Personlige gaver med foto og/eller tekst

Send gaven direkte til modtageren

100% tilfredshedsgaranti

Personlige gaver med foto og/eller tekst

Gaven fra os er altid unik, fordi du selv har været met til at designe den. Du kan være sikker på at finde den perfekte gave til enhver lejlighed. Selv de små øjeblikke, hvor du bare vil sige tak eller fortælle nogen, at du tænker på dem.

Send gaven direkte til modtageren

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en ven eller en kollega men kan du ikke fysisk være til stede, så send gaven direkte til deres adresse. Mange af vores gaver passer endda i postkassen.

100% tilfredshedsgaranti

Hver eneste gave bliver lavet med kærlighed og præcision. Men skulle der imod al forventning være gået noget galt, så tag endelig fat i vores kundeservice, så står de klar til at hjælpe og sørge for at alt bliver som det skal være.

Vil du fortælle din far, at du elsker ham, på en unik måde? Gør øjeblikket ekstra specielt, og overrask din far med en personlig gave til hans fødselsdag, fars dag eller enhver anden dag på året!

491 Gaver

Du har set 48 af 491 gaver

Gave til far der ikke ønsker sig noget

Det kan være svært at finde en god gave til far. Ofte siger de at de ikke ønsker sig noget, og alt du kan komme i tanke om har de allerede. Men hvad kan du så give en far der ikke ønsker sig noget?

Hvis du ikke kan komme i tanke om noget han kan bruge, så kan du gå efter en noget i dur med en oplevelsesgave. Tænk ud af boksen, og overrask ham med et sødt kort og billetter til en koncert, et forklæde med hans navn til et madlavningskursus, en rygsæk til vandreture eller en vandflaske til en sportslig dag i fitnesscentret. Minder som man laver med sådanne oplevelser er uvurderligt og vil vare hele livet. Her har du et par ideer:

 • Whisky smagningsæt - kombiner det med en rundtur på et whisky destilleri for den ultimative oplevelse..
 • Grillsæt - sammen med et madlavningskursus med fokus på grillteknikker et det den perfekte gave.
 • En dagbog - kombiner det med et skrivekursus til den aspirerende forfatter.
 • Badekåbe med navn - i kombination med et spaophold.

Personlige gaver til far

Har din far fødselsdag eller er fars dag lige rundt om hjørnet, og kan di ikke finde på en sjov og betænksom gave? Så er du kommet til det rette sted, for vi har masser af fantastiske gaveideer som helt sikkert vil gøre din fars store dag helt særlig.

YourSurprise har alt indenfor personlige gaver. Her har du et par af vores bedste personlige gaver til far:

 1. Personligt sæt med grillredskaber Et personligt sæt grillredskaber er perfekt til faren der elsker at grille. Han vil helt sikkert sætte pris på hans egne personlige højkvalitets grillredskaber med indgraveret navn eller initialer.

 2. Personlig vinkaraffel Til faren der er vild med vin, så er en vinkaraffel den perfekte gave. Det er både elegant men med egen indgravering vil det være en påmindelse om hvor meget du elsker ham.

 3. Indgraveret armbåndsur Et indgraveret ur er en tidløs gave som din far kan gå med hver dag. Gør det helt personligt med en betydningsfuld hilsen.

 4. Fars Dag fotobog Saml dine bedste minder med din far i en flot designet fotobog. Det er helt sikkert noget han vil værdsætte i mange år.
 5. Personlig Dad Joke T-Shirt Har din far en typisk “far-humor”? Så lav en t-shirt med hans yndlings “dad joke”. Den vil han helt sikkert bære med stolthed.
 6. Personlig læderpung En højkvalitets læderpung med din fars initialer indgraveret er både en praktisk men også en stilfuld og personlig gave. Det er en gave han vil bruge hver dag og tænke på dig hver gang.
 7. Manchetknapper med monogram Er din far business typen, så er manchetknapper med eget monogram den perfekte gave. Indgraveringen på manchetknapperne giver dem et ekstra personligt touch!

Gaveideer til far

Leder du efter den perfekte gave til far? Følg disse simple trin og du har en helt unik og personlig gave som din far helt sikkert vil sætte pris på:

 1. Hvad er hans interesser og hobbyer: Tænk over hvad din far godt kan lide at lave i hans fritid. Uanset om det er at grille, dyrke sport, lave mad eller sjove gadgets, så er det det vigtigste når man skal finde den perfekte gave.

 2. Gør gaven personlig: Ved at tilføje et personligt touch til enhver gave gør du det ekstra særligt. Overvej at få hans navn eller initialer indgraveret på en stilfuld pen eller lav din egen fotoramme med en dybfølt hilsen.

 3. Gå efter noget praktisk: Fædre elsker gaver, der både er betænksomme og praktiske. Vælg noget som han kan bruge i hverdagen eller mens han nyder en af hans yndlingsaktiviteter.

 4. Pak den ind!: Glem ikke hvor vigtigt det er at pakke gaven flot ind. Du kan f.eks lave dit eget gavepapir med et sjovt billede af ham eller dig selv. Sæt prikken over i'et med et sødt kort og fortæl ham hvor meget han betyder for dig.