Personlige gaver med foto og/eller tekst

Send gaven direkte til modtageren

100% tilfredshedsgaranti

Personlige gaver med foto og/eller tekst

Gaven fra os er altid unik, fordi du selv har været met til at designe den. Du kan være sikker på at finde den perfekte gave til enhver lejlighed. Selv de små øjeblikke, hvor du bare vil sige tak eller fortælle nogen, at du tænker på dem.

Send gaven direkte til modtageren

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en ven eller en kollega men kan du ikke fysisk være til stede, så send gaven direkte til deres adresse. Mange af vores gaver passer endda i postkassen.

100% tilfredshedsgaranti

Hver eneste gave bliver lavet med kærlighed og præcision. Men skulle der imod al forventning være gået noget galt, så tag endelig fat i vores kundeservice, så står de klar til at hjælpe og sørge for at alt bliver som det skal være.

Et krammedyr er en universelt populær gave både til børn og voksne. Personliggør dit med et foto eller navn eller et design efter eget valg, så du kan give den perfekte personliggjorte krammedyrsgave. Se hele vores sortiment af plysdyr til enhver lejlighed og modtager – fra krammedyr til babyer til XXL-bamser.

23 gaver

Tøjdyr med navn eller foto

Vil overraske nogen med et sødt tøjdyr? Hos YourSurprise har vi et stort udvalg af tøjdyr, der kan tilpasses med et navn eller et foto. Vi trykker navnet eller fotoet på tøjdyrets t-shirt. Vi har tøjdyr i nøgleringe, lidt større legetøj og endda en jumbobamse!

Vi associerer ofte blødt legetøj med en gave til de mindste, men det kan faktisk være en meget kærkommen gave til enhver lejlighed. Uanset om du vil give nogen en romantisk tanke eller lade en ven vide at du er tæt på vedkommende, måske i et vanskeligt øjeblik, er der ingen bedre måde at gøre det på end med et personligt blødt pelsdyr! Et blødt pelsdyr er en sød og original måde at få et budskab ud til din elskede. Det unikke ved et personliggjort blødt pelsdyr er at du kan give det et ekstra touch ved at tilføje et specielt foto, navn eller en tekst.

Typer af legetøj med navn og foto

Vi har masser af søde tøjdyr i vores kollektion:

  • en giraf
  • en lille bjørn
  • en stor bjørn
  • en ekstra stor bjørn
  • en kæmpe bamse
  • en løve Du finder faktisk næsten hele dyreriget i vores store samling af tøjdyr!

Giv et personligt blødt pelsdyr som barselsgave

Kender du nogen, der for nylig har bragt en lille dreng eller pige velkommen til verden? Der er så mange gaveideer du kan vælge imellem til nyfødte, men hvorfor ikke vælge et blødt plys? Tag et kig på vores udvalg af Happy Horse blødt legetøj: en havskilpadde til nyfødte babyer til at lege med og nusse, eller en sød kanin; fås i tre forskellige størrelser. Den største kanin er 98 cm høj; et unikt møbel til barnets soveværelse. Disse bløde plysdyr er også CE-mærket og derfor helt velegnet til babyer.

Hvorfor give et blødt plysdyr?

Et blødt plysdyr er en uventet gave, der vil blive glædeligt overrasket af enhver der får den.

Det er en gave der egner sig til enhver lejlighed og kan bringe et smil frem på modtagerens læber.

Her er nogle muligheder for at give et blødt plysdyr:

  • Valentinsdag: er det perfekte tidspunkt at give et personligt plysdyr: Du kan vælge det bedste billede med din kæreste og forevige det på t-shirten til på plysdyret. Du kan også vælge en sød bamse og sætte jeres navne direkte på plysset.
  • God bedring : har en pårørende ikke haft det særlig godt eller er lige blevet udskrevet fra hospitalet? Overrask ham/hende med en særlig gave, der vil hjælpe ham/hende til at få det bedre med det samme!
  • Bedsteforældres dag: Bedsteforældre kunne være de perfekte modtagere af et blødt plysdyr! I kan sammen vælge jeres smukkeste billede og forevige det på en bamse. På denne måde vil de have dig tæt på hele tiden.
  • Barsel: et plysdyr er også en fin velkomstgave til en nyfødt baby. Din bedste ven har for nylig født, og du vil give hende et meget blødt tøjdyr? Du kan indtaste dit barns navn direkte på plyssen!

Der er mange anledninger til at give en personlig dukke i gave. Bare vælg bare den rigtige, og send den perfekte gave som kæledyr. </p>

Dejlig gave til din kæreste!

Kvinder elsker især at få tøjdyr som gave. Leder du efter en sød gave til din kæreste på dagen efter 6 måneder, et år eller flere år sammen? Giv hende et yndigt tøjdyr med et foto af jer sammen. Vil du give noget småt? Så har vi søde, små tøjdyr i nøgleringe, som kan tilpasses med hendes navn på.

Bamse med navn som barselsgave

En bamse med navn på fødderne er en virkelig sød barselsgave. Vi broderer babyens navn på bamsens fødder. Du kan få noget forskelligt broderet på hver fod, for eksempel navn, fødselsdato eller ved tvillinger: begge navne!

Kæmpebamse og megabamse

Vil du virkelig overvælde nogen med en gave? Så giv dem en mega- eller kæmpebamse. Megabamsen måler hele 60 cm siddende og 96 cm stående. Hvis du virkelig vil gå linen ud, skal du give en kæmpebamse, der måler hele 135 cm, når den står op. Begge bamser har en t-shirt på, som du kan tilpasse med navn eller foto.

Lovkrav

Alle tøjdyr opfylder de lovmæssige krav til børnelegetøj og er derfor helt sikre.