede alt hvad han kunne ønske sig eller måske mangler du bare inspiration til gode gaveideer som vil gøre din far glad.

Vi har et stort udvalg af spændende gaveideer til far, som helt sikkert vil bringe glæde! Gaver til far som ikke kun er unikke, men også lavet med hjertet.

Unik Gave til Far der ikke ønsker sig noget

Det kan være svært at finde en god gave til far. Ofte siger de at de ikke ønsker sig noget, og alt du kan komme i tanke om har de allerede. Men hvad kan du så give en far der ikke ønsker sig noget?

Hvis du ikke kan komme i tanke om noget han kan bruge, kan du overraske ham med en dejlig oplevelse sammen, kombineret med en personlig gave som passer til det.

Tænk ud af boksen, og overrask far med et par koncertbilletter sammen med et personligt kort. Eller hvad med et flot læderforklæde med graveret navn sammen med et madlavningskursus? En flot rygsæk til en vandretur sammen, eller en drikkedunk med eget design til den sporty type.

De gode minder fra sådan nogle oplevelser sammen vil blive hos jer hele livet.

Herunder finder du andre gode gaveidéer som virkelig vil gøre indtryk:

 • En personlig whisky gaveæske med glas - kombiner det med en rundtur på et whisky destilleri og skab den ultimative oplevelse
 • Grillredskaber i personligt læderetui - sammen med et madlavningskursus med fokus på grillteknikker et det den perfekte gave
 • En tønde øl til hjemmebryggeri, så han kan brygge sin helt egen øl
 • En personlig badekåbe med navn til en hyggelig aften på sofaen med hans yndlingsfilm og serier

Personlige gaver til far

Har din far fødselsdag eller er fars dag lige rundt om hjørnet, og kan du ikke finde på en sjov og/eller betænksom gave? Så er du kommet til det rette sted, for vi har masser af gode gaveideer til far som helt sikkert vil gøre din fars store dag helt særlig.

YourSurprise har alt indenfor personlige gaver. Her har du et par af vores bedste personlige gaver til far:

 • Personligt sæt med grillredskaber

  Et personligt sæt grillredskaber er perfekt til faren der elsker at grille. Han vil helt sikkert sætte pris på hans egne personlige højkvalitets grillredskaber med indgraveret navn eller initialer.

 • Personlig vinkaraffel

Til faren der elsker en god vin, så er en vinkaraffel den perfekte gave. Det er en stilfuld gave med egen indgravering som samtidig er en påmindelse om hvor meget du elsker ham.

 • Indgraveret armbåndsur

Et indgraveret ur er en tidløs gave som din far kan gå med hver dag. Gør det helt personligt med en betydningsfuld og personlig hilsen.

 • Fars Dag fotobog

Saml dine bedste minder med din far i en flot designet fotobog. Det er helt sikkert en fantastisk gave alle fædre vil værdsætte i mange år.

 • Personlig T shirts med "Far jokes"

Har din far en typisk “far-humor”? Så lav en t-shirt med hans yndlings “far joke” på t shirten. Der er en sjov gave som han vil bære med stolthed.

 • Personlig læderpung

En højkvalitets læderpung med din fars initialer indgraveret er en helt unik gave, men også er virkelig praktisk gave. En god gave han vil bruge hver dag og tænke på dig hver gang.

 • Manchetknapper med monogram

Er din far business typen, så er manchetknapper med eget monogram den perfekte gaveide! Indgraveringen på manchetknapperne giver dem det helt personlige præg som gør gaven helt speciel!

Hvordan laver jeg perfekte gaver til far?

Leder du efter den perfekte og helt rigtige gave til far? Så behøver du ikke lede længere! Følge disse simple trin til at lave en uforglemmelig og perfekt gave som din far sent vil glemme.

 1. Tænk over hvad din far elsker at lave, hvad er hans interesser og hobbies? Måske er han vild med at grille, at lave mad, hygge med vennerne og en kold øl, udforske nye men brugbare gadgets, eller måske noget helt tredje! Det kan være nøglen til at finde gaver til far. Vi har alt fra sjove gaver, til fede gaver og praktiske gaver. Alle gaver kan du gøre helt personlige.
 2. Personliggør din gave til far: Ved at tilføje et personligt touch bliver det en helt speciel gave! Du kan for eksempel få indgraveret hans navn eller initialer på en stilfuld kuglepen eller en personlig fotoramme. En personlig gave til far som vil gå lige i hjertet.
 3. Vælg hjemmelavede gaver eller sjove gaver: Den bedste gave til far er en gave han kan bruge i hverdagen, men som samtidig betyder noget for ham. Vælg noget han kan bruge i hverdagen, som et par personlige strømper med billede eller et par sjove boksershorts. Sjove gaver er generelt set den ultimative far gave!
 4. Pak gaven ind! Glem endelig ikke at indpakningen også tæller. Du kan f.eks få lavet dit eget personlige gavepapir med eget design, billede og eventuel tekst. Der er mange muligheder for at gøre gaven endnu mere særlig men dette er noget alle aldre kan sætte pris på.

Gaveideer til far

Det kan være noget af en udfording at finde den helt rigtige gave til far. En gave til din far vil du selvfølgelig gerne gøre helt unikt, men er der ikke rigtig noget din far mangler som du kan komme i tanke om? Så er en personlig gave en helt oplagt gave!

Hos YourSurprise hjælper vi dig rigtig gerne med at finde de bedste gaver til far til forskellige anledninger! Hos os finder du de bedste gaveideer som med garanti vil falde i god jord og gøre ham rigtig glad.

Find en gave til din far og gør den helt personlig online. Vælg mellem mange ting, forskellige temaer, tilføj eget design og meget mere.

Fantastisk personlig gave til far

Men hvad er den ultimative far gave? Du kender ham selvfølgelig bedre end nogen anden, og ved hvad din far går op i, og hvad han har brug for. Herunder finder du et udvalg af vores mest populære gaver til far.

Gave ide til far: find en god gave som går lige i hjertet

Et indgraveret glas: Vi har et kæmpe udvalg af glas med gravering. Ølglas til faren der elsker en god øl, vinglas til vinkenderen, likørglas, cocktailglas og meget mere. Mange mænd vil elske at nyde deres yndlingsdrink fra deres eget personlige glas.

Læder gaver til far: kan graveres men en egen tekst eller navn efter eget valg. Et læder forklæde til en far der elsker at grille, en elegant læderpung til den stilfulde far, eller en læder computertaske til businesstypen.

En gaveæske med lækre øl eller en flaske af hans yndlingsvin: personliggøres med personlig etikette med eget billede eller tekst, eller leveres i flot gaveæske med eget design. Vælg den øl eller vin som sin far elsker! Det vil helt sikkert gøre din far glad.

Personlig chokolade til en far med en sød tand: Vidste du at vi har masser af gode gaver med chokolade? Kendte mærker og luksus praliner, gaven printes med dit eget design, billede, tekst eller navn. Den bedste gave til en far der elsker søde sager!

Gaver til faren der elsker et godt glas øl

I blandt vores mange fantastiske gaveideer finder du vores personlige øl gaveæsker. Den bedste gave til f.eks Fars Dag eller som gave til din far på hans fødselsdag.

Vi har flere slags gaveæsker med belgisk, hollandsk eller internationale ølmærker. Gaven personliggøres med personlig gaveæske eller med personlige etiketter på øllen. Tjek vores udvalg ud her, og find gaven som passer perfekt til din far.

Gaveideer til far med eget billede

Hvis der er noget en far elsker så er det billeder af hans familie og dem han elsker. Hvorfor så ikke lave en gave med et dejligt billede af hele familien. Ethvert billede kan foreviges på en hvilken som helst gave, fra et krus med billede og fotobøger, til t-shirts og fleecetæpper. Find dejlige gaveideer i alle prisklasser og gør gaven til far til noget helt særligt!

Sød fødselsdagsgave til far som ikke koster en formue

Din fars fødselsdag er naturligvis en helt særlig dag, og selvom han sikkert ikke beder om det så vil man selvfølgelig gerne overraske med gaver til sin far som han virkelig vil sætte pris på. Uanset om han fejrer rund fødselsdag eller en anden milepæl så finder du gode gaver til far lige her hos os.

Gaven til far behøver virkelig ikke koste en formue. Det drejer sig aldrig om prisen når det kommer til en gave til far fra datter eller søn. Med en gave fra barn til far er det virkelig kun tanken der tæller.

Et par gode idéer kunne f.eks være en fed læder nøglering med billede, en flot musemåtte med eget billede, eller lækker flaske champagne i trækasse. Gaven personliggøres helt efter dine ønsker.

Den perfekte gave til nybagt far

Er der noget større end når man bliver forældre til en lille ny? Oftest tænker de fleste i første omgang på en barselsgave til den nybagte mor eller den lille ny. Men en gave til den nybagte far er en lige så vigtig og betænksom ide. En nybagt far gave viser ham hvor meget du sætter pris på ham.

En flaske champagne eller øl gaveæske til at fejre faderskabet med, eller måske en badekåbe med navn eller lækre hjemmesko til nattetimerne når den lille ikke kan sove. Det er en gave nybagt far vil elske.

Er det svært at lave gaver far vil elske?

Overhovedet ikke! Det er rent faktisk super nemt og simpelt. Du finder bare gaven du vil give, og i vores online editor kan du personliggøre den efter eget ønske. Tilføj navn, billede, tekst og eventuelt design, og på ingen tid har du lavet en helt personlig gave far vil elske.

Når du er tilfreds med resultatet og bekræfter din ordre tager vi over og får vores team i gang med at lave din gave på vores gaveværksted. Gaven sendes direkte til en adresse efter eget valg.

De bedste fars dags gaver er personlige gaver

Fars dag får måske lidt mindre opmærksomhed end mors dag. Men de seneste år er det vireklig blevet en tradition at give en fars dag gave på fars dag d. 5. juni. Personlige gaver er virkelig den ultimative fars dags gave. Glem alt om typiske Georg Jensen pynteting og overrask din far på fars dag, med en gave som du har lavet helt specielt til ham!

Gå på opdagelse i vores store udvalg og find din personlige fars dags gave med det samme.

Gave til far fra børn

Leder du efter en gave til far fra hans børn, så har vi også masser af gave til far ideer, som helt sikkert vil få det store smil frem.

Hvad siger du f.eks til en personlig højtlæsningsbog. Godnathistorierne vil aldrig være det samme med en personlig bog hvor far og barn spiller hovedrollerne sammen.

Den ultimative gave til mor og far: overrask dem med en personlig gave

Det kan være rigtig svært at finde en god gave til far og mor. Men en personlig gave er altid et hit. Du kan f.eks overraske med en gave mor/far kan hygge sig med sammen. Et puslespil med eget motiv, et sæt champagne glas eller vinglas med gravering, flotte matchende armbånd eller en dørmåtte med billede. Mulighederne er uendelige så gå på opdagelse med det samme og find den perfekte gave til forældre.