Hver gave med foto og / eller tekst.

Send gaven direkte til modtageren.

Tilføj et gratis lykønskningskort som gave.

Hver gave med foto og / eller tekst.

Gaven fra os er altid unik, fordi du selv har oprettet den. Du er sikker på at finde den perfekte gave fra os til enhver lejlighed såvel som de små øjeblikke, hvor du bare vil sige tak eller fortælle nogen, at du tænker på dem.

Send gaven direkte til modtageren.

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en ven eller en kollega, men du ikke kan møde dem nu, så send gaven direkte til deres adresse, mange af vores gaver kan endda passe ind i postkassen.

Tilføj et gratis lykønskningskort som gave.

I indkøbskurven kan du tilføje et gratis lykønskningskort i henhold til gaven, hvor du kan skrive en personlig besked og afsløre, hvem gaven kommer fra.

Et krammedyr er en universelt populær gave både til børn og voksne. Personliggør dit med et foto eller navn eller et design efter eget valg, så du kan give den perfekte personliggjorte krammedyrsgave. Se hele vores sortiment af plysdyr til enhver lejlighed og modtager – fra krammedyr til babyer til XXL-bamser.

24 gaver

Tøjdyr med navn eller foto

Vil overraske nogen med et sødt tøjdyr? Hos YourSurprise har vi et stort udvalg af tøjdyr, der kan tilpasses med et navn eller et foto. Vi trykker navnet eller fotoet på tøjdyrets t-shirt. Vi har tøjdyr i nøgleringe, lidt større legetøj og endda en jumbobamse!

Typer af legetøj med navn og foto

Vi har masser af søde tøjdyr i vores kollektion: * en giraf * en kat * en lille bjørn * en stor bjørn * en ekstra stor bjørn * en kæmpe bamse * en løve * en hund * en ko * en abe * et får * en hare Du finder faktisk næsten hele dyreriget i vores store samling af tøjdyr!

Dejlig gave til din kæreste!

Kvinder elsker især at få tøjdyr som gave. Leder du efter en sød gave til din kæreste på dagen efter 6 måneder, et år eller flere år sammen? Giv hende et yndigt tøjdyr med et foto af jer sammen. Vil du give noget småt? Så har vi søde, små tøjdyr i nøgleringe, som kan tilpasses med hendes navn på.

Bamse med navn som barselsgave

En bamse med navn på fødderne er en virkelig sød barselsgave. Vi broderer babyens navn på bamsens fødder. Du kan få noget forskelligt broderet på hver fod, for eksempel navn, fødselsdato eller ved tvillinger: begge navne!

Kæmpebamse og megabamse

Vil du virkelig overvælde nogen med en gave? Så giv dem en mega- eller kæmpebamse. Megabamsen måler hele 60 cm siddende og 96 cm stående. Hvis du virkelig vil gå linen ud, skal du give en kæmpebamse, der måler hele 135 cm, når den står op. Begge bamser har en t-shirt på, som du kan tilpasse med navn eller foto.

Lovkrav

Alle tøjdyr opfylder de lovmæssige krav til børnelegetøj og er derfor helt sikre.