Personlige gaver med foto og/eller tekst

Send gaven direkte til modtageren

100% tilfredshedsgaranti

Personlige gaver med foto og/eller tekst

Gaven fra os er altid unik, fordi du selv har været met til at designe den. Du kan være sikker på at finde den perfekte gave til enhver lejlighed. Selv de små øjeblikke, hvor du bare vil sige tak eller fortælle nogen, at du tænker på dem.

Send gaven direkte til modtageren

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en ven eller en kollega men kan du ikke fysisk være til stede, så send gaven direkte til deres adresse. Mange af vores gaver passer endda i postkassen.

100% tilfredshedsgaranti

Hver eneste gave bliver lavet med kærlighed og præcision. Men skulle der imod al forventning være gået noget galt, så tag endelig fat i vores kundeservice, så står de klar til at hjælpe og sørge for at alt bliver som det skal være.

Gå på opdagelse i vores store udvalg af personlige vægure med billede som giver et personligt touch til ethvert rum. Vælg mellem et stort udvalg af designs og typer, og lav en uforglemmelig gave eller tilføj et personligt strejf til dit eget hjem med et af vores vægure med billede og/eller tekst.

6 Gaver

Anderledes vægur som er helt personligt og unikt

Hvis du leder efter en gave til at overraske dine forældre eller måske din elskede mormor eller farmor, så har vi vægure til alle mulige forskellige anledninger. For eksempel har vi et anderledes vægur med særlige temaer som fødselsdage, Mors Dag vægure, Bedsteforældredag og vægure til lærere. Skal en af dine venner, et familiemedlem eller en bekendt flytte, så er et personligt vægur den perfekte gave til denne særlige anledning. Du kan personliggøre væguret med et feriebillede eller et familiebillede.

Personligt hjerteformet vægur af træ

Vil du give en du elsker et vægur men vil du gerne give det et romantisk strejf? Så er den perfekte gave et hjerteformet vægur af træ. Det er den perfekte gave til Valentinsdag, Mors Dag eller bare for at overraske en du holder af. Det vil få modtageren til at føle sig endnu mere elsket. Vidste du at du ikke kun kan tilføje et eget billede, men også en tekst? Sådan kan du få printet din særlige hilsen på væguret. Uanset om det er en kærlighedserklæring eller et sjovt citat der betyder noget for jer, så vil du helt sikkert kunne finde de rette ord i øjeblikket. Men hvis du ikke vil tilføje tekst så kan du også lave en billedcollage.!

Sjovt vægur til børn

Et personligt og sjovt vægur er ikke kun et must til stuen eller køkkenet, det er også en rigtig fin tilføjelse til børneværelset. Du kan personliggøre et sjovt vægur til børn med et sjovt design, billede og/eller tekst. Derudover er det et lydløst vægur, så barnet vil ikke blive forstyrret når han eller hun sover middagslur eller om natten. Du kan dit børne vægur med forskellige fine designs, som tegninger af dinosaurusser, dyr, blomster og meget mere. Vælg den mest passende stil og personliggør dit vægur med billede med det samme.

Hvordan personliggør jeg et stort ur til væg?

Det er super nemt at personliggøre et væg ur. Du vælger bare den skabelon du synes bedst om og vælger et af vores mange designs. Du kan tilføje et navn, tekst og et eller flere billeder. Vi sender dit vægur til en adresse efter eget valg. Hvis du vil overraske modtageren så kan vi også sende det direkte til deres eget hjem. Du får altid et gratis lykønskningskort når du bestiller hos os.

Hvor stort er et væg ur?

Vores personlige vægure fås i to slags: Rundt og hjerteformet. Vores runde vægur fås i 2 størrelser. Et medium vægur med en diameter på 20,5 cm eller et stort vægur med en diameter på 29 cm.

Det hjerteformede vægur af træ er et anderledes vægur og fås ogsp i 2 forskellige størrelser. Et i medium størrelse nemlig 21x20 cm, og et stort vægur på 31x30 cm.

Kan man få et vægur af træ?

Yes! Alle vægure er lavet af robust træ (hardboard). De leveres også med en praktisk krog som gør det nemt at hænge det op, og batterier er allerede inkluderet. På den måde kan du gøre brug af dit vægur lige så snart du modtager det, eller du kan vælge at sende det direkte til modtageren. Med sådan et anderledes vægur af træ vil tiden aldrig stå stille!

Sjove vægure som alle og enhver vil elske

Hos YourSurprise finder du forskellige sjove vægure som helt sikkert vil få smilet frem hos dem du holder af. Sjove vægure fås i alle mulige forskellige former og farver, men det ultimativt sjoveste vægur må være et du designer helt selv med et eget billede eller tekst.

Overrask din ven eller veninde med et sjovt vægur, med et sjovt billede fra oplevelser i har haft sammen.