• Hver gave med dit billede og din tekst
  • Lavet med kærlighed
  • Mere end 2000 personlige gaver!
Bedste veninder bjørn med navnBedste veninder bjørn med navnBedste veninder bjørn med navnBedste veninder bjørn med navnBedste veninder bjørn med navnBedste veninder bjørn med navn
Bedste veninder bjørn med navnBedste veninder bjørn med navnBedste veninder bjørn med navnBedste veninder bjørn med navnBedste veninder bjørn med navnBedste veninder bjørn med navn

Bedste veninder bjørn med navn

kr. 299
Forretningsordre
  • Super blød og huggable
  • Smuk gravering i smukke skrifttyper
  • Med hemmeligt rum i fødderne!
  • Opfylder sikkerhedsmærket til legetøj
Lavet med kærlighed
Vi laver gaven præcis som designet af dig.
100% kvalitetsgaranti
Leveres med gratis gavekort

Mere information om de bedste venner bærer:
Materiale: polyester
Mål: ± 30 x 30 x 23 cm (hxbxd)
Målinger aftagelige fødder: 10 x 9 cm (hxb)
Vaskinstruktioner: Håndvask og ikke egnet til tørretumbleren
Ekstra: begge navne vil blive broderet på fødderne i samme størrelse. Størrelsen, der vil blive brugt, er størrelsen af ​​det længste navn.

Overrask din bedste ven med denne super søde venskabsbjørn med broderet navn!

Vil du lade din bedste ven vide, hvor meget han eller hun betyder for dig? Så er de bedste venner bjørn den originale gave du leder efter! Det bedste er, at du kan få begge dine navne broderet på bjørnenes små fødder. Denne unikke og personlige bjørn er den bedste gave til at overraske din ven med. Og ikke kun det, det er også en stor hukommelse om dit venskab for fremtiden! Fødselsdagsbjørnen er lavet af polyester og har aftagelige fødder, som gør det muligt at skjule en lille gave til din ven inde i fødderne. Bjørnen har en højde på 30 cm, når den sidder ned. Når du ikke selv kan give din gave til din bedste ven, kan du sende din personlige bjørn direkte til modtageren (e). Med en sød lille besked på det gratis ekstra gavekort bliver din gave endnu mere personlig. Lad din bedste ven vide, hvor meget du er ligeglad med ham / hende!

Et øjeblikkeligt pris tilbud for en Bedste veninder bjørn med navn ?

Interesseret i at bestille større antal af denne gave? Kontakt venligst et øjeblikkeligt tilbud. Vi er tilgængelige på arbejdsdage fra kl. 8.30 til 17.30.

89 87 27 88

Passer ind i alle forretningspapirer
Gaver laves og sendes samme dag
Mere end 1200 forskellige gaver
At personliggøre fra 1 stk

Foretrækker du at modtage tilbudet via e-mail?