Hver gave med foto og / eller tekst.

Send gaven direkte til modtageren.

Tilføj et gratis lykønskningskort som gave.

Hver gave med foto og / eller tekst.

Gaven fra os er altid unik, fordi du selv har oprettet den. Du er sikker på at finde den perfekte gave fra os til enhver lejlighed såvel som de små øjeblikke, hvor du bare vil sige tak eller fortælle nogen, at du tænker på dem.

Send gaven direkte til modtageren.

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en ven eller en kollega, men du ikke kan møde dem nu, så send gaven direkte til deres adresse, mange af vores gaver kan endda passe ind i postkassen.

Tilføj et gratis lykønskningskort som gave.

I indkøbskurven kan du tilføje et gratis lykønskningskort i henhold til gaven, hvor du kan skrive en personlig besked og afsløre, hvem gaven kommer fra.

37 gaver

Hvad vores kunder siger

Jeg synes det hele var en god oplevelse. Nem hjemmeside, hurtig levering og varen var som lovet :)

Carola 18-5-2022

10 fra 10

Alt var perfekt

Lene 17-5-2022

10 fra 10

Alt var i skønneste orden. Har kun ros :-)

Randi 17-5-2022

10 fra 10
9.9

2155 anmeldelser

Se alt

Personlige krus med foto eller tekst

Personlige krus er populære gaver, og det er nemt at se hvorfor: de skaber en rigtigt flot gave, som overrasker enhver. Hos YourSurprise kan du lave fantastiske krus med dit eget design på et øjeblik. Ud over klassiske krus, tilbyder vi også krus med farve på indersiden (lyserød, rød, gul eller sort), magiske krus, fodboldkrus og kæmpekrus.

Krus som fødselsdagsgaver

Bliver du stresset over at skulle vælge den perfekte fødselsdagsgave? Bare rolig, vi er der for dig. Du rammer altid rigtigt med et flot krus med et foto af fødselsdagsbarnet eller et foto af jer sammen. Du kan endda tilføje en tekst efter eget valg for at fuldende designet. Modtageren tænker på dig, hver gang de nyder en god kop!

Magisk krus med stor overraskelse

Magiske krus ligner bare sorte krus, men når du hælder en varm drik i, forsvinder det sorte og afslører designet neden under. Den ideelle måde virkelig at overraske nogen på, med et smukt, unikt eller sødt foto.

Et krus til din bedste ven

Hvis du gerne vil fortælle din bedste ven,, hvor meget han eller hun betyder for dig, så vælg et krus med et hjerteformet håndtag! Tilføj et foto og en sød tekst for at vise personen, at du tænker på ham eller hende og altid er der, når der er brug for en kop kaffe og en snak.

Krus fulde af kærlighed

Skal du snart fejre et jubilæum med din partner? I så fald er du på jagt efter en sød gave, der viser, hvor meget sjov I har sammen. Lav et krus med temaet kærlighed og en collage af jeres bedste øjeblikke! Din partner bliver super overrasket og glad for den originale gave, som kan bruges året rundt.

Krus til dine børn

Hvis du leder efter en god gave til alle i din familie, kan du give dem hver deres eget krus. Ikke flere diskussioner om, hvem der vil have hvilket krus, eller hvem der ikke har ryddet op efter sig!

Et krus til dig selv

Selvfølgelig kan du også bare forkæle dig selv! Vågn op og nyd din morgenkaffe af dit helt eget krus. Tilføj det eller de fotos, du elsker, og nyd at se dem hver dag.

Krus, både store og små

Uanset om du foretrækker en stor kop te eller en lille, kraftig espresso, har vi lige det, du har brug for. Vi har små espressokopper, almindelige krus og endda kæmpekrus; noget for enhver smag.

Emaljerede krus

Hvis du foretrækker at gå old school, klarer vi også det! Tjek vores seje, emaljerede krus med vintagelook. Perfekte til at tage med på camping eller vandreture.

Spred lidt glæde

En gave behøver hverken være stor eller dyr! Det er tanken, der tæller og at vise nogen, du holder af dem. Det kræver heller ikke en særlig lejlighed at overraske nogen! Vi tror, at det både glæder at få og at give gaver Så spred lidt glæde.