Personlige gaver med foto og/eller tekst

Send gaven direkte til modtageren

100% tilfredshedsgaranti

Personlige gaver med foto og/eller tekst

Gaven fra os er altid unik, fordi du selv har været met til at designe den. Du kan være sikker på at finde den perfekte gave til enhver lejlighed. Selv de små øjeblikke, hvor du bare vil sige tak eller fortælle nogen, at du tænker på dem.

Send gaven direkte til modtageren

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en ven eller en kollega men kan du ikke fysisk være til stede, så send gaven direkte til deres adresse. Mange af vores gaver passer endda i postkassen.

100% tilfredshedsgaranti

Hver eneste gave bliver lavet med kærlighed og præcision. Men skulle der imod al forventning være gået noget galt, så tag endelig fat i vores kundeservice, så står de klar til at hjælpe og sørge for at alt bliver som det skal være.

68 Gaver

Du har set 48 af 68 gaver

Memorial gaver

Leder du efter passende mindesmærke? Husk en elsket med en brugerdefineret mindegave.

Få et billede af din elskede indgraveret på et guld eller sølv vedhæng, så du altid kan holde ham eller hende tæt på dit hjerte. Eller tag et smukt billede i en unik fotokrystal. Tabet vil altid forblive, men der er specielle minder der skal holdes.

Vil du gerne immortalisere et billede for evigt? Du kan også vælge at have dit billede malet med hånden som et ægte maleri. Dette vil helt sikkert være en særlig hukommelse at hænge på væggen.