Personlige gaver med foto og/eller tekst

Send gaven direkte til modtageren

100% tilfredshedsgaranti

Personlige gaver med foto og/eller tekst

Gaven fra os er altid unik, fordi du selv har været met til at designe den. Du kan være sikker på at finde den perfekte gave til enhver lejlighed. Selv de små øjeblikke, hvor du bare vil sige tak eller fortælle nogen, at du tænker på dem.

Send gaven direkte til modtageren

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en ven eller en kollega men kan du ikke fysisk være til stede, så send gaven direkte til deres adresse. Mange af vores gaver passer endda i postkassen.

100% tilfredshedsgaranti

Hver eneste gave bliver lavet med kærlighed og præcision. Men skulle der imod al forventning være gået noget galt, så tag endelig fat i vores kundeservice, så står de klar til at hjælpe og sørge for at alt bliver som det skal være.

Personlige glas med indgravering af tekst, navn(e), dato og/eller design efter eget valg. Den perfekte gave til enhver lejlighed. Sæt prikken over i'et på borddekorationen eller skål med personliggjorte vinglas, ølglas, vandglas og meget mere.

37 Gaver

Graveret glas

Leder du efter en original gave, så prøv et graveret glas! YourSurprise har unikke designs, hvor din helt egen tekst indgraveres i vinglas, champagneglas, tekrus, whiskyglas, ølglas, vandglas osv. Mulighederne er næsten uendelige! Vi lasergraverer dit design på glasset med de nyeste teknikker, som tåler opvaskemaskine.

En skål er ikke kun et tegn på at festen kan starte, det er også et helt ritual. Enhver festlig anledning starter næsten altid med et højlydt "Skål". Til dem der elsker lange middage med venner og familie eller som nyder en romantisk aften for to, så er et graverede glas med navn den perfekte gave.

At lave er personligt glas har aldrig været så nemt og sjovt. Du kan lave dit glas helt efter din egen smag, vi har masser af fine designs til at gøre din gravering på glas helt perfekt med din egen tekst, et navn eller en dato.

Gravering af glas til enhver lejlighed

Hos YourSurprise finder du glas til enhver lejlighed. Glas til hverdags brug eller til særlige lejligheder, eller til din virksomhed. Glas er en utrolig populær gave til vin- eller ølelskere. Du kan købe et glas enkeltvis eller i sæt af 2, 4 eller 6!

Vinglas med gravering

Et vinglas med indgraveret navn er en fantastisk gave til en mor, far, onkel, tante, ven eller veninde som elsker at nyde et godt glas vin. Du kan selvfølgelig også få indgraveret et citat eller en særlig hilsen indgraveret så modtageren altid tænker på dig når han eller hun skænker et glas vin. Hvad enten du vælger, så kan vi gravere dit design på et hvidvinsglas eller rødvinsglas. Glassene fås allerede fra et enkelt styk. Har du brug for flere glas? Det er heller intet problem. Du behøver selvfølgelig ikke vente på en særlig anledning til at give et personligt glas i gave. Hvis du ejer en bar eller restaurant, eller bare er vild med personlige glas, så kan du bruge din fantasi og lave de flotteste glas.

Vi har forskellige slags personlige vinglas:

  • Hvidvinsglas
  • Rødvinsglas
  • Champagneglas
  • Portvinsglas

Ølkrus og Ølglas med gravering

Til ølelskeren er der intet bedre end et øl glas med gravering. I vores store udvalg finder du ølglas på fod, almindelige ølglas og ægte ølkrus!

Gin glas med gravering

Kender du en, der bare elsker en gin og tonic? Overrask dem med deres helt eget gin og tonic glas med navn på. Vores gin glas er af højeste kvalitet og i den klassiske gin og tonic form!

Shotglas med gravering

Leder du efter en gave til en der uden problemer kaster et par shots bagover? Så kan du sikkert glæde ham eller hende med personlige shotglas med indgraveret navn.

Whiskyglas med navn

Leder du efter den perfekte gave til en whisky-elsker? Vi er sikre på at whiskyen vil smage endnu bedre i et personligt whiskyglas med eget navn. Med et whiskyglas med indgravering vil du helt sikkert gøre en whiskyelsker virkelig glad.

Champagneglas med gravering

Når der er noget der skal fejres, så gør man det selvfølgelig med et glas champagne. Er der en bedre gave end champagneglas med personlig indgravering, af f.eks navn eller tekst? Champagneglassene kan personliggøres individuelt.

Drikkeglas, tekrus og vandglas

Det er ikke alle, der drikker alkohol, men bare rolig; Vi har også drikkeglas og vandglas i vores sortiment. Drikkeglas er utrolig populære gaver, først og fremmest vandglas. Praktiske glas, perfekt til hverdagen, som kan bruges til ethvert måltid. Vi har også personlige tekrus i glas til en der elsker et god kop te. Den perfekte gave til en familie.

Masser af bæredygtige gaver

Ved at vælge en gave lavet af glas, aluminium eller træ bidrager du til et bedre miljø. Drop plastikbægre og vælg glas til at drikke af.

Hvad kan man få graveret?

På alle glas kan man vælge en egen tekst til gravering og vælge af et stort udvalg af fine designs. I vores online editor finder du for eksempel designs med bogstaver og initialer, tillykke med fødselsdagen, cheers, tusind tak, Mr & Mrs og looking good bare for at nævne et par stykker. Derudover finder du designs hvor du selv kan tilføje tekst. Dermed kan du faktisk få indgraveret et hvert navn, budskab eller tekst på et glas. Vores online editor er nem og simpel. Du vælger det glas du vil købe, åbner editoren, og så vælger du bare det design du bedst kan lide. Har du taget dit valg, udfylder du herefter din egen tekst eller navn. Når du er færdig tilføjer du bare dit glas til indkøbskurven, og voila!

Hvordan graverer vi glassene?

Vi graverer vores glas med de nyeste teknikker, så vi kan gravere mange forskellige glas. Vi gør det med en laser, der graverer dit design i glasets overflade. Det betyder, at graveringen tåler opvaskemaskine og aldrig falmer. Du kan let tilføje et navn eller en tekst eget efter valg på et af vores designs i redigeringsværktøjet. Alle vores glas graveres i vores eget værksted og sendes i specielle kasser, som beskytter dem.

Hos YourSurprise hjælper vi ikke kun privat personer med at overraske dem de holder af. Vi hjælper også virksomheder med at finde den perfekte firmagave til ansatte eller samarbejdspartnere. Du kan personalisere et glas med logo fra 18 stk. Kontakt vores erhvervsafdeling hvis du er interesseret i større mængder. De hjælper gerne med et skræddersyet tilbud.

Hvilke slags glas kan blive personliggjort?

Hos YourSurprise tilbyder vi et stort udvalg af glas med gravering til alle slags drikkevarer og anledninger. Alle dine yndlingsdrinks har deres eget eksklusive glas med gravering som sørger for at du altid har det rigtige glas til alle lejligheder.

Uanset om du er en vin elsker og leder efter helt unikke vinglas, en inkarneret øldrikker som længes efter et personligt ølglas med gravering, eller en ægte spiritus kender på jagt efter personlige whiskyglas eller champagneglas så er vi overbeviste om at vi har hvad du leder efter.

Kan man personliggøre et glas med navn eller tekst?

Ja! Vores graverede glas kan personliggøres med navn eller tekst efter eget valg. I vores online editor tilføjer du bare dit navn eller tekst og eventuelt et af vores fine designs.

Dit glas vil blive indgraveret med et design efter dit valg.

Kan man bruge ethvert design til gravering i glas?

Vores glas med gravering kan personliggøres med tekst, men også med et af vores designs. Vælg mellem et stort udvalg af designs som passer til alle mulige forskellige lejligheder, som f.eks kærlighed, Mors Dag, Fars Dag, jul, tak og meget mere.

Hvis du vil give et glas med gravering i gave uden et specielt tema, har vi også masser af designs som passer til enhver anledning.

Kan man bestille glas med gravering fra 1 stk?

Absolut! Alle vores glas kan graveres fra 1 stk. Vælg 1 stk på vores hjemmeside, og få det graveret som du ønsker.

Kan jeg personliggøre hvert glas i et sæt enkeltvis?

Vores graverede glas kan købes i sæt med 2, 4 og 6 stk. Sæt med 4 eller 6 stk graveres med det samme design. Vores sæt med 2 glas kan personliggøres enkeltvis med forskellig gravering på hvert glas. Det er en god ide at købe i sæt hvis du har brug for flere af de samme glas, og på den måde sparer du også penge.

Kan jeg bestille graverede glas i større mængder?

Hvis du virkelig vil gøre indtryk så er personlige glas med gravering en fantastisk ide.Men vidste du at du kan få rabat hvis du bestiller i større mængder? Vores søde erhvervsafdeling hjælper dig med glæde med større ordrer. Om du så er ved at gøre dig klar til et særligt event eller bare vil købe ind til virksomheden, ved køb af større mængder kan du opnå store rabatter.

Ved bestilling i større mængder kan du også få indgraveret et logo på glasset. Det er muligt ved bestilling af mere end 18 glas.