Personlige gaver med foto og/eller tekst

Send gaven direkte til modtageren

100% tilfredshedsgaranti

Personlige gaver med foto og/eller tekst

Gaven fra os er altid unik, fordi du selv har været met til at designe den. Du kan være sikker på at finde den perfekte gave til enhver lejlighed. Selv de små øjeblikke, hvor du bare vil sige tak eller fortælle nogen, at du tænker på dem.

Send gaven direkte til modtageren

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en ven eller en kollega men kan du ikke fysisk være til stede, så send gaven direkte til deres adresse. Mange af vores gaver passer endda i postkassen.

100% tilfredshedsgaranti

Hver eneste gave bliver lavet med kærlighed og præcision. Men skulle der imod al forventning være gået noget galt, så tag endelig fat i vores kundeservice, så står de klar til at hjælpe og sørge for at alt bliver som det skal være.

Lærere er en stor støtte i børns og unges opvækst. Når skoleåret er ved at være slut, hvorfor så ikke takke dit barns lærer med en personlig gave specielt til ham eller hende.

70 gaver

Du har set 48 af 70 gaver

Personlige takkegaver til lærere

Hvis du leder efter en cool gave til din lærer, er du kommet til det rette sted. Hos YourSurprise giver vi dig mulighed for at lave sjove personaliserede gaver, hvor du kan tilføje et foto, en tekst og/eller et navn efter eget valg for at gøre din gave til noget helt særligt.

En gave fra hele klassen

Vi er sikre på, at din lærer vil blive både glad og stolt over at modtage en gave fra hele klassen. Hvis du har et cool klassebillede, kan du uploade det i vores online redigeringsværktøj og lave en cool gave fra hele klassen på ingen tid. Du kan vælge et krus, en dekorativ flise til klasselokalet eller en lækker æske chokolade, der er personaliseret med et foto og en sød besked.

Gode grunde til at takke din lærer

Der er ingen regel, der siger, at du skal takke dine lærere, men en lille gave kan betyde hele verden for dem. Måske har du haft et fantastisk skoleår generelt, din lærer har gjort en ekstra indsats for at hjælpe dig, eller det er dit sidste år på skolen. Det er alle gode grunde til at fortælle din lærer, hvor meget du sætter pris på ham eller hende.

Populære gaver til lærere

Så du ved, at du vil give din lærer noget, men hvad ville være en god gave? Her er en liste over vores 10 mest populære gaver til lærere til inspiration: *Hvis din lærer elsker en dejlig kop te, vil han eller hun helt sikkert blive glad for et smukt personligt krus eller et teglas med indgravering. *Hvis din lærer elsker chokolade, vil en personlig gaveæske med chokolade, et chokoladetelegram eller en gaveæske med Milka eller Toblerone være helt perfekt. Alle vores chokoladegaver kan personaliseres med det foto og/eller den tekst, du vælger. *Måske er din lærer fan af at lave lister. I så fald vil han eller hun blive glad for at få sin helt egen personlige notesbog! Vi har forskellige typer notesbøger at vælge imellem, som alle kan tilpasses med en tekst og/eller fotos, du vælger. *En musemåtte med et foto af læreren eller din klasse. *En dekorativ flise med et sjovt foto og en tekst er den perfekte tilføjelse til klasseværelset. *Hvis din lærer altid har et glas vand på skrivebordet, ville det måske være meget fint at opgradere det til en personlige vandflaske. *En anden god gave er en personlig serveringsbakke til lærerværelset. Din lærer vil blive mindet om dig og din klasse, hver gang de nyder en kop kaffe!

Der er mange designs at vælge imellem

I vores online redigeringsværktøj kan du vælge mellem forskellige designs med tekster, såsom: *Tak! (Note from translator: In Denmark we call them by their first name, so I would suggest adding the possibility to insert a name) *Superlærer *Du er den bedste lærer nogensinde *Tak for et godt år

Vi er meget hurtige i vendingen, så hvis du bestiller i dag, modtager du din gave meget snart. Du kan endda vælge at få din gave leveret direkte til din lærers adresse eller til skolen.