Personlige gaver med foto og/eller tekst

Send gaven direkte til modtageren

100% tilfredshedsgaranti

Personlige gaver med foto og/eller tekst

Gaven fra os er altid unik, fordi du selv har været met til at designe den. Du kan være sikker på at finde den perfekte gave til enhver lejlighed. Selv de små øjeblikke, hvor du bare vil sige tak eller fortælle nogen, at du tænker på dem.

Send gaven direkte til modtageren

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en ven eller en kollega men kan du ikke fysisk være til stede, så send gaven direkte til deres adresse. Mange af vores gaver passer endda i postkassen.

100% tilfredshedsgaranti

Hver eneste gave bliver lavet med kærlighed og præcision. Men skulle der imod al forventning være gået noget galt, så tag endelig fat i vores kundeservice, så står de klar til at hjælpe og sørge for at alt bliver som det skal være.

❤️️ Valentines dag er lige rundt om hjørnet. Bestil dine personlige gaver nu og overrask din elskede til Valentine dag ❤️️

 Lav dit eget personlige krus ved at tilføje et billede og/eller en tekst efter eget valg. Et bredt udvalg af personliggjorte krus til enhver lejlighed og modtager, herunder vores personlige magiske krus, krus med navn, termokrus og mange mange flere.

32 gaver

Personlige krus med foto eller tekst

Personlige krus er populære gaver, og det er nemt at se hvorfor: de skaber en rigtigt flot gave, som overrasker enhver. Hos YourSurprise kan du lave fantastiske krus med dit eget design på et øjeblik. Ud over klassiske krus, tilbyder vi også krus med farve på indersiden (lyserød, rød, gul eller sort), magiske krus, fodboldkrus og kæmpekrus.

Har du nogle gange svært ved at beslutte, hvilken gave du skal give nogen? Et krus er en gave, der er tidløs. Der er trods alt altid krus og glas, der går i stykker i huset, og hvis du har et flot foto til at printe, er det en original måde at bevare et minde på. Uanset om det er jul, påske, mors dag eller fars dag, så skuffer et personligt krus aldrig. Du kan vælge mellem de mange designs, der er udvalgt til hver enkelt lejlighed.

Hvis du også ønsker at efterlade en besked, skal du blot tilføje den i editoren, og du vil helt sikkert blive imponeret!

Krus er ikke alle ens! Vi har et stort udvalg af krus i forskellige materialer, former og farver, som du kan gøre unikke og specielle ved at personliggøre dem med dine yndlingsfotos i løbet af få trin.

Du kan også personliggøre dit krus med dit firmalogo for at skabe et varigt reklameartikler eller en gave til medarbejdere og kunder. Du kan afgive din bestilling direkte på webstedet, uploade dit logo eller kontakte vores forretningsafdeling og få hjælp til din store ordre.

Hvem skal du give et krus til?

Hvad enten det er en gave til ham eller hende, din kæreste eller bedste ven, hvad med en flot collage med dine bedste billeder? Det kan være en samling krus, som du giver dig selv til hvert årsdag, eller en tanke for at takke din bedste veninde, som altid lytter til dine problemer over en kop te!

Hvis dine børn også har deres eget yndlingskrus og nogle gange skændes om, hvilket krus der tilhører hvem, kan du løse situationen med et krus med deres navn eller ved at vælge et sødt design som enhjørningekruset eller fodboldkruset.

Og på kontoret? Et krus er vigtigt. Uanset om det er te eller kaffe, er en varm kop det eneste rigtige øjeblik af afslapning.

At give en kollega et krus er en gestus, der aldrig holder op med at smil.

Hvis du er en kaffeelsker, så har vi også noget til dig! Vi har sikkert alle sammen vores yndlingskop kaffe, som får os til at føle os godt tilpas om morgenen og på uforklarlig vis får kaffen til at smage bedre og mere intenst. Vi bryder os ikke om, at kruset bliver brugt af en anden!

Så det er en selvfølge: at give en eller flere kaffekopper, især hvis de kan personliggøres med billeder og/eller tekst, er ikke bare en gave, det er DEN gave, du ledte efter.

Hvis du driver en virksomhed med super smarte og kreative medarbejdere, må du ikke gå glip af muligheden for at takke dem ved at give dem et personligt krus med deres navn eller firmalogo. Tænk over det, det kan virkelig motivere dem til at give sig fuldt ud!

Krus som fødselsdagsgaver

Bliver du stresset over at skulle vælge den perfekte fødselsdagsgave? Bare rolig, vi er der for dig. Du rammer altid rigtigt med et flot krus med et foto af fødselsdagsbarnet eller et foto af jer sammen. Du kan endda tilføje en tekst efter eget valg for at fuldende designet. Modtageren tænker på dig, hver gang de nyder en god kop!

Magisk krus med stor overraskelse

Magiske krus ligner bare sorte krus, men når du hælder en varm drik i, forsvinder det sorte og afslører designet neden under. Den ideelle måde virkelig at overraske nogen på, med et smukt, unikt eller sødt foto.

Et krus til din bedste ven

Hvis du gerne vil fortælle din bedste ven,, hvor meget han eller hun betyder for dig, så vælg et krus med et hjerteformet håndtag! Tilføj et foto og en sød tekst for at vise personen, at du tænker på ham eller hende og altid er der, når der er brug for en kop kaffe og en snak.

Krus fulde af kærlighed

Skal du snart fejre et jubilæum med din partner? I så fald er du på jagt efter en sød gave, der viser, hvor meget sjov I har sammen. Lav et krus med temaet kærlighed og en collage af jeres bedste øjeblikke! Din partner bliver super overrasket og glad for den originale gave, som kan bruges året rundt.

Krus til dine børn

Hvis du leder efter en god gave til alle i din familie, kan du give dem hver deres eget krus. Ikke flere diskussioner om, hvem der vil have hvilket krus, eller hvem der ikke har ryddet op efter sig!

Et krus til dig selv

Selvfølgelig kan du også bare forkæle dig selv! Vågn op og nyd din morgenkaffe af dit helt eget krus. Tilføj det eller de fotos, du elsker, og nyd at se dem hver dag.

Krus, både store og små

Uanset om du foretrækker en stor kop te eller en lille, kraftig espresso, har vi lige det, du har brug for. Vi har små espressokopper, almindelige krus og endda kæmpekrus; noget for enhver smag.

Emaljerede krus

Hvis du foretrækker at gå old school, klarer vi også det! Tjek vores seje, emaljerede krus med vintagelook. Perfekte til at tage med på camping eller vandreture.

Spred lidt glæde

En gave behøver hverken være stor eller dyr! Det er tanken, der tæller og at vise nogen, du holder af dem. Det kræver heller ikke en særlig lejlighed at overraske nogen! Vi tror, at det både glæder at få og at give gaver Så spred lidt glæde.