Hver gave med foto og / eller tekst.

Send gaven direkte til modtageren.

Tilføj et gratis lykønskningskort som gave.

Hver gave med foto og / eller tekst.

Gaven fra os er altid unik, fordi du selv har oprettet den. Du er sikker på at finde den perfekte gave fra os til enhver lejlighed såvel som de små øjeblikke, hvor du bare vil sige tak eller fortælle nogen, at du tænker på dem.

Send gaven direkte til modtageren.

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en ven eller en kollega, men du ikke kan møde dem nu, så send gaven direkte til deres adresse, mange af vores gaver kan endda passe ind i postkassen.

Tilføj et gratis lykønskningskort som gave.

I indkøbskurven kan du tilføje et gratis lykønskningskort i henhold til gaven, hvor du kan skrive en personlig besked og afsløre, hvem gaven kommer fra.

29 gaver

Hvad vores kunder siger

Quote icon

Alt gik så fint! Det blev sendt dagen efter jeg bestilte og kom to dage senere, på den dato i havde sagt. Alt var godt pakket ind og i god kvalitet

Nadja 6-6-2022

10 fra 10
Quote icon

Jeg er bare fuldt ud tilfreds. Pakkens indhold- kvaliteten af billedet på gaven, leveringen- alt var bare som lovet 👍

Mette 6-6-2022

10 fra 10
Quote icon

Fin kvalitet, tre forskellige opgaver løst hurtigt.

Sven Erik 29-5-2022

10 fra 10
9.9

2167 anmeldelser

Se alt

Graverede glas

Hvis du søger en original gave, så prøv et indgraveret glas! YourSurprise har unikke designs, hvor din helt egen tekst indgraveres i vinglas, champagneglas, teglas, whiskyglas, ølglas, vandglas etc. Mulighederne er næsten uendelige! Vi lasergraverer dit design på glasset med de nyeste teknikker, som tåler opvaskemaskine. Graveringen slides ikke, hvilket betyder, at den altid ser godt ud, selvom glasset bruges ofte. Du kan få glas med graveringer, som fx Happy Birthday, Cheers, Thank You, Thank You, Mr. and Mrs. delicious og meget mere!

Vinglas

Et vinglas med indgraveret navn er en fantastisk gave til en mor, far, onkel, tante eller ven, der nyder et dejligt glas vin. Du får teksten indgraveret, så modtageren tænker på dig, hver gang de nyder et glas. Uanset hvad du vælger, kan vi gravere dit design i hvid- eller rødvinglas og fra bare ét enkelt glas. Bestil så mange, som du ønsker!

Ølglas og ølkrus

Du kan også få et graveret glas til en, der nyder en dejlig, kold øl. Vi har ølglas på fod, ølglas til hvedeøl og endda ølkrus.

Glas til gin & tonic

Kender du nogen, der bare elsker gin & tonic? Overrask dem med deres helt eget gin & tonic-glas med deres navn på Glas til gin & tonic i topkvalitet med den klassiske gin & tonic-form!

Shotglas

Hvis du søger en gave til en, der gerne drikker nogle shots, er vores graverede shotglas den perfekte løsning.

Whiskyglas

Hvis du vil overraske en whiskydrikker, er vi sikre på, at whiskyen smager endnu bedre, når den nydes af et personligt whiskyglas med navn på.

Champagneglas

Når du vil fejre noget, er bobler altid perfekte! Den perfekte tilføjelse er graverede champagneglas med navn på.

Long drinks og vandglas

Det er ikke alle, der drikker alkohol, men bare rolig; Vi har også glas til long drinks og vand.

Hvordan graverer vi glassene?

Vi graverer vores glas med de nyeste teknikker, så vi kan gravere mange forskellige glas. Vi gør det med en laser, der graverer dit design i glasets overflade. Det betyder, at graveringen tåler opvaskemaskine og aldrig falmer. Du kan let tilføje et navn eller en tekst eget efter valg på et af vores designs i redigeringsværktøjet. Alle vores glas graveres i vores eget værksted og sendes i specielle kasser, som beskytter dem.