Personlige gaver med foto og/eller tekst

Send gaven direkte til modtageren

100% tilfredshedsgaranti

Personlige gaver med foto og/eller tekst

Gaven fra os er altid unik, fordi du selv har været met til at designe den. Du kan være sikker på at finde den perfekte gave til enhver lejlighed. Selv de små øjeblikke, hvor du bare vil sige tak eller fortælle nogen, at du tænker på dem.

Send gaven direkte til modtageren

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en ven eller en kollega men kan du ikke fysisk være til stede, så send gaven direkte til deres adresse. Mange af vores gaver passer endda i postkassen.

100% tilfredshedsgaranti

Hver eneste gave bliver lavet med kærlighed og præcision. Men skulle der imod al forventning være gået noget galt, så tag endelig fat i vores kundeservice, så står de klar til at hjælpe og sørge for at alt bliver som det skal være.

Lav en personlig gudfar gave. Vælg imellem et stort udvalg af gaver, til at spørge: Vil du være min Gudfar?, til din gudfars fødselsdag, som julegave til gudfar eller enhver anden særlig lejlighed hvor du vil overraske din gudfar.

100 Gaver

Du har set 48 af 100 gaver

Gudfar Gave: Særligt og Unikt

Der skal gøres en million ting når et barn bliver født, en af de ting er at vælge en gudfar og gudmor. Hos YourSurprise ved vi godt at det ofte kan være svært at finde en god gave til en mand, derfor vil vi gerne gøre det en smule nemmere, og hjælper vi gerne med at finde en original gave til gudfar!

Rollen som gudfar er oprindeligt noget religiøst: Gudfaderen er den udvalgte til at opdrage barnet i den kristne tro hvis begge forældre ikke skulle være der. Nu til dags er det ikke længere altid i sammenhæng med religion at en gudfar bliver valgt. Han er en særlig person som er udvalgt af forældrene til at være en særlig del af barnets liv, og hvis det værste skulle ske, tage sig af barnet hvis forældrene skulle gå hen. At spørge en om han vil være gudfar er et helt specielt øjeblik i jeres liv, og som altid vil vi gerne hjælpe med at finde den bedste gudfar gave.

Vil du være min gudfar?

Det er vigtigt at vælge en gudfar, og når du når til at stille spørgsmålet, hvorfor så ikke gøre det på en unik og sjov måde. Her finder du nogle ideer til at stille spørgsmålet “Vil du være min gudfar?” på en original måde:

 • Planlæg en hyggelig eftermiddag og tag en t-shirt på med teksten “Vil du være min fadder?”
 • Skriv et brev fra hjertet hvor du spørger personen om at påtage sig denne rolle sammen med en særlig gave.
 • Lav en personlig video hilsen hvor du spørger om han vil være gudfar. Du kan gøre det med et videokort med QR kode.
 • Gør det helt personligt og lad barnet spørge selv (hvis han eller hun er gammel nok til det). Du kan få printet spørgsmålet på et krus eller en kæmpe Milka chokolade.
 • Inviter personen på middag og spørg ham når i spiser dessert eller under aperitiffen. Du kan f.eks få spørgsmålet indgraveret på et glas.
 • Lav en særlig gave, som f.eks en fotobog eller scrapbook, og brug det som en måde at spørge om han vil være gudfar.
 • Stil spørgsmålet på en genstand og sæt det et eller andet sted i deres hjem.
 • Lav en “Vil du være gudfar” ølgave

Barnedåbsgave Fadder

Barnedåben er helt sikkert en vigtig og særlig begivenhed, som du fejrer med dem der står dig nærmest. Derfor skal det da fejres på den bedst mulige måde. Vores team af gaveeksperter har samlet et udvalg af unikke og kærlige barnedåbs gaveideer:

 • Personlig fotobog
 • Fleece tæppe med billede
 • Vægur med billede
 • Personligt forklæde
 • Nøglering med billede
 • Personligt kort af træ

Gave til gudfar

Er der en særlig person i dit liv som du vil spørge om han vil være gudfar til dit nyfødte barn? Du kan selvfølgelig bare spørge ham, men du kan også overraske den heldige med en uventet og personlig gave. Hvad med en personlig baby body med teksten “Vil du være min gudfar? Eller et tæppe eller et mobilcover med billede og tekst? Gå på opdagelse i vores store udvalg og bliv inspireret!

Fadder gave

Vi har også masser af gaveideer til en faddergave. YourSurprise hjælper dig med at skabe en helt personlig og unik gave med f.eks uforglemmelige billeder og øjeblikke, barnets tegninger, indgraveringer og tekster. I vores store gave udvalg finder du nøgleringe med billede, indgraverede glas, personlige forklæder, personlige ølgaver fra forskellige mærker, men også lærreder med eget billede og puder. Du finder et stort udvalg af faddergaver til konfirmation, fødselsdagsgaver og julegaver.

Gave fra Fadder

Er du fadder / gudfar og leder du efter en særlig gave til dit gudbarn? Det kan være svært at finde personlige og sjove gaver til et barn. Men hvad med et par personlige strømper med billede af jer? Eller til den der elsker chokolade, kan du lave dine egne helt personlige chokolader med billede og/eller tekst fra alle mulige kendte mærker.