Personlige gaver med foto og/eller tekst

Send gaven direkte til modtageren

100% tilfredshedsgaranti

Personlige gaver med foto og/eller tekst

Gaven fra os er altid unik, fordi du selv har været met til at designe den. Du kan være sikker på at finde den perfekte gave til enhver lejlighed. Selv de små øjeblikke, hvor du bare vil sige tak eller fortælle nogen, at du tænker på dem.

Send gaven direkte til modtageren

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en ven eller en kollega men kan du ikke fysisk være til stede, så send gaven direkte til deres adresse. Mange af vores gaver passer endda i postkassen.

100% tilfredshedsgaranti

Hver eneste gave bliver lavet med kærlighed og præcision. Men skulle der imod al forventning være gået noget galt, så tag endelig fat i vores kundeservice, så står de klar til at hjælpe og sørge for at alt bliver som det skal være.

At nyde en kop kaffe sammen kan bringe folk tættere på hinanden. Morgenkaffe for at vågne op, eftermiddagskaffe efter at have hentet børnene i skolen, kaffe efter middagen eller kaffe på farten - der er så mange perfekte kaffestunder! Mange kaffeelskere kan fortælle dig alt om kaffe, herunder hvilke mærker der er bedst, og forskellene mellem forskellige mærker og smage. Hvis du vil overraske en kaffeelsker med en perfekt gave, kan du se vores favoritter nedenfor!

Et personligt krus

At nyde en kop kaffe fra sit helt eget personlige krus får den til at smage endnu bedre! Med foto, navn og/eller tekst efter eget valg slipper du for at slås om, hvilket krus der tilhører hvem, og du kan nyde din kop kaffe endnu hurtigere.

Du skal blot tilføje din yndlingskaffeelskers navn og et sejt foto for at skabe et sjovt, personligt krus. Krusene er lavet af keramik i høj kvalitet og tåler opvaskemaskine for ekstra bekvemmelighed. Med masser af cool designs at vælge imellem er vi sikre på, at du kan skabe din kaffeelskers nye yndlingskrus. Hvem vil du overraske med deres helt eget kaffekrus?

Stort krus med billede

Stort krus med billede

Krus med billede

Krus med billede

Magisk Krus med billede med hjerte håndtag

Magisk Krus med billede med hjerte håndtag

Espressokrus

Espressokrus

Et ekstra specielt personligt magisk krus

Dette krus holder dit design som en overraskelse, indtil modtageren hælder sin kaffe op. Det sorte toplag forsvinder langsomt og afslører dit foto, navn og/eller tekst efter eget valg! Når kruset køler ned, kommer det sorte toplag tilbage. Ret cool, ikke?!

Det eneste, du skal gøre, er at tilføje dit foto og/eller tekst til et af vores specialdesigns, eller du kan være kreativ og uploade dit helt eget design. Vi printer det på kruset for dig med stor omhu og præcision, helt perfekt og i fuld farve.

Personligt indgraveret latte macchiato-glas

Kaffe kan nydes fra enhver beholder, men det er sjovere, når du har dit helt eget glas til din kaffespecialitet! Overrask dine latte macchiato-elskende kære med deres helt eget personlige latte macchiato-glas, indgraveret med navn eller tekst efter eget valg og et af vores cool designs. Deres latte har aldrig smagt bedre

Du skal blot vælge dit yndlingsdesign i vores editor og tilføje navn eller tekst efter eget valg for at skabe din gave. Derefter bruger vi lasergraveringsteknikker af høj kvalitet til at indgravere dit design i glassets overflade, hvilket sikrer, at det holder og tåler opvaskemaskine. Glasset kan også bruges til te, varm chokolade eller irsk kaffe, hvis modtageren foretrækker det.

Magisk krus med billede

Magisk krus med billede

Små Krus

Små Krus

Cappuccinokrus

Cappuccinokrus

Latte kaffekop af glas

Latte kaffekop af glas

Personlig Toblerone til den perfekte kaffepause

Alle elsker en lækkerbisken til kaffen, uanset om det er en kiks, chokolade eller kage! Toblerone er en perfekt smagskombination af chokolade, honning og mandelnougat og passer perfekt til enhver kaffe, især når den er personlig.

Vores personlige Toblerone-bar har den klassiske indpakning med dit helt eget personlige præg i form af navn eller tekst, foto og personlig besked efter eget valg, som du blot kan tilføje i vores online editor.

Personlige bordskånere

Den perfekte kaffepause består ofte af masser af grin og snak, hvilket kan føre til utilsigtet spild eller ringe på dit bord. Et sæt personlige bordskånere vil løse dette problem og samtidig tilføje et sjovt og stilfuldt touch til dit bord! Vi tilbyder firkantede, sekskantede og hjerteformede bordskånere i træ samt brune og sorte bordskånere i læder.

Det er nemt at lave dit eget unikke sæt bordskånere! Du skal blot tilføje foto(er), navn og/eller tekst efter eget valg i vores online editor. Vi har endda masser af sjove designs, du kan vælge imellem.

Bland det op med lidt likør

De dage er for længst forbi, hvor kaffe altid blev nydt sort eller med mælk og sukker. Nu om dage tilsætter nogle mandelmælk, andre kan lide masser af skum eller en skefuld flødeskum. Du kan endda tilsætte lidt likør til din kop! Det er især lækkert i de koldere måneder, hvor det varmer indefra og ud.

Licor 43 og Baileys er fantastiske muligheder at tilføje til kaffen, og vi tilbyder hver af dem i en personlig trækasse, hvilket gør dem til perfekte gaver. Det er nemt at lave din egen personlige trææske. Du skal blot tilføje foto(er), navn og/eller tekst efter eget valg i vores online editor, så klarer vi resten! Husk, at du skal være myndig for at bestille alkoholiske gaver, hvilket betyder, at vi vil bede dig om at indtaste din alder.

Personligt rejsetermokrus til kaffe på farten

Kan du huske den kaffe på farten, vi nævnte tidligere? Hvis du bestiller kaffe fra en kaffebar, kommer den højst sandsynligt i en engangskop. Du kan hjælpe vores miljø og style det ved at skabe et personligt rejsekrus til kaffeelskerne i dit liv.

Vores personlige rejsekrus er lavet af stærkt aluminium af høj kvalitet og har et praktisk låg og en hank. Det er nemt at lave dit personlige rejsekrus! Bare tilføj foto, navn og/eller tekst efter eget valg i vores online editor, eller vælg et af vores cool designs.Skab dit personlige rejsekrus >

Der er kun ét spørgsmål tilbage: Vil de have sort kaffe, mælk og sukker eller iskaffe? Der er så mange lækre versioner af kaffe derude, at du er forkælet for valg. Hvem vil du gerne tilbringe din kaffepause med?

Termokrus

Termokrus

Likør Gaveæske - Baileys Irish Cream

Likør Gaveæske - Baileys Irish Cream

Coasters og Glasbrikker

Coasters og Glasbrikker

Blog

Blog