Hver gave med foto og / eller tekst.

Send gaven direkte til modtageren.

Tilføj et gratis lykønskningskort som gave.

Hver gave med foto og / eller tekst.

Gaven fra os er altid unik, fordi du selv har oprettet den. Du er sikker på at finde den perfekte gave fra os til enhver lejlighed såvel som de små øjeblikke, hvor du bare vil sige tak eller fortælle nogen, at du tænker på dem.

Send gaven direkte til modtageren.

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en ven eller en kollega, men du ikke kan møde dem nu, så send gaven direkte til deres adresse, mange af vores gaver kan endda passe ind i postkassen.

Tilføj et gratis lykønskningskort som gave.

I indkøbskurven kan du tilføje et gratis lykønskningskort i henhold til gaven, hvor du kan skrive en personlig besked og afsløre, hvem gaven kommer fra.

guide over personligt julegavepapir

Forær den bedste personlige gave væk denne jul

Jul er det perfekte tidpunkt at gå all in på gaver. Har du tænkt over, hvordan du vil overraske din familie og venner i år? Hvilken slags gave har du tænkt dig at købe til dine bedsteforældre? Har du brug for personlige gaver, som dine børn kan forære væk? Kig vores guide over julegaver igennem, og find inspiration!


Giv din familie den perfekte gave til deres hjem

Du går aldrig galt i byen med en smuk personlig gave til hjemmet med et personligt touch og stil. Hvis dine kære har juletræet klar tidligt, hvad så med at overraske dem med deres helt egne personlige julekugler? De kan være med billede og/eller tekst efter dit valg, så de pryder på juletræet. De kan også blive sendt direkte til modtageren. Hvis den modtager du har i tankerne tilbringer megen tid i sit køkken, så overraske ham/hende med et personligt forklæde med navn eller tekst på efter dit valg. Hvis I tilbringer aftenen sammen, og der står pizza på menuen, så vælg et personligt ingraveret pizzafad i træ med et af vores sjove designs sammen med det navn eller den tekst, du har valgt. Er du på udkig efter en praktisk gave? Så prøv en unik, personlig håndsæbe. Så vil modtageren tænke på dig, fra det øjeblik de modtager gaven, og hver gang de vasker hænder.Overrask dine børn med sjove, lærerige gaver

Det behøver ikke at være svært at købe gaver til børn. I kan lave en ønskeliste sammen, hvilket er en glimrende måde at finde ud af, hvor de kunne tænke sig til fødselsdag eller jul. Måske du kan kombinerer sjov med lærdom, når det handler om deres gaver i år! I kan læse en bog sammen, hvilket er en glimrende anledning til at hjælpe dem med at lære at læse, fortælle historier og opmuntre dem til at bruge deres fantasi. Og hvis deres navn figurerer i bogen, er den helt i top! Så kan de tilbringe aftenen med at læse i deres helt egen børnestol – mega sjovt. Hvis dit barn er begyndt at gå, kunne en balancecykel være en god ide til at udvikle deres balance – udover at den er sjov. Hvis de skulle vælte, så få dem til at glemme alt om det med lidt slik!
Tak dine bedsteforældre, lærer og dem du ellers holder af for et fantastisk år

Det er altid en god ide at takke andre for at være der for én. Måske har du lyst til at takke dine forældre for, at de er sådan nogle vidunderlige bedsteforældre for dit lille barn, eller dine bedsteforældre for at de tog sig af dig under en svær tid, eller måske er du bare glad for at tilbringe noget tid sammen med dem. I så fald, så overrask dem med en særlig gave. Fx et træhjerte til at vise dem, hvor meget du holder af dem, eller et personlig fotoalbum fyldt med dejlige øjeblikke, som I har tilbragt sammen.
Ved du, hvem du ellers kan overraske med en julegave i år? Dit barns lærer. De har gjort deres allerbedste, og har fundet på nye, sjove, lærerige ideer til at holde de små børn godt beskæftiget, og det fortjener anerkendelse. retro billeder er fx en fantstisk ide. Du kan vælge et sæt på 12 eller 24 styk, som et sjov minde specielt fra denne klasse. Alternativ, går man aldrig galt i byen med noget lækkert!
Overraske en speciel person med en ekstra speciel gave

En af de bedste ting i verden er at overraske den person du elsker allermest, og dette er julen en glimrende anledning til. En sjov gave, som fx et personligt magisk krus, er fantastisk! Hvis du leder efter noget lidt mere nuttet, så vælg en personliggjort bamse, så kan trøste dem, mens du er væk. En lædernøglering er også en fin sød gave, og det vil minde dem om dig, hver gang de snupper deres nøgler. Hvis du leder efter noget til den søde tand, så har vi vores XXL Côte d'Or chokoladebar. Måske får du lov til at smage!
Vi håber, vores blog har inspireret dig til at overraske dem, du holder af med en perfekt gave til jul. Hvis du har brug for yderligere inspiration, så kig vores blog eller sider med øjeblikke igennem. Der er noget særligt til alle!