Hver gave med foto og / eller tekst.

Send gaven direkte til modtageren.

Tilføj et gratis lykønskningskort som gave.

Hver gave med foto og / eller tekst.

Gaven fra os er altid unik, fordi du selv har oprettet den. Du er sikker på at finde den perfekte gave fra os til enhver lejlighed såvel som de små øjeblikke, hvor du bare vil sige tak eller fortælle nogen, at du tænker på dem.

Send gaven direkte til modtageren.

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en ven eller en kollega, men du ikke kan møde dem nu, så send gaven direkte til deres adresse, mange af vores gaver kan endda passe ind i postkassen.

Tilføj et gratis lykønskningskort som gave.

I indkøbskurven kan du tilføje et gratis lykønskningskort i henhold til gaven, hvor du kan skrive en personlig besked og afsløre, hvem gaven kommer fra.

Hvad vores kunder siger

Quote icon

Alt gik så fint! Det blev sendt dagen efter jeg bestilte og kom to dage senere, på den dato i havde sagt. Alt var godt pakket ind og i god kvalitet

Nadja på 06-06-22

10 fra 10
Quote icon

Jeg er bare fuldt ud tilfreds. Pakkens indhold- kvaliteten af billedet på gaven, leveringen- alt var bare som lovet 👍

Mette på 06-06-22

10 fra 10
Quote icon

Fin kvalitet, tre forskellige opgaver løst hurtigt.

Sven Erik på 29-05-22

10 fra 10
9.9

2167 anmeldelser

Se alt

Personlige takkegaver til lærere

Hvis du leder efter en cool gave til din lærer, er du kommet til det rette sted. Hos YourSurprise giver vi dig mulighed for at lave sjove personaliserede gaver, hvor du kan tilføje et foto, en tekst og/eller et navn efter eget valg for at gøre din gave til noget helt særligt.

En gave fra hele klassen

Vi er sikre på, at din lærer vil blive både glad og stolt over at modtage en gave fra hele klassen. Hvis du har et cool klassebillede, kan du uploade det i vores online redigeringsværktøj og lave en cool gave fra hele klassen på ingen tid. Du kan vælge et krus, en dekorativ flise til klasselokalet eller en lækker æske chokolade, der er personaliseret med et foto og en sød besked.

Gode grunde til at takke din lærer

Der er ingen regel, der siger, at du skal takke dine lærere, men en lille gave kan betyde hele verden for dem. Måske har du haft et fantastisk skoleår generelt, din lærer har gjort en ekstra indsats for at hjælpe dig, eller det er dit sidste år på skolen. Det er alle gode grunde til at fortælle din lærer, hvor meget du sætter pris på ham eller hende.

Populære gaver til lærere

Så du ved, at du vil give din lærer noget, men hvad ville være en god gave? Her er en liste over vores 10 mest populære gaver til lærere til inspiration:
*Hvis din lærer elsker en dejlig kop te, vil han eller hun helt sikkert blive glad for et smukt personligt krus eller et teglas med indgravering.
*Hvis din lærer elsker chokolade, vil en personlig gaveæske med chokolade, et chokoladetelegram eller en gaveæske med Milka eller Toblerone være helt perfekt. Alle vores chokoladegaver kan personaliseres med det foto og/eller den tekst, du vælger.
*Måske er din lærer fan af at lave lister. I så fald vil han eller hun blive glad for at få sin helt egen personlige notesbog! Vi har forskellige typer notesbøger at vælge imellem, som alle kan tilpasses med en tekst og/eller fotos, du vælger.
*En musemåtte med et foto af læreren eller din klasse.
*En dekorativ flise med et sjovt foto og en tekst er den perfekte tilføjelse til klasseværelset.
*Hvis din lærer altid har et glas vand på skrivebordet, ville det måske være meget fint at opgradere det til en personlige vandflaske.
*En anden god gave er en personlig serveringsbakke til lærerværelset. Din lærer vil blive mindet om dig og din klasse, hver gang de nyder en kop kaffe!

Der er mange designs at vælge imellem

I vores online redigeringsværktøj kan du vælge mellem forskellige designs med tekster, såsom:
*Tak!
(Note from translator: In Denmark we call them by their first name, so I would suggest adding the possibility to insert a name) *Superlærer
*Du er den bedste lærer nogensinde
*Tak for et godt år

Vi er meget hurtige i vendingen, så hvis du bestiller i dag, modtager du din gave meget snart. Du kan endda vælge at få din gave leveret direkte til din lærers adresse eller til skolen.