Hver gave med foto og / eller tekst.

Send gaven direkte til modtageren.

Tilføj et gratis lykønskningskort som gave.

Hver gave med foto og / eller tekst.

Gaven fra os er altid unik, fordi du selv har oprettet den. Du er sikker på at finde den perfekte gave fra os til enhver lejlighed såvel som de små øjeblikke, hvor du bare vil sige tak eller fortælle nogen, at du tænker på dem.

Send gaven direkte til modtageren.

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en ven eller en kollega, men du ikke kan møde dem nu, så send gaven direkte til deres adresse, mange af vores gaver kan endda passe ind i postkassen.

Tilføj et gratis lykønskningskort som gave.

I indkøbskurven kan du tilføje et gratis lykønskningskort i henhold til gaven, hvor du kan skrive en personlig besked og afsløre, hvem gaven kommer fra.

Memorial gaver

Leder du efter passende mindesmærke? Husk en elsket med en brugerdefineret mindegave.

Få et billede af din elskede indgraveret på et guld eller sølv vedhæng, så du altid kan holde ham eller hende tæt på dit hjerte. Eller tag et smukt billede i en unik fotokrystal. Tabet vil altid forblive, men der er specielle minder der skal holdes.

Vil du gerne immortalisere et billede for evigt? Du kan også vælge at have dit billede malet med hånden som et ægte maleri. Dette vil helt sikkert være en særlig hukommelse at hænge på væggen.