Hver gave med foto og / eller tekst.

Send gaven direkte til modtageren.

Tilføj et gratis lykønskningskort som gave.

Hver gave med foto og / eller tekst.

Gaven fra os er altid unik, fordi du selv har oprettet den. Du er sikker på at finde den perfekte gave fra os til enhver lejlighed såvel som de små øjeblikke, hvor du bare vil sige tak eller fortælle nogen, at du tænker på dem.

Send gaven direkte til modtageren.

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en ven eller en kollega, men du ikke kan møde dem nu, så send gaven direkte til deres adresse, mange af vores gaver kan endda passe ind i postkassen.

Tilføj et gratis lykønskningskort som gave.

I indkøbskurven kan du tilføje et gratis lykønskningskort i henhold til gaven, hvor du kan skrive en personlig besked og afsløre, hvem gaven kommer fra.

personaliseret julegavepapir

Personaliseret julegavepapir er perfekt til at sætte prikken over i'et

Hvilken slags julegavepapir vil du vælge, når du pakker julegaver ind i år? Vil du vælge et design i hvidt og guld, fordi det er julens farver, eller vælge flere forskellige ruller, så hver type indpakningspapir passer til modtageren af gaven? Måske er du en kreativ person, der kan lide at skabe sine egne mærkater?
Sæt et yderligere personligt præg på dine julegaver i år ved at skabe dit eget personaliserede indpakningspapir til hvert enkelt familiemedlem!


Smukt detaljeret personaliseret indpakningspapir

Specialdesignet indpakningspapir er en fantastisk måde at give en gave et personligt præg på. Hvis du har valgt en smuk gave og allerede har gjort den personlig til den, du holder af, så fuldender et unikt indpakningspapir oplevelsen. Særligt indpakningspapir sikrer, at dine gaver vil skille sig ud fra de andre under juletræet og er også en måde at vise på, hvem gaven er til, uden at det er nødvendigt at sætte navn eller mærkat på. Personaliseret indpakningspapir er ikke kun en smuk detalje ved enhver gave, det er også en mulighed for at vise dine evner som designer.


personalised wrapping paper

Sådan skaber du dit egen personaliserede indpakningspapir

Det er nemt at lave dit eget personlige gavepapir. Giv dine julegaver det der særlige ekstra pift ved at skabe et smukt design i vores online editor. Med mere end 35 design at vælge imellem vil du altid finde det, der er perfekt til hver enkelt modtager. Vi har design til forskellige lejligheder som f.eks. jul, Valentins Dag og Fars Dag samt neutrale design, der kan bruges ved enhver lejlighed. Du skal bare tilføje foto, navn, tekst og/eller et design efter eget valg! Indpakningspapiret fås i størrelserne 50 x 100 cm og 50 x 200 cm. Tilføj mærkat, bånd eller sløjfe efter eget valg, og du er klar!


Se vores Julegaveguide for at få yderligere inspiration.10 % rabatkoden


Få en eksklusiv rabat på 10 % på alle gaver med rabatkoden BLOG10. Indtast rabatkoden ved kassen, når du betaler, hvorefter du med det samme får 10 % i rabat på alle gaver.

*Rabatten kan ikke kombineres med andre kampagner og/eller fragtomkostninger.

Se alle julegaver>>>