Personlige gaver med foto og/eller tekst

Send gaven direkte til modtageren

100% tilfredshedsgaranti

Personlige gaver med foto og/eller tekst

Gaven fra os er altid unik, fordi du selv har været met til at designe den. Du kan være sikker på at finde den perfekte gave til enhver lejlighed. Selv de små øjeblikke, hvor du bare vil sige tak eller fortælle nogen, at du tænker på dem.

Send gaven direkte til modtageren

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en ven eller en kollega men kan du ikke fysisk være til stede, så send gaven direkte til deres adresse. Mange af vores gaver passer endda i postkassen.

100% tilfredshedsgaranti

Hver eneste gave bliver lavet med kærlighed og præcision. Men skulle der imod al forventning være gået noget galt, så tag endelig fat i vores kundeservice, så står de klar til at hjælpe og sørge for at alt bliver som det skal være.

Du behøver ikke lede i kalenderen og klø dig i håret for at finde ud af hvornår julen falder i 2024. Det har vi helt styr på og herunder et kort overblik:

Juleaften falder tirsdag den 24. december. Juledag falder onsdag den 25. december, og sidst, men ikke mindst, fejrer vi Boxing Day torsdag den 26. december.

Det kunne ikke komme på et bedre tidspunkt, vel? Hvorfor er det nu det? Det forklarer vi nedenfor:

  • Lang weekend: Da juleaften falder på en tirsdag, har du hele weekenden til at gøre dig klar til festlighederne. Boxing Day er den perfekte dag til at løbe de sidste ærinder, lægge sidste hånd på julebordet og pakke de sidste gaver ind inden den store dag.
  • Ekstra helligdage: De fleste har ikke automatisk fri den 24. december, men den 25. og 26. december er helligdage. Det betyder, at vi alle har fri både onsdag og torsdag. Masser af tid til at nyde julen med venner og familie.
  • Endnu mere julehygge: Med de ekstra fridage kan du få mest muligt ud af højtiden. En familiejulefrokost på Boxing Day er en dejlig tradition. Brug resterne fra juledagene til at lave lækkert smørrebrød, og så er du godt kørende.

Vidste du, at der er præcis 7 dage mellem juleaften og nytårsaften? Det betyder, at hvis julen, som det er tilfældet i 2024, falder på en tirsdag, så er nytårsaften den følgende tirsdag! Det er nemt at huske.

Adventskalender, Pakkekalender og Julekalender: De bedste måder at tælle ned til juleaften på

Der er så mange dejlige traditioner hvormed du kan tælle ned til juleaften. En af de populæreste er selvfølgelig en chokoladejulekalender! Forestil dig glæden i at starte hver morgen med at løbe ned af trapperne for at åbne din egen personlige chokolade julekalender med dit navn og endnu bedre et eget billede på. Du åbner lågen og finder det lækreste stykke chokolade fra de allerbedste mærker. Du kan vælge imellem en Toblerone Julekalender eller julekalendere fra Milka og Kinder Happy Moments. Sådan gør du nedtællingen til jul endnu mere særlig og helt personlig.

Men det drejer sig naturligvis ikke kun om dig. En chokolade julekalender er også den perfekte gave til dem du holder af. Forestil dig glæden i dine bedsteforældres øjne når de ser deres egne navne med et dejligt billede på en super flot chokoladejulekalender i juledesign. Eller din kærestes eller ægtefælles overraskelse når du giver ham eller hende en julekalender som er personliggjort helt specielt til dem.

Og lad os endelig ikke glemme børnene. En chokolade julekalender er et must hos de fleste børnefamilier. Kun i december måned får man lov til at starte dagen med et lækkert stykke chokolade. Det vil helt sikkert kun gøre traditionen endnu bedre med en chokoladekalender som er personliggjort helt specielt til barnet med et billede og eget navn.

En anden dejlig tradition er kalendergaver og adventsgaver. Hvad er forskellen? Kalendergaver er små gaver som gives hver dag i december og adventsgaver gives hver søndag i advent. Uanset om du leder efter kalendergaver til børn eller adventsgaver til voksne, så har vi hos YourSurprise de mest fantastiske små gaver som hver i sær kan personliggøres med eget navn, billede og/eller tekst. Hvis du vil blive i juletemaet så er en personligt julepynt, som f.eks julekugler med navn, en helt perfekt gave til en pakkekalender. Eller hvad med en personlig snekugle med eget billede?

Forestil dig glæden i dine kæres øjne ved synet af en gave som er lavet helt personligt til dem. Der vil ikke være et øje tørt. Julen er hjerternes tid som man siger, så hvorfor blive ved familien? Det er det perfekte øjeblik til at overraske din yndlingskollega, din bedste ven, eller endda postbuddet.

Så lad os gøre julen 2024 til en endnu mere hyggelig, personlig og spændende tid.

Julens oprindelse og hvordan blev det den mest fejrede begivenhed i verden?

Lad os gå tilbage i tiden. Højtiden som vi alle kender og elsker som Julen går flere tusind år tilbage til både religiøse og ikke-religiøse traditioner. Det engelske orde "Christmas" kommer fra det gamle engelske ord "Cristes Maesse" som betyder "Christ's Mass" og som fejrer jesu fødsel.

Kristne har fejret Jesus' fødsel ved vintersolhverv siden 300-tallet. Både i Romerriget og i Danmark afløste festen for Jesus' fødsel en solhvervsfest. I Danmark overtog den kristne jul sit navn fra solhvervsfesten yule eller jol. Yule var vikingernes nytår, og da kristendommen kom til Danmark, blev juledag derfor også regnet som årets første dag. I 1575 lagde man ved en kalenderreform i stedet nytår d. 1. januar, men danskerne fejrede længe nytår juledag. Fra midten af 1500-tallet dækkede juletiden over perioden 21. december og tre uger frem. I denne tid var der lyst julefred over landet, hvilket betød, at man kun måtte udføre det allermest nødvendige arbejde. Hvis man havde nogen stridigheder, skulle man også lægge dem på hylden.

Først i 1992 blev d. 24. december officiel gudstjenestedag i Danmark. Siden begyndelsen af 1900-tallet har man dog taget forskud på julens glædelige budskab og er gået i kirke juleaften.

Den jul vi kender i dag, er et sammensurium af kristne, hedenske og kommercielle påhit. Gennem århundrede har de kæmpet om overtaget, men specielt i det 20 århundrede blev der indført et hav af nye traditioner. Mange af de traditioner som vi i Danmark ser som de grundlæggende, såsom julegaver, juletræ og julemanden, er faktisk ret nye, men har dog aner i de oldnordiske traditioner.

Nu til dags er det allervigtigste ved julen at tilbringe tid sammen med vores nærmeste. Dejlig julemad, hyggelige julefrokoster, julegaver og dansen om juletræ er allesammen ting som beskriver julen. Julen er hjerternes fest, og den perfekte begivenhed til at vise din påskønnelse af dine nærmeste. Så gør dig klar til julen 2024, til at lave dejlige minder med dine nærmeste og husk at bestille personlige julegaver i 2024!

Julegaver

Julegaver

Chokolade & slik

Chokolade & slik

Julepynt

Julepynt

Personlige krus med tryk

Personlige krus med tryk

Hvornår pynter man op til jul?

Det er et spørgsmål som får gang i diskussioner hver eneste gang! For hvornår er det i orden at pynte op med lys, hænge mistelteen op og hente juletræ? Det drejer sig altsammen om personlige ønsker og preferencer.

Nogle siger at julen starter J-dag. Det vil sige dagen hvor Tuborg Julebryg lanceres. Det er altid i starten af November. J-dag i 2024 er fredag d. 3. november. Andre mener at julen først kan gå i gang efter Mortens aften. Mortens aften fejres i 2024 onsdag d. 10. november.

Der er også mennesker der mener at julen enten først starter d. 1. december eller på første søndag i advent. Så det er der mange meninger om, og vi vil mene at der ikke er en fast regel, og det er helt op til en selv hvornår man vil pynte op til jul. De største julefanatikere vil sikkert starter allerede i starten af november mens andre først kommer i julestemning i december. Der er ikke noget der rigtigt eller forkert, så gør det på den måde som passer bedst til dig.

Det drejer sig faktisk mest af alt om glæden, stemningen og spændingen som leder op til jul og kulminerer i juleaften. Der er masser af aktiviteter som man kan lave i juletiden som helt sikkert vil sætte gang i julestemningen.

Først og fremmest, hvem kan modstå den gamle tradition med at lave juleknas og bage småkager. Uanset om du er en erfaren småkagebager, eller aldrig har gjort det før så er det en tradition som børn elsker. Hvis du tør kan du også lave et honningkagehus. Det er nemmere end du tror, og julehyggen vil helt sikkert tage sit indtog.

  • Den næste tradition som helt sikkert får gang i julestemningen: Julefilm! Der er ikke noget hyggeligere end en søndag på sofaen med et dejligt varmt tæppe med dit eget design, et personligt krus med billede fyldt med varm kakao og en klassisk julefilm i fjernsynet. Fra Home Alone til Love Actually, der er altid en julefilm som alle vil elske. Et dejligt glas gløgg vil sætte prikken over i'et på denne hyggelige tradition. Brug for inspiration til julefilm så kan du læse mere i vores blog om de bedste julefilm!
  • Julefrokoster med den lækreste julemad, julebuffet, smørrebrød og spandevis af snaps, det er helt sikkert opskriften på julestemning.
  • Julemarkeder er også en dejlig tradition som helt sikkert vil give julestemningen et nøk opad. De fine lyskæder, duften af brændte mandler og den generelle stemning vil helt sikkert få dit hjerte til at vokse. Og sidst men ikke mindst hvad med at lave julekort sammen med børnene? Upload deres tegninger eller billede i vores editor og lav dine helt egne unikke julekort 2024 på ingen tid.

Hvorfor gå i gang med juleplanlægningen allerede nu?

Julen kan også være en utrolig stressende tid for mange, julegaveræs, hyggelige sammenkomster og julefrokoster. December flyver for det meste bare forbi. Så gå i gang med juleplanlægningen i god tid, så du kan lægge fødderne op og nyde et lækkert glas gløgg mens resten af Danmark styrter rundt og prøver at få styr på alle juleindkøbene. Det lyder da lækkert ik? Planlægning i god tid vil betyde mindre stress, et større udvalg og mere tid til at finde de perfekte påersonlige gaver til alle dine nærmeste.

Personlige fleece tæpper

Personlige fleece tæpper

Kort med eget billede

Kort med eget billede

Hvidvinsglas med indgravering

Hvidvinsglas med indgravering

Gaver med Vin

Gaver med Vin

Værtindegaver til jul

Der er masser af anledninger til jul hvor en værtindegave eller en værtsgave vil være en fin gestus. Uanset om der er til værten til en julefrokost, en lille værtindegave til din mor til søndagshygge, eller en værtindegave til juleaften, så er det altid god kutyme at have en lille gave med. Blomster og chokolade er selvfølgelig klassiske værtindegaver, men hos os gør du det endnu mere særligt. Tilføj et eget billede, tekst og navn på en chokolade gaveæske med julechokolader, eller hvad siger du til en kæmpe milka chokolade eller Toblerone med eget navn og personlig hilsen? Det er da lidt sjovere end en plade Merci nede fra supermarkedet!

Vi har også masser af vingaver, som alle kan personliggøres med egen etikette, eller en trækasse med personlig indgravering. En elegant og stilfuld værtindegave med et personligt touch. Personligt julepynt er også en anderledes men helt fantastisk værtindegave som vil gøre stort indtryk.

Spar penge ved at planlægge julen i tide

Mange gaver er billigere hvis man køber dem i god tid. Du kan endda gøre brug af Black Friday og gøre et kup. Men ved at planlægge i god tid spreder du også omkostningerne over flere måneder, og behøver du ikke være bange for kontoudtoget i januar. Istedet for at købe alt i sidste øjeblik så kan du købe småt ind over en længere periode og gøre brug af rabatter og andet. Selv indkøbene kan de spare på ved at holde øje med tilbud på gode vine, og øl for eksempel.

Pynt op til jul i stil

Glem endelig ikke julepynten. Ved at planlægge i forvejen kan du samle fantastisk julepynt sammen hele året. Så behøver du ikke at tage til takke med hvad der er tilbage på hylderne i december. Lav istedet et udvalg af julepynt som udstråler din families stil og som bringer glæde og hygge til dit hjem. Fra fantastisk juletræspynt til flotte adventskranse, ved at komme i gang i god tid vil dit hjem blive et Winter Wonderland i 2024.

Find kreativiteten frem til jul

Og hvad med alle de hyggelige ting som du altid ville lave, men aldrig havde tid til. Måske et familie portræt i matchende outfits? Eller et julemarked i England eller Tyskland? Ved at planlægge i god tid vil du have tid tilat gøre alt det du har drømt om istedet for at bliver stresset over juleræset i december. Og vi ved jo allesammen godt at det er nærværet og de personlige touch som gør julen til en helt magisk tid.

Mindre panik indkøb, mere nærvær

Lad os være ærlige vi har alle modtaget eller givet en julegave som skriger "Jeg købte den last-minute på vej hjem fra arbejde". Den person vil du ikke være. Vær istedet personen som har overskud, og som giver betænksomme og personlige julegaver som viser din kærlighed og omsorg. Tænk for eksempel på personligt julepynt til juletræet som adventsgave, en personlig julesok fyldt med lækkerier eller hvad med et personligt ludospil med familiens egne billeder og tekst? Mulighederne er uendelig og helt fantastiske. Så kom i gang med at planlægge julen 2024 med det samme og gør den til den bedste nogensinde!

Julepynt

Julepynt

Personlige stearinlys

Personlige stearinlys

Blog

Blog