Personlige gaver med foto og/eller tekst

Send gaven direkte til modtageren

100% tilfredshedsgaranti

Personlige gaver med foto og/eller tekst

Gaven fra os er altid unik, fordi du selv har været met til at designe den. Du kan være sikker på at finde den perfekte gave til enhver lejlighed. Selv de små øjeblikke, hvor du bare vil sige tak eller fortælle nogen, at du tænker på dem.

Send gaven direkte til modtageren

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en ven eller en kollega men kan du ikke fysisk være til stede, så send gaven direkte til deres adresse. Mange af vores gaver passer endda i postkassen.

100% tilfredshedsgaranti

Hver eneste gave bliver lavet med kærlighed og præcision. Men skulle der imod al forventning være gået noget galt, så tag endelig fat i vores kundeservice, så står de klar til at hjælpe og sørge for at alt bliver som det skal være.

Princess Traveller Foto Kuffert

Type
929,00 kr.
Det skarpeste print på det fineste materiale
Med højkvalitets lynlås og 4 hjulhjul
Bestil et ekstra indlæg til endeløs variation
Super letvægts fotokuffert, egnet som carry-on

Gave specifikationer

Flere oplysninger om fotokufferten: 
Mærke: Princess Traveller 
Mål: 51x35x20cm 
Vægt (når den er tom): 2,6 kg 
Indhold: 36 liter 
Materialefront: 100% polycarbonat 
Materiale tilbage: ABS 
Materiale print: 0,4 mm polyprop 
Funktioner blæk: UV-resistent og miljøvenlig 
Hjul: 4 hjul 
Ekstra: Kabine 
Brugermanuallås 
Låsen er forudindstillet til 0-0-0. Tryk på knappen på siden og hold den i denne position, vend hjulene og indstil dit valg af 3 numre. Slip knappen, og dit nummer er indstillet. Pas på, når du indstiller numrene, du ikke løser knappen. 

 

Lav din egen unikke super lette vægt Prinsesse kuffert med dit billede!

Rejs komfortabel med dette firma, men super letvægts prinsesse foto kuffert! Du kan nemt gøre denne hårde kuffert fra prinsesse virkelig unik med dit eget billede. På den måde har du ikke kun den bedste kuffert, der skiller sig ud på grund af dit billede, men du kan også pakke masser af ekstra bagage på grund af det specielle letvægtsmateriale. Den perfekte kuffert til enhver ferie eller forretningsrejse!

Princess Traveller kuffert har 4 hjul, der kan rotere 360 ​​grader. Kufferten leveres med et indvendigt rum med korsede elastiske bånd til nem og problemfri pakning. På grund af glidelås af høj kvalitet, med Princess Traveler lynlåseskodder bliver rejsen endnu mere sjov. Og det bedste er: Med dit eget unikke billeddesign finder du din kuffert i bagageområdet i lufthavnen om et sekund!

Princess Traveler er et hollandsk mærke med international appel. Mærket tilbyder et stort udvalg af rejser og sportsartikler. Virksomhedens kerneværdier er: overkommelig luksus, kvalitet, pålidelighed og produktinnovation. De kendetegnes ved innovation, praktiserer hollandsk design og ved brug af materialer af høj kvalitet. Princess Traveller er specielt kendt for deres særligt stærke lette vægt kufferter.

Ofte stillede spørgsmål

Tilpasning og bestilling

Hvad er personalisering og hvordan fungerer det på hjemmesiden?
Du kan begynde at lave din gave ved at klikke på knappen 'start personliggørelse' . I vores gaveeditor kan du personliggøre gaven helt i overensstemmelse med dine ønsker: Tilføj dit eget billede og / eller tekst. Hvis du vil, kan du også vælge et smukt design for at gøre din gave helt unik.

Er personalisering inkluderet i prisen?
Prisen der vises på hjemmesiden omfatter personliggørelse af din gave. Nice and Easy!

Hvordan ved jeg, om mit billede har den rigtige kvalitet?
I gaveeditoren modtager du en besked, hvis kvaliteten af ​​billedet ikke er tilstrækkelig. Er du i tvivl om kvaliteten af ​​dit billede på forhånd eller efter denne meddelelse? Kontakt venligst vores kundeservice; de er glade for at hjælpe dig!

Hvilke formater kan jeg uploade?
Du kan bruge JPG- og PNG-filer til vores editor. Er dette for teknisk eller har du et billede af et andet format, du gerne vil bruge? Kontakt venligst vores kundeservice. De er glade for at hjælpe dig, så du kan lave den gave du vil have!

Hvad hvis den farve eller valgmulighed jeg vil have, ikke er tilgængelig?
Er du på udkig efter en bestemt gave eller gave i en bestemt farve, men er dette ikke angivet på hjemmesiden? Kontakt venligst vores kundeservice; de er glade for at hjælpe dig!

Hvordan tilføjer jeg et kort til min gave? / Hvad er et kort?
Ved at klikke på 'Gratis lykønskningskort' i vores indkøbskurv, kan du tilføje et sjovt kort til din gave. Du kan sætte en personlig besked på dette kort, så modtageren vil vide præcis, hvem du skal takke for denne dejlige overraskelse.

Er min gave indpakket?
I øjeblikket har vi (endnu) ikke en gaveindpakningstjeneste til at pakke din gave. Vi leverer vores gaver i en festlig emballage. Det betyder, at din gave er klar til at blive givet, eller at den kan sendes direkte til modtageren.

Leveringstid, leveringsmuligheder og leveringsomkostninger

Kan jeg vælge en leveringsdato?
Det er ikke muligt at vælge en bestemt leveringsdato.

Hvad er leveringstiden, og hvornår modtager jeg min gave?
Leveringstiden findes på gavens produktside. Du kan stole på, at vores postfirma leverer din gave på denne dag.

Hvilke leveringsmuligheder kan jeg vælge?
I øjeblikket er det ikke (endnu) muligt at vælge en leveringsindstilling. Den gave, du vil bestille, sendes enten som en pakke eller som postkasse levering. Vil du gerne vide hvilken måde din ordre sendes på? Kontakt venligst vores kundeservice.

Betaling

Hvordan kan jeg betale min ordre?
Vi tilbyder følgende betalingsmetoder: Dankort, Paypal, kreditkort, faktura via Klarna eller bankoverførsel. I tilfælde af manuel betaling overførsel, skal du tage højde for en ekstra 3 dage til levering af din gave.

Gave modtaget

Hvad hvis gaven ikke er helt til min smag?
Vi beklager dybt, at din gave ikke er faldet i din smag. Kontakt venligst vores kundeservice, de hjælper gerne med at finde en passende løsning.

Er fakturaen sendt sammen med ordren?
Ingen faktura sendes med din ordre. Du modtager altid fakturaen i bekræftelsesemailen, og du kan altid finde den i din MySurprise-konto. Det betyder at du kan få gaven leveret direkte til modtageren, hvilket gør det til en sand overraskelse!
Vis mere
Vis mindre

Anmeldelser

9.4 / 10

1,673 stemmer (1 reaktioner)

Quote icon

Gaven bliver først givet til julen men er sikker på at de bliver vel modtaget

Linda 16-10-2018

10 / 10

Erhvervssordre

Interesseret i at bestille større antal af denne gave? Kontakt venligst et øjeblikkeligt tilbud. Vi er tilgængelige på arbejdsdage fra kl. 8.30 til 17.00.

Alle gaver med unik personliggørelse
Afgiv nemt større ordrer
Forsendelse over hele verden
Direkte forsendelse til modtageren

Foretrækker du at modtage tilbudet via e-mail?