Personlige gaver med foto og/eller tekst

Send gaven direkte til modtageren

100% tilfredshedsgaranti

Personlige gaver med foto og/eller tekst

Gaven fra os er altid unik, fordi du selv har været met til at designe den. Du kan være sikker på at finde den perfekte gave til enhver lejlighed. Selv de små øjeblikke, hvor du bare vil sige tak eller fortælle nogen, at du tænker på dem.

Send gaven direkte til modtageren

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en ven eller en kollega men kan du ikke fysisk være til stede, så send gaven direkte til deres adresse. Mange af vores gaver passer endda i postkassen.

100% tilfredshedsgaranti

Hver eneste gave bliver lavet med kærlighed og præcision. Men skulle der imod al forventning være gået noget galt, så tag endelig fat i vores kundeservice, så står de klar til at hjælpe og sørge for at alt bliver som det skal være.

Fine gaver fyldt med lækre Oreo småkager, personliggjort med navn, billede og tekst. Overrask en der elsker disse ikoniske småkager med en helt personlig gave.

5 Gaver

Personlige Oreo gaver: Lav dine helt egne personlige Oreo småkager

Oreo er velkendte mærke med de ikoniske og lækre sort/hvide sandwich småkager. Med deres kakao småkager med vanilje cremefyld går Oreo’s arv et helt århundrede tilbage i tiden til 1912.

YourSurprise og Oreo har skabt det ultimative Oreo øjeblik: En personlig Oreo gave som kan personliggøres med navn, tekst og/eller billede.

En enestående personlig Oreo gave

Forestil dig dit yndlings Oreo øjeblik. Er det at skille de to halvdele fra hinanden? Eller er du typen der dypper den i kaffen? Ligegyldigt hvordan du nyder din Oreo, så er sandheden simpelthen bare dette: Hver eneste bid er himmelsk, en forkælelse af dine smagsløg og som ofte får nostalgien til at blomstre.

Hos YourSurprise ved vi hvor meget du elsker Oreo, og derfor har vi lavet en helt eksklusiv Mega Oreo. Nogle gange er det ikke størrelsen, der tæller, men ikke når det drejer sig om en pakke lækre Oreo kiks!

Vores kæmpe Oreo rulle kan personliggøres med navn, billede og/eller tekst. Det gør det til en perfekt gave til en du elsker, som takkegave eller bare en måde at sig “tillykke” eller “jeg elsker dig” på.

Hvordan personliggør jeg min egen Oreo gave?

Det er super nemt at lave din egen personlige Oreo gave! Vælg din gave fra vores store udvalg, klik “start personliggørelse", tilføj din personalisering, upload billede, og tilføj navn eller tekst. Rund din bestilling af og herefter tager vi over. Din personlige Oreo gave bliver leveret direkte til en adresse efter eget valg, så du kan skabe den ultimative Oreo oplevelse.

Oreo til enhver anledning

Er du nogle gange på herrens mark, når du skal finde den perfekte gave til en særlig anledning? Look no further! Om det så er til en fødselsdag, et jubilæum eller en simpel takkegave, så er en Oreo Original gave med personligt design for at vise din betænksomhed en unik og uforglemmelig gestus som med garanti vil få smilet frem.

Oreo konkurrence: Vind unikke PAC-MAN priser!

Vidste du at Oreo har indgået samarbejde med PAC-Man i år og har lanceret en særlig konkurrence med limited edition småkager? Vil du være med i konkurrencen og vinde unikke PAC-MAN gaver, så bestil din Mega Oreo allerede i dag!