Personlige gaver med foto og/eller tekst

Send gaven direkte til modtageren

100% tilfredshedsgaranti

Personlige gaver med foto og/eller tekst

Gaven fra os er altid unik, fordi du selv har været met til at designe den. Du kan være sikker på at finde den perfekte gave til enhver lejlighed. Selv de små øjeblikke, hvor du bare vil sige tak eller fortælle nogen, at du tænker på dem.

Send gaven direkte til modtageren

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en ven eller en kollega men kan du ikke fysisk være til stede, så send gaven direkte til deres adresse. Mange af vores gaver passer endda i postkassen.

100% tilfredshedsgaranti

Hver eneste gave bliver lavet med kærlighed og præcision. Men skulle der imod al forventning være gået noget galt, så tag endelig fat i vores kundeservice, så står de klar til at hjælpe og sørge for at alt bliver som det skal være.

Uanset om man er voksen eller barn, er det altid sjovt at lave noget med sine hænder. Det giver en følelse af succes, og man kan lade kreativiteten få frit løb. I denne blog finder du flere ideer, så du kan komme i gang med at lave en unik gave til mors dag.

Før vi afslører de sjove ideer til mors dag, deler vi først et par generelle DIY-tips med dig. Så du kan gå velforberedt i gang med at lave en gave til mors dag. Tænk på forhånd over, hvilken slags gave du vil lave, og hvilke materialer du skal bruge til at lave den. Har du kridt, malematerialer, blyanter, glitter, lim, sakse, balloner og farvet papir i huset, eller skal du købe det hele? Hvis du har det i baghovedet, kan du undgå at opdage halvvejs i processen, at du mangler noget vigtigt og ikke kan lave gaven færdig. Sørg også for, at materialerne er af god kvalitet, så gaven holder længe, og din mor kan have glæde af den i lang tid. Vælg f.eks. kraftigt papir og god lim, så gaven ikke så let falder fra hinanden.

Lav mors dag-gaver af papir

Lav dit eget mors dag-kort - DIY

En idé er at lave et personligt kort. Brug papir i forskellige farver, og klip og klæb dem sammen til et smukt design. Du kan også lave en tegning eller et maleri på kortet, skrive en sød besked på kortet eller være kreativ med stempler. Det er også en mulighed at dekorere kortet med andre materialer, f.eks. stofstykker, glitter eller fjer. Mulighederne er uendelige! En ting er sikkert, det bliver et unikt kort.

En god idé at præsentere kortet: i en kortholder i træ med indgraveret fyrfadslys. Det vil give dit kort en øjeblikkelig scene og give din mor et fint sted at opbevare dit kort.

Bundt af papirblomster

Du kan lave dine egne papirblomster ved at klippe kronblade ud og derefter stable dem og klæbe dem sammen med lim. Du kan lave blomsterne så enkle eller komplicerede, som du vil. Du bruger chenilletråd til stilkene og eventuelt bladene på stilkene. Denne farvede tråd kan bøjes i lige den form, du ønsker.

Hvilken bedre måde at fremvise blomster på end i en vase? Lad en graveret vase til din mor, og sæt din hjemmelavede buket i vasen. Hvor er det sjovt!

Leder du efter en gave til en helt nybagt mors første mors dag? Så læs vores mest Personlige gaver til den første mors dag blog, for virkelig at overraske hende.

Garland

En anden mulighed er at lave en krans af papir med en personlig besked på. Klip bogstaverne ud af farvet papir, og hæft dem fast på en snor eller et bånd for at lave en festlig krans. Du kan selvfølgelig dekorere bogstaverne, som du har lyst. Du kan også klippe andet pynt ud og sætte det på guirlanden, f.eks. en stjerne, hjerter eller flag.

Hvis du vil pakke din guirlande ind på en sjov måde, kan du give den i en hukommelsesboks. Du kan få denne trææske indgraveret med et smukt design og en personlig tekst til din mor. Det gør gaven komplet!

Opbevaringskasse til mors dag

Vil du lave noget smukt til din mor, som hun kan opbevare sine dyrebare ting i? Så lav en opbevaringsæske til hende. Det eneste, du skal bruge, er en skotøjsæske, farvet papir, blyanter eller tuscher og pynt efter eget valg. Du dækker skoæsken med farvet papir, og så kan dekorationsfesten begynde. Tip: Dekorer æsken med ting, der passer til hende, måske skaller, hvis hun kan lide havet, eller fjer, hvis hun kan lide dem.

Hvor dejligt er det ikke at lægge en fin gave til din mor i æsken som en overraskelse? For eksempel en teglas med hendes navn indgraveret Og et flot design, hvis din mor er en rigtig te-elsker.

Indgraveret fyrfadsstage med kortholder

Indgraveret fyrfadsstage med kortholder

Vase

Vase

Mindeæske i træ

Mindeæske i træ

Tekrus af Glas - Mors Dag

Tekrus af Glas - Mors Dag

Lav mors dag-gaver af papmaché

Hvis du er på udkig efter en kreativ DIY-morsdagsgave, er papmaché også en meget sjov og nem mulighed. Alt, hvad du skal bruge, er avispapir, tapetklister og en form til det, du vil lave.

Skål af papmaché

Det er slet ikke svært at lave en skål af papmaché.materialer:

  • Avispapir
  • Tapetlim
  • Skål/plastskål eller en ballon
  • Olie eller vaseline

Først skal du finde en form til din skål. Du kan bruge en skål af plastik, som du allerede har. I stedet for en plastikskål kan du også bruge en ballon, som du limer halvdelen af på. Det er også en god idé at smøre ballonen eller skålen med olie eller vaseline, så er det nemmere at fjerne den fra dit kunstværk, uden at den klistrer fast.

  1. Du dækker formen med masser af stykker af papmaché. Dæk formen med op til tre lag. Derefter lader du skålen tørre, hvilket tager mellem 1 og 2 dage afhængigt af vejret.
  2. Når skålen er helt tør, kan du afgøre, om den er tyk nok til dig. Hvis ikke, skal du påføre op til tre lag igen.
  3. Når fadet er helt tørt, kan du male det eller dekorere det på en anden måde. Du kan også bruge farvet papir, som giver fadet en farve med det samme.

Leder du stadig efter noget sjovt at putte i fadet til din mor? Lad chokolade til hende med dit sødeste billede på, og server dem i fadet. De er garanteret væk på ingen tid!

Blomsterkrukke i papmachéKrav:

  • Avispapir
  • Tapetlim
  • Urtepotte af plast
  • Olie eller vaseline

Har din mor grønne fingre? Så er det en god idé at lave en urtepotte til hende! Det er lige så nemt at lave en urtepotte af papmaché som at lave en skål. Som form bruger du denne gang en urtepotte af plast, som du klistrer til med papmachéblandingen.

Hvis du ikke skal bruge gryden bagefter, er det ikke nødvendigt at fjerne den, og du kan stikke den ind og ud.

Lad igen potten tørre efter tre lag papmaché, og læg om nødvendigt flere lag på, når potten er helt tør. Du kan også begynde at male, tegne eller dekorere, når potten er helt tør.

Husk at sætte en plastikpotte i potten, hvis du virkelig vil dyrke en plante i den, da materialet ikke kan tåle vand.

Hvor dejligt er det, hvis du også giver din mor noget, hun kan plante i potten? Tænk påfrøbomber hvorfra det smukkeste hav af blomster dukker op!

Lav mors dags gaver af stof

Er du god med symaskinen? Så er stof helt sikkert også et alsidigt materiale at lave smukke og praktiske mors dag-gaver af.

Lav et pudebetræk til mors dag

En enkel idé er at lave et pudebetræk med et personligt præg. Vælg et stof, der passer til din mors smag, og klip det til i den ønskede størrelse. Derefter kan du dekorere stoffet med applikationer, broderi eller maling. Sy stoffet sammen, og fyld betrækket med en blød pude. Din mor vil elske denne unikke gave, som du selv har lavet.

Vil du gøre gaven komplet? Så få en fremstilling af fleecetæpper med dit sødeste billede på. Det vil garantere din mor utallige aftener med afslapning på sofaen!

Lav en taske til mors dag

En anden idé er at lave en totebag til din mor. Det er en praktisk taske, som hun kan bruge til at købe ind i eller til at tage ting med på arbejde eller udflugt. Vælg et pænt og robust stof, og klip det til i den ønskede størrelse og form. Dekorer stoffet efter din smag, og sy tasken sammen. Tilføj hanke, og du har en praktisk og personlig gave!

Vil du have noget sjovt til turen med i tasken? Så efterlad en termokrus med jeres bedste foto trykt sammen og læg den i posen som en overraskelse. Hvor vil din mor blive overrasket!

Te-hat

Hvis du er rigtig dygtig med symaskinen, kan du også lave en fin tehætte til din mor. Vælg et stof, hun kan lide, og klip det til i den ønskede størrelse og form. Tilføj et isolerende for, og sy stoffet sammen. Du kan også dekorere tehætten med broderi for at gøre gaven endnu mere speciel. Din mor vil blive glad for denne unikke gave.

Det er ekstra dejligt også a tet tesæt med som gave. I dette sæt finder du te, to glas og en indgraveret æske. Du vælger helt selv budskab og design på æsken til din mor!

Med alle disse kreative ideer er der helt sikkert noget blandt dem, der passer til din mor, og som du har evnerne til at lave. Kom i gang, og lav en unik DIY-morsdagsgave til hende!

Chokoladehjerter

Chokoladehjerter

Blomsterfrø i Gaveæske - Blossombs

Blomsterfrø i Gaveæske - Blossombs

Tæppe med billede til mors dag

Tæppe med billede til mors dag

Blog

Blog