Personlige gaver med foto og/eller tekst

Send gaven direkte til modtageren

100% tilfredshedsgaranti

Personlige gaver med foto og/eller tekst

Gaven fra os er altid unik, fordi du selv har været met til at designe den. Du kan være sikker på at finde den perfekte gave til enhver lejlighed. Selv de små øjeblikke, hvor du bare vil sige tak eller fortælle nogen, at du tænker på dem.

Send gaven direkte til modtageren

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en ven eller en kollega men kan du ikke fysisk være til stede, så send gaven direkte til deres adresse. Mange af vores gaver passer endda i postkassen.

100% tilfredshedsgaranti

Hver eneste gave bliver lavet med kærlighed og præcision. Men skulle der imod al forventning være gået noget galt, så tag endelig fat i vores kundeservice, så står de klar til at hjælpe og sørge for at alt bliver som det skal være.

Hvordan skaber man en særlig overraskelse?

At give er mere værd end gaven. Det står vi 100 % inde for. Der er ikke noget bedre end at se glæden i vores kæres ansigter, når de åbner en gave, der gør dem virkelig glade. Det er de små ting, der betyder noget, når du vil overraske en, du holder af. Husk en vigtig dato eller milepæl, vær der for en, der har det svært - at lade nogen vide, at du tænker på dem, er utroligt meningsfuldt.

En særlig måde at vise, at du tænker på dem

I nogle tilfælde kender man modtageren rigtig godt, i andre kender man dem mindre godt. Det er ofte nemt at finde på en passende overraskelse til din partner eller bedste ven. Men når det kommer til at overraske din nabo eller dit barns lærer, kan det være lidt sværere. Bare rolig, du har måske mere indsigt i, hvad de kan lide og sætter pris på, end du tror! Måske bruger din nabo meget tid i sin have? I så fald elsker de sikkert havearbejde, og du kan finde en gave, der har noget med det at gøre. Hvis dit barns lærerinde ofte går i lilla, vil hun sikkert sætte pris på en gave i samme farve. At tage sig tid til at lægge mærke til disse ting er en gave i sig selv, da det får modtageren til at føle sig set og værdsat.

Planlægning af din overraskelse

Hvis du virkelig vil overraske nogen, er det vigtigt at vælge det rigtige øjeblik; det øjeblik, de mindst forventer. En fødselsdagsoverraskelse er altid god, men du kan også vælge et mindre forventet øjeblik. For eksempel kan det være, at en ven henter sin nye hundehvalp i weekenden. I så fald kan du sende dem en lille overraskelse til dem og deres nye bedste ven. Hvis en vens forhold lige er slut, kan du vise dem, at du er der for dem ved at overraske dem med et gavesæt med ting, der vil give trøst og distraktion, såsom chokolade, et behageligt tæppe og et personligt vinglas; perfekt til en aften med Netflix.

Når du vælger dit overraskelseselement, så tænk på, hvilke begivenheder der påvirker modtagerens liv, og brug det som udgangspunkt.

Få dit budskab igennem

En smuk personlig besked er nøglen til at skabe en dejlig overraskelse. Lad modtageren vide, hvorfor du er så taknemmelig for dem, og hvorfor du sætter så stor pris på jeres forhold. En lille tak eller en grund til, at du tænker på dem. Selvfølgelig kan du altid vælge at overraske nogen uden grund, men selv da vil noget have udløst ønsket om at overraske dem i det øjeblik, så fortæl dem det! Måske er det bare, fordi de altid er der for dig, når du har brug for dem, altid er klar på et grin eller er de bedste til at passe dine planter eller kæledyr, hvis du er ude at rejse. Uanset hvad grunden er, så del dine følelser!

Kæmpe Milka chokoladebar

Kæmpe Milka chokoladebar

Tekrus af Glas

Tekrus af Glas

Chokolade telegram®

Chokolade telegram®

Teæske

Teæske

5 særlige gaver, du kan overraske nogen med

Tip #1: Sig det med noget sødt!

Du kan ikke gå galt i byen med en godbid, især når den kommer med en sød personlig besked. En personlig Milka, en dåse slik, en personlig Toblerone eller personlig Tony's Chocolonely-chokolade. De vil elske det!

Tip #2: Sig det med noget sødt!

Nogle øjeblikke kræver lidt ekstra kærlighed. Hvis en god ven eller et familiemedlem går igennem en svær tid, kan en sød gave gøre underværker. Det er også en god måde at vise nogen, at de er mere end bare lidt specielle for dig.

Chokoladehjerter

Chokoladehjerter

Toblerone chokolade med navn

Toblerone chokolade med navn

Praliner – Firkantede

Praliner – Firkantede

Tip #3: Sig det med et kort!

Det kan virke som en simpel gestus, men hvem elsker ikke at modtage god gammeldags sneglepost? Uanset om de har bestået en vigtig eksamen, er blevet forfremmet, eller du bare vil lade dem vide, at du tænker på dem, er der et kort til det! Tilføj et foto for at gøre det virkelig personligt og en fornøjelse at vise frem i modtagerens hjem.

Tip #4: Sig det med noget romantisk!

Selvfølgelig kan vi ikke glemme at fejre romantiske øjeblikke. Måske leder du efter en god jubilæumsgave til din bedste vens 2. bryllupsdag? Hvorfor ikke vælge et par champagneglas med navn og dato indgraveret, så det lykkelige par kan skåle for deres kærlighed.

Tip #5: Sig det med ægte omsorg og opmærksomhed!

Det er rart, når nogen er opmærksomme, fordi det får os til at føle os set. Derfor er en overraskelse, der passer til modtagerens interesser, en god måde at vise, at du elsker dem og ved, hvad der vil gøre dem glade. Hvis din bedste ven altid er i fitnesscentret, kan du overraske ham/hende med hans/hendes helt egen personlige vandflaske. Hvis din nevø er en bogorm, så overrask ham med en personlig børnebog. Hvis din nabo elsker at lave mad, så overrask hende med en personlig opskriftsbog. Elsker mor sin daglige kop te? Overrask hende med et indgraveret te-glas.

Blød krammebamse

Blød krammebamse

Hjerteformet Pude

Hjerteformet Pude

Lykønskningskort af Træ

Lykønskningskort af Træ

Drikkedunk med eget design

Drikkedunk med eget design

Ballon

Ballon

Foto på træ

Foto på træ

Plade Chokolade med Billede

Plade Chokolade med Billede

Blog

Blog