Personlige gaver med foto og/eller tekst

Send gaven direkte til modtageren

100% tilfredshedsgaranti

Personlige gaver med foto og/eller tekst

Gaven fra os er altid unik, fordi du selv har været met til at designe den. Du kan være sikker på at finde den perfekte gave til enhver lejlighed. Selv de små øjeblikke, hvor du bare vil sige tak eller fortælle nogen, at du tænker på dem.

Send gaven direkte til modtageren

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en ven eller en kollega men kan du ikke fysisk være til stede, så send gaven direkte til deres adresse. Mange af vores gaver passer endda i postkassen.

100% tilfredshedsgaranti

Hver eneste gave bliver lavet med kærlighed og præcision. Men skulle der imod al forventning være gået noget galt, så tag endelig fat i vores kundeservice, så står de klar til at hjælpe og sørge for at alt bliver som det skal være.

1 Gaver

miffy

Helt siden "fødslen" af miffy i 1955 har kaninen stjålet vores hjerter. miffy har verdensomspændende berømmelse. Mange af os voksede op med at læse om eventyrene hos miffy og hendes venner. Den smukke enkelhed af illustrationerne og den søde og uskyldige personlighed hos kaninen gør det til en vindende kombination. Fordi hvem elsker ikke miffy? Af denne grund er miffy tema gaver populære i enhver alder! Tilpas din miffy gave virkelig nemt med et navn eller et foto for at gøre det til en sjov og personlig gave.

miffy bog

Hvem kan ikke huske sengetidshistorier med miffy som hovedpersonen? De sindssygt populære miffy bøger er en favorit for mange børn rundt om i verden. Vi har fundet en måde at gøre miffy bøger endnu mere fantastiske! miffy kaster en fest og du er inviteret. Få dit barn til at blive en rigtig karakter i en miffy bog! Navnet på dit barn vil blive nævnt i hele bogen. Vær forberedt på at læse denne bog mange gange som en bedtime historie! Det er også den perfekte bog, der holder dem motiverede, når de begynder at læse sig selv.