Hver gave med foto og / eller tekst.

Send gaven direkte til modtageren.

Tilføj et gratis lykønskningskort som gave.

Hver gave med foto og / eller tekst.

Gaven fra os er altid unik, fordi du selv har oprettet den. Du er sikker på at finde den perfekte gave fra os til enhver lejlighed såvel som de små øjeblikke, hvor du bare vil sige tak eller fortælle nogen, at du tænker på dem.

Send gaven direkte til modtageren.

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en ven eller en kollega, men du ikke kan møde dem nu, så send gaven direkte til deres adresse, mange af vores gaver kan endda passe ind i postkassen.

Tilføj et gratis lykønskningskort som gave.

I indkøbskurven kan du tilføje et gratis lykønskningskort i henhold til gaven, hvor du kan skrive en personlig besked og afsløre, hvem gaven kommer fra.


gaveidéer til valentinsdag på budget

12 gaveidéer til valentinsdag på budget

At overraske din partner på valentinsdag er en sød måde at fejre kærligheden på og at tilbringe en lidt anderledes dag sammen.
En gave behøver ikke at være dyr. Du kan også finde masser af gaveidéer til lave priser.
Det kan være svært at finde vej gennem virvaret af forskellige idéer og gaver, men her hos YourSurprise vil vi meget gerne hjælpe dig med at finde den perfekte gave, selvom du har et budget. Tag et kig på vores forslag, og vælg den perfekte gave til din eneste ene.

Se tilbage på jeres yndlingsminder sammen

Jeres første ferie, fødselsdage, udflugter med venner ... Der er så mange øjeblikke at se tilbage på sammen, det ene mere unikt end det andet. Hvorfor ikke skabe noget unikt ved at bruge jeres yndlingsbilleder, såsom et fotoalbum, eller få fotoet/billederne printet på en nøglering, en pude eller et sæt retrofotoprint?

Valentinsdagsgaver til dem med en sød tand

Hvis din kæreste er den sødeste, der findes, og har brug for sin daglige dosis chokolade eller slik, så gå efter en virkelig velsmagende gave med din unikke personalisering.
Vi tilbyder et udvalg af konfekturegaver, der ikke tømmer kontoen og stadig vil tilfredsstille enhver sød tand! Der er alt fra chokolade med et billede på til Toblerone med et navn og billede, vælg selv.

Sådan fejrer du valentinsdag på et budget

Har du brug for nogle billige måder at tilbringe valentinsdag på, som stadig vil føles speciel og romantisk? Det er ikke nødvendigt at bruge mange penge for at tilbringe dagen sammen. Her er nogle idéer, der helt sikkert vil blive et hit, som kun kræver en lille indsats og et lille budget.

1. Arranger en romantisk middag hjemme

Hvis du har huset for dig selv, så lav en romantisk middag med levende lys. Du behøver ikke at være mesterkok, en simpel pastaret og is som dessert vil være nok. Din eneste ene vil helt sikkert sætte pris på indsatsen. Hvis du deler lejlighed med bofæller, så lav en aftale med dem om at have hjemmet for dig selv, og til gengæld kan du love at tage opvasken i en måned!

2. Vær turister for en dag

Hvis vejrudsigten byder på en solskinsdag, så tag en tur rundt i byen! Området vi bor i gemmer ofte på de smukkeste og mest uudforskede steder. Tænk som en turist, og udforsk de skjulte afkroge i din by. Gå på opdagelse i en smuk park, en bygning, i et sejt vandreområde ... Mulighederne er uendelige!

3. Nyd en gratis aktivitet

Der findes helt sikkert nogle gratis aktiviteter i dit område, som vil være en fantastisk aktivitet på valentinsdag. Se efter gratis museer, gadekoncerter, festivaler eller andre arrangementer, der arrangeres af din kommune.

Flere gaver til valentinsdag til et lavere budget

Er du stadig ikke tilfreds? Tag et kig på vores gaveidéer til små budgetter:


10 % rabatkoden


Få en eksklusiv rabat på 10 % på alle gaver med rabatkoden BLOG10. Indtast rabatkoden ved kassen, når du betaler, hvorefter du med det samme får 10 % i rabat på alle gaver.

*Rabatten kan ikke kombineres med andre kampagner og/eller fragtomkostninger.

alle valentinsdag gaver >>>