Personlige gaver med foto og/eller tekst

Send gaven direkte til modtageren

100% tilfredshedsgaranti

Personlige gaver med foto og/eller tekst

Gaven fra os er altid unik, fordi du selv har været met til at designe den. Du kan være sikker på at finde den perfekte gave til enhver lejlighed. Selv de små øjeblikke, hvor du bare vil sige tak eller fortælle nogen, at du tænker på dem.

Send gaven direkte til modtageren

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en ven eller en kollega men kan du ikke fysisk være til stede, så send gaven direkte til deres adresse. Mange af vores gaver passer endda i postkassen.

100% tilfredshedsgaranti

Hver eneste gave bliver lavet med kærlighed og præcision. Men skulle der imod al forventning være gået noget galt, så tag endelig fat i vores kundeservice, så står de klar til at hjælpe og sørge for at alt bliver som det skal være.

Fars dag er lige om hjørnet! Mangler du stadig inspiration til, hvad du skal købe til ham?

Du vil gerne overraske ham med en unik og original gave til fars dagMen du ved ikke, hvor du skal begynde at lede.

Heldigvis har vi samlet den komplette gaveguide med de 10 bedste fars dag-gaver, så du kan træffe det perfekte valg.

Fars dag-gaver Top 10

1. Personlig toilettaske i læder

En toilettaske i læder er ikke kun praktisk, men også utrolig stilfuld. Giv din far det perfekte sted at opbevare alle sine toiletsager under forretningsrejser eller ferier med denne luksuriøse toilettaske.

2. Personligt gadeskilt

A Personligt gadeskilt er en unik gave, som din far helt sikkert vil sætte pris på. Det er en sjov personlig gave, som han kan hænge op i sin mancave, sit værksted eller sin garage.

3. Håndklæde med fuldt tryk

Overrask din far med et håndklæde med fuldt tryk og dit eget foto. Det er en gave, han helt sikkert vil bruge. Og hvem elsker ikke et nyt, blødt håndklæde?

4. Brødkasse til fars dag

A personlig brødkasse er en fin gave til din far, især hvis han tager sin frokost med på arbejde. Det vil gøre hans frokostpause lidt mere speciel.

5. Badekåbe med navn

En personligt udvalgt broderet badekåbe er en luksuriøs gave, som vil holde din far dejlig varm efter et bad. Det er det perfekte outfit til ham at slappe af i efter en lang dag med hårdt arbejde.

Personlig toilettaske

Personlig toilettaske

Badekåbe til mænd

Badekåbe til mænd

Badehåndklæde med billede

Badehåndklæde med billede

Fars Dag

Fars Dag

6. Personligt grillsæt i læderetui

Hvis din far elsker at grille, er dette grillsæt i et læderetui den ultimative gave. Sættet indeholder alt, hvad han skal bruge til en god grilloplevelse. Selvfølgelig kan det gøres personligt med hans eget navn og sjove design.

7. Kortholder med navn

En kortholder er en praktisk og bekvem gave. Den hjælper din far med at opbevare sine kreditkort og ID-kort på ét sted, så han nemt kan finde dem, når han har brug for dem. Sæt hans navn med et sjovt design på kortholderen for at tilføje et personligt præg.

8. Ølglas Weizen Fars dag

Hvis din far elsker øl, så vil han helt sikkert nyde en Personligt ølglas få. Tilføj dit eget design, eller fortæl ham, at han er den bedste far, ved at tilføje #1 Father i indgraveringen.

9. Personlig kogebog til grill - BBQ King

Hvis din far elsker at lave mad og grille, vil han elske det her. Personlig Barbeque King-kogebog helt sikkert lide den. Den indeholder masser af lækre opskrifter, som han kan prøve på grillen.

10. Personligt krus

Et personligt krus er en gave, som din far kan nyde hver dag. Få trykt et krus med hans yndlingsbillede, en sjov tekst eller et smukt minde, som I deler sammen.

Grillsæt i læderetui

Grillsæt i læderetui

Ølglas med indgravering - Fars Dag

Ølglas med indgravering - Fars Dag

Læderpung til kort

Læderpung til kort

Krus med Billede - Fars Dag

Krus med Billede - Fars Dag

Endnu en top 10: Fars dags gaver

Selvom vi har samlet en top 10, er der mange andre gode gavemuligheder, så her er en ekstra top 10 over fars dags gaver. Leder du stadig efter inspiration til en tekst, der passer til din fars dags gave? Vi har 75 fars dag-tekster klar til dig.

1. Nøglering med foto

En nøglering med foto er en lille, men meningsfuld gave, som vil minde din far om dig, hver gang han bruger sine nøgler. Vælg et foto af jer sammen, og få det trykt i høj kvalitet på nøgleringen.

2. Ur i træ

Gør din far glad med en stilfuld og holdbar Ur i træ. Dette luksuriøse tilbehør er lavet af materialer af høj kvalitet og kan indgraveres med hans initialer, navn eller en vigtig dato - en gave, der vil sikre, at han altid kommer til tiden.

3. Personlig vinflaske

Forkæl din far med en lækker flaske vin med en personlig etiket. Vælg hans yndlingsvin, og design en etiket med et smukt foto, hans navn og en særlig besked som en lækker fars dag-gave.

4. Lærred med foto

Giv din far et varigt minde med et smukt lærred med foto. Vælg et flot foto af jer to sammen, og få det trykt på et lærred. Lærred i høj kvalitet. Lærredet kan nemt hænges op på væggen.

5. Personlig fotobog

Den mest personlige fars dag-gave er uden tvivl en personlig fotobog. Det er derfor, denne gave altid hører til i top 10 over gaver til fars dag. Saml dine bedste minder, og lav en smuk fotobog.

6. Personlig pung i læder

Den personlige læderpung er både funktionel og stilfuld. Hjælp din far med at holde styr på sine penge og kort. Skab dit eget smukke design i vores editor, og gør det til en unik læderpung Til din far.

7. Robust ædelstensarmbånd med navn

Har din far aldrig andet om håndleddet end et ur? Så giv ham en sej ædelsten armbånd med hans navn på. De sorte sten udstråler styrke og selvtillid, så det er præcis, hvad din far står for.

8. Ostebræt med knive

Hvis din far elsker ost, vil han helt sikkert gerne have et ostebræt med knive. Det er en original gave, han kan bruge til fester eller bare til en aften i sofaen med ost og vin.

9. T-shirts til fars dag

T-shirts til fars dag er altid et hit. De er en sjov og afslappet måde at overraske din far på. Og så er der så mange designs at vælge imellem og tilpasse efter din egen smag - du kender trods alt din far bedst!

10. Slikpakke med navn og foto

Hvis din far elsker lakrids, vil han helt sikkert elske at få en lakridspakke med sit navn og foto. Så kan han hver dagslik fra din designede pakke.

Endelig vil vi minde dig om, at en fars dags gave er den perfekte måde at sætte din far i rampelyset på. Uanset om du vælger en beskeden eller storslået gave, vil din far helt sikkert elske, at du tænker på ham på denne dag.

Vi håber, at vores top 10 over fars dags gaver + yderligere top 10! har hjulpet dig på vej til den ultimative gave til din far.

Fars Dag Nøglering med Billede

Fars Dag Nøglering med Billede

Fede T-shirts til Fars Dag

Fede T-shirts til Fars Dag

Ostebræt af træ med knive

Ostebræt af træ med knive

Blog

Blog