Personlige gaver med foto og/eller tekst

Send gaven direkte til modtageren

100% tilfredshedsgaranti

Personlige gaver med foto og/eller tekst

Gaven fra os er altid unik, fordi du selv har været met til at designe den. Du kan være sikker på at finde den perfekte gave til enhver lejlighed. Selv de små øjeblikke, hvor du bare vil sige tak eller fortælle nogen, at du tænker på dem.

Send gaven direkte til modtageren

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en ven eller en kollega men kan du ikke fysisk være til stede, så send gaven direkte til deres adresse. Mange af vores gaver passer endda i postkassen.

100% tilfredshedsgaranti

Hver eneste gave bliver lavet med kærlighed og præcision. Men skulle der imod al forventning være gået noget galt, så tag endelig fat i vores kundeservice, så står de klar til at hjælpe og sørge for at alt bliver som det skal være.

 Lav dit eget personlige krus med billede ved at tilføje et billede og/eller en tekst efter eget valg. Et bredt udvalg af personlige krus til enhver lejlighed og modtager, herunder vores personlige magiske krus, krus med navn, termokrus og mange mange flere.

23 Gaver

Personlige krus med billede eller tekst

Personlige krus er populære gaver, og det er nemt at se hvorfor: Du skaber en rigtigt flot gave, som overrasker enhver. Hos YourSurprise kan du lave de flotteste krus med dit eget design på ingen tid. Ud over klassiske krus, tilbyder vi også krus med farve på indersiden (lyserød, rød, gul eller sort), magiske krus, personlige fodboldkrus, personligt krus med enhjørning og kæmpe krus.

Har du nogle gange svært ved at beslutte, hvilken gave du skal give nogen? Et krus er en gave, der er tidløs. Der er trods alt altid krus og glas, der går i stykker i hjemmet, og hvis du har et flot billede er det en original måde at bevare et minde på. Uanset om det er jul, påske, mors dag eller fars dag, så skuffer et personligt krus med billede aldrig. Du kan vælge mellem masser af designs, der er udvalgt til hver enkelt lejlighed.

Hvis du også ønsker at efterlade en særlig hilsen, skal du blot tilføje den i editoren, og du vil helt sikkert blive imponeret!

Krus er ikke alle ens! Vi har et stort udvalg af krus i forskellige materialer, former og farver, som du kan gøre unikke og specielle ved at personliggøre dem med dine yndlingsbilleder i løbet af nogle få trin. Vi har alt fra personlige espressokopper og personlige cappuccinokopper til personlige termokrus og ølkrus!

Du kan også personliggøre en kaffekop med logo og skabe en unik reklamegave eller firmagave til medarbejdere og kunder. Du kan afgive din bestilling direkte på hjemmesiden, uploade dit logo eller kontakte vores erhvervsafdeling og få hjælp til større ordrer. De laver også gerne et skræddersyet tilbud.

Gør indtryk med kopper med billede

Alle drikker helst deres kaffe eller te ud af deres egen kop. Uanset om du så er hjemme eller på kontoret, så har du altid en yndlingskop som du helst drikker af, ikke sandt? Så er det da super smart at give din kop et personligt touch, så alle kan se hvem koppen tilhører. Det er ikke bare en praktisk løsning, du skaber også et helt unikt look ved at få lavet kopper med dit eget billede og/eller design. Med en personlig kaffekop med billede bliver enhver kaffepause en fest! Et fotokrus er ikke bare sjovt til dig selv, men er også en utrolig passende gave. Du kan for eksempel overraske hele familien med deres eget personlige krus med billede og tekst, overrask med en unik barselsgave eller bryllupsgave, eller bestil en til alle kollegerne på afdelingen. Med dit billede gør du hver enkel kop helt unik!

En kop med billede er en helt unik og personlig gave

Det er selvfølgelig også super fedt at få trykt en kop ned personlig tekst, og give som gave. For eksempel til Valentines dag, Fars Dag eller til de nybagte forældre. Du kan få en kop med tryk lavet med et navn eller kælenavn, men for eksempel også med et sødt budskab, et sjovt citat eller kendt anekdote. Sådan gør du en kop med tryk helt unikt. Det er super nemt og simpelt at lave et krus med tryk hos YourSurprise. I vores online editor kan du vælge i mellem alle mulige sjove og fine designs. Vores krus kan bestilles enkeltvis men også i større mængder.

Giv et personligt krus som fødselsdagsgave

Bliver du stresset over at skulle vælge den perfekte fødselsdagsgave? Bare rolig, vi er der for dig. Du rammer altid rigtigt med et flot farverigt krus med billede af fødselsdagsbarnet eller et billede af jer sammen. Du kan endda tilføje en tekst efter eget valg for at fuldende designet. Personligt krus med billede kan designes helt i fødselsdagstema. Modtageren tænker på dig, hver gang de nyder en god kop kaffe eller te!

Helt unikke fotokrus med en usynlig overraskelse

Vores personlige magiske krus ligner bare sorte krus, men når de fyldes med varm væske, forsvinder det sorte og kommer designet til syne. Den ideelle måde virkelig at overraske nogen på, med et smukt, unikt eller sødt foto.

Et krus med tryk til din bedste ven

Hvis du gerne vil fortælle din bedste ven, hvor meget han eller hun betyder for dig, så vælg et krus med en hjerteformet hank! Tilføj et billede og en sød tekst for at vise personen, at du tænker på ham eller hende og altid er der, når der er brug for en kop kaffe og en snak.

Lav personlige kopper fyldt med kærlighed

Skal du snart fejre årsdag eller bryllupsdag med din partner? I så fald er du på jagt efter en sød gave, der viser din kærlighed. Lav personlige kopper med temaet kærlighed og en collage af jeres bedste minder og øjeblikke sammen! Din partner bliver super overrasket og glad for denne originale gave, som kan bruges året rundt.

Kopper med print til børn

Hvis du leder efter en god gave til alle i din familie, kan du give dem hver deres egne kopper med print. Ikke flere diskussioner om, hvem der vil have hvilken kop, eller hvem der ikke har ryddet op efter sig!

Kaffekop med print - En unik gave til dig selv

Selvfølgelig kan du også bare forkæle dig selv! Nyd din kaffe af dit helt personlige kaffekop. Tilføj det eller de billeder, du elsker, og nyd at se dem hver dag.

Lav dit eget krus: Fra Emaljekrus med print til kaffekop med tryk

Uanset om du foretrækker en stor kop te eller en lille, kraftig espresso, har vi lige det, du har brug for. Vi har små espressokopper, almindelige krus og endda kæmpekrus; noget for enhver smag.

Hvis du foretrækker at gå old school, kan vi også klare det! Tjek vores seje, personlige emaljerede krus med vintagelook eller vores personlige krus i rustfrit stål. Perfekte til at tage med på camping eller vandreture.

Flotte unikke krus med billede - Hurtig Levering

Hvem vil du give et flot krus med billede?

Hvad enten det er en gave til ham eller hende, din kæreste eller bedste ven, hvad med en flot collage med dine bedste billeder? Det kab være et særligt krus du giver kæresten hvert år på jeres årsdag, eller bare en betænksom gave til at takke din bedste veninde, som altid lytter til dine problemer over en kop te!

Hvis dine børn også har deres eget yndlingskrus og nogle gange skændes om, hvilket krus der tilhører hvem, kan du løse situationen med et krus med deres navn eller ved at vælge et sødt design som enhjørningekruset eller fodboldkruset.

Og på kontoret? Der er et krus uundværligt. Uanset om man er til te eller kaffe, en pause i arbejdet er ikke helt fuldendt uden en varm kop kaffe eller te. Du kan også overraske yndlingskollegaen med et unikt krus, det vil der helt sikkert sættes pris på.

Hvis du er en kaffeelsker, så har vi også noget til dig! Vi har sikkert alle sammen vores yndlings kaffekop, som får os til at føle os godt tilpas om morgenen og på uforklarlig vis får kaffen til at smage bedre. Vi bryder os ikke om, at kruset bliver brugt af en anden!

Så er det vist slået fast: at give en eller flere kaffekopper, især hvis de kan personliggøres med billeder og/eller tekst, er ikke bare en gave, det er DEN perfekte gave, du ledte efter.

Alle vore fotokrus of gaver har hurtig levering. Vi udvikler nemlig alle gaver i vores eget gaveværksted. Indenfor 24 timer sendes gave til en adresse efter dit valg.

Hvis du driver en virksomhed med super smarte og kreative medarbejdere, må du ikke gå glip af muligheden for at takke dem ved at give dem et personligt krus med deres navn eller firmalogo. Tænk over det, det kan virkelig motivere dem til at give sig fuldt ud!

Spred lidt glæde

En gave behøver hverken være stor eller dyr! Det er tanken, der tæller og at vise nogen, du holder af dem. Det kræver heller ikke en særlig lejlighed at overraske nogen! Vi tror, at det både glæder at få og at give gaver. Så spred lidt glæde.