Personlige gaver med foto og/eller tekst

Send gaven direkte til modtageren

100% tilfredshedsgaranti

Personlige gaver med foto og/eller tekst

Gaven fra os er altid unik, fordi du selv har været met til at designe den. Du kan være sikker på at finde den perfekte gave til enhver lejlighed. Selv de små øjeblikke, hvor du bare vil sige tak eller fortælle nogen, at du tænker på dem.

Send gaven direkte til modtageren

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en ven eller en kollega men kan du ikke fysisk være til stede, så send gaven direkte til deres adresse. Mange af vores gaver passer endda i postkassen.

100% tilfredshedsgaranti

Hver eneste gave bliver lavet med kærlighed og præcision. Men skulle der imod al forventning være gået noget galt, så tag endelig fat i vores kundeservice, så står de klar til at hjælpe og sørge for at alt bliver som det skal være.

Unikke rabatter på Singles' Day, dagen som er tilegnet singler. Helt op til 40% rabat på ALLE personlige gaver!

12 Gaver

Singles' Day-rabatter

Vidste du, at Singles' Day fejres hvert år? Singles' Day falder den 11. november og er en kinesisk opfindelse, men er hurtigt blevet en global begivenhed som modstykke til valentinsdag. Det er en god lejlighed til at give hinanden gaver, hvis man er single.

Nu om stunder er dagen blevet mere og mere populær blandt dem, der elsker at shoppe og gerne vil udnytte de rabatter, som de forskellige butikker kan tilbyde.

De bedste rabatter på Singles' Day

Vi hos YourSurprise vil også gerne deltage i Singles' Day og støtte alle singler, der ønsker at give en gave til sig selv eller en, de holder af.

Til lejligheden, og kun den 11. november, giver vi 20 % rabat på alle gaver i vores sortiment. Benyt lejligheden til at give en gave til din bedste ven, din bror eller til at købe julegaver i god tid med rabat til Singles' Day.

Singles' Day-tilbud

Leder du efter de bedste tilbud til Singles' Day? De 20 % rabat hos YourSurprise gælder den 11. november på et stort sortiment af gaver, og her er nogle af de mest populære kategorier:

  • Personliggjort chokolade og slik fra de bedste mærker som Milka, Toblerone, Chupa Chups og mange flere
  • Tilbehør til bordet og køkkenet såsom glas indgraveret med navn og/eller tekst, krus med foto, skærebrætter i træ og meget mere
  • Drikkevarer og spiritus: Champagne, vin, øl og spiritus i skræddersyet emballage for en unik gave
  • Pynt til hjemmet og vægdekorationer: Dine bedste billeder på puder, ure, stearinlys, lærred og unikt tilbehør til hele huset.
  • Tilbehør og smykker: tasker, rygsække, kufferter, halskæder, armbånd og alt muligt tilbehør til en uforglemmelig gave

Du kan også finde Singles' Day-rabatter på tøj, legetøj, bøger og lykønskningskort.

Du kan også drage fordel af rabatter på julegaver eller til en særlig lejlighed såsom fødselsdage eller jubilæer.

Singles' Day-kampagner for alle

Med YourSurprise kan du lave en gave til hvem, du vil. Singles' Day er naturligvis beregnet på singler, men hvis du ønsker at drage fordel af en gave til en anden, tilbyder vi dig et udvalg af gaver til hende, til ham, til babyer, til børn og til alle vigtige personer i dit liv.

Kan jeg få rabat til Singles' Days?

Selvfølgelig kan du det! På denne side finder du vores udvalg af gaver dedikeret til Singles' Day. Tilbuddene gælder kun den 11. november, men du kan gennemse vores hjemmeside og finde de bedste gaver efter kategori eller modtager. Rabatten vil blive fratrukket direkte i din indkøbskurv. Hvad venter du på? God fornøjelse med at shoppe – og med rabatterne!