Hver gave med foto og / eller tekst.

Send gaven direkte til modtageren.

Tilføj et gratis lykønskningskort som gave.

Hver gave med foto og / eller tekst.

Gaven fra os er altid unik, fordi du selv har oprettet den. Du er sikker på at finde den perfekte gave fra os til enhver lejlighed såvel som de små øjeblikke, hvor du bare vil sige tak eller fortælle nogen, at du tænker på dem.

Send gaven direkte til modtageren.

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en ven eller en kollega, men du ikke kan møde dem nu, så send gaven direkte til deres adresse, mange af vores gaver kan endda passe ind i postkassen.

Tilføj et gratis lykønskningskort som gave.

I indkøbskurven kan du tilføje et gratis lykønskningskort i henhold til gaven, hvor du kan skrive en personlig besked og afsløre, hvem gaven kommer fra.

fejre jul med sine kære

Fejr jul med dine kære

Sidste års jul var lidt anderledes end sædvanligt. Vi fejrede jul hjemme, oftest alene eller sammen med vores egen familie, og vi var tvunget til at tilbringe disse dejlige dage uden vores nærmeste. Denne jul bliver også anderledes. Vi kan slippe tøjlerne lidt og kan igen fejre jul sammen med vores familier. I år kan vi igen fejre jul sammen.


Se tilbage på det forgangne år

Når du kigger tilbage på det forgangne år, hvad er så det første, du tænker på? Er det ikke noget særligt, at trods alt, så kan vi igen være sammen, fejre julen sammen og holde om hinanden? Minderne fra det forgange år er lidt anderledes end de tidligere, men minder er ligegyldigt hvad noget specielt. Måske tilbragte du igen en eftermiddag sammen med dine bedsteforældre for første gang i lang tid eller tog på museum. Hvad var dine foretrukne øjeblikke?

Gør denne jul til en uforglemmelig jul

Er det ikke vidunderligt, at vi igen kan fejre jul sammen i år?
Spisebordet er flot dækket, og du har udvalgt de bedste gaver til din familie og ser frem til at se deres reaktion. Men hvordan kan du gøre denne jul til noget absolut uforglemmeligt? Gør julen til noget ekstra særligt ved at vælge den perfekte gave til hver enkelt af dem, du holder af. Hyld det bånd, der er imellem jer, og tænk over hvad disse mennesker betyder for dig. Dette kan du vise med personlige gaver, men du kunne også bringe det hele et skridt videre!


Pynt dit juletræ med dine foretrukne øjeblikke fra det forgangne år

Sidste år gav vi det råd til familier, som ikke kunne holde jul sammen med deres familier og venner, at de hang billeder op af dem på træet. Hvorfor ikke fylde træet med positive minder fra det forgangne år? Lav en guirlande af retro billeder af de smukke øjeblikke, eller lav dem til julekugler. Kig nærmere på vores gaveguide med billeder til inspiration.


Lav en julekalender til dem du holder af

Julekalenderen er en af de bedste barndomsminder for de fleste, hvad end du var tålmodig nok til at spise ét stykke chokolade hver dag eller spiste alle chokoladerne på én gang! I år kan du lave din helt egen personlige julekalender til en særlig person, søskende, bedsteforældre, venner, forældre og/eller børn og lade alle deltage i alt det sjove! Kig nærmere på vores julekalenderblog for flere ideer!


Leder du efter inspiration?

Det kan være svært at finde den rette gave, så vi har nogle fantastiske tips til at hjælpe dig med at gøre det nemmere for dig at finde den perfekte gave. Scroll ned, og få et smugkig af vores julegaveguide.
I år kan du fejre julen med de mennesker, du holder af, fejre båndet mellem jer samt fejre at være sammen igen! Vis dem, hvor meget de betyder for dig denne jul med en håndlavet, personlig gave med billed(er), navn(e), tekst, besked og/eller design efter dit valg.


Se vores julegaveguide til at få yderligere inspiration.10 % rabatkoden


Få en eksklusiv rabat på 10 % på alle gaver med rabatkoden BLOG10. Indtast rabatkoden ved kassen, når du betaler, hvorefter du med det samme får 10 % i rabat på alle gaver.

*Rabatten kan ikke kombineres med andre kampagner og/eller fragtomkostninger.

Se alle julegaver>>>