Hver gave med foto og / eller tekst.

Send gaven direkte til modtageren.

Tilføj et gratis lykønskningskort som gave.

Hver gave med foto og / eller tekst.

Gaven fra os er altid unik, fordi du selv har oprettet den. Du er sikker på at finde den perfekte gave fra os til enhver lejlighed såvel som de små øjeblikke, hvor du bare vil sige tak eller fortælle nogen, at du tænker på dem.

Send gaven direkte til modtageren.

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en ven eller en kollega, men du ikke kan møde dem nu, så send gaven direkte til deres adresse, mange af vores gaver kan endda passe ind i postkassen.

Tilføj et gratis lykønskningskort som gave.

I indkøbskurven kan du tilføje et gratis lykønskningskort i henhold til gaven, hvor du kan skrive en personlig besked og afsløre, hvem gaven kommer fra.

sådan laver man personligt julepapir

Sådan laver man personlige julegaver

En gave behøver absolut ikke at være dyr eller stor, det er tanken, der tæller og det at vise, hvor meget man holder af en person. Overraske dem med en personlig gave, der er lavet specielt til dem. Da den er helt personlig, er det indlysende, at der ligger mange tanker bag (selvom det er super nemt og hurtigt at lave en personlig gave på YourSurprise!). Denne blog forklarer, hvordan de forskellige gaver kan gøres personlige, og vil forhåbentlig kunne give dig noget inspiration. Sørg blot for, at du bestiller dine julegaver i god tid i år!


Personalised engraved glasses

Personlige graverede glas

Vores personlige graverede vinglas er sådan en alsidig og smuk gave. YourSurprise graverer dit design på vinglas, champagneglas, teglas, whiskyglas, ølglas, vandglas med mere, ved hjælp af vores laser indgraveringsteknik i høj kvalitet. Denne teknik betyder, at dit design holder og sikrer samtidigt, at glassene er egnet til at gå i opvaskemaskinen.

Du kan få indgraveret en vigtig dato, en ring til at symbolisere en bryllupsdato, modtagerens navn eller et firmalogo. Hvis du ønsker et logo, så tag kontakt til vores forretningsafdeling for yderligere information.

Se afsnittet "Sådan laves det", og se alt om vores champagneglas>
Christmas tree baubles

Personalige julekugler

Vidste du, at vi laver personlige julekugler? Vores specielle kugler er en herlig julegave, og de passer også til dit eget juletræ. Du skal blot tilføje et billede efter dit eget valg i vores online redigeringsværktøj for at lave en helt unik gave, som derefter kan sendes til din ønskede adresse!


Personalised mug

Personlige krus

Vores personlige krus er ekstremt populære og med god grund: De er den perfekte overraskelse, som minder modtageren om dig, hver gang de bruger det. Vores krus fås i alle mulige former og farver, såsom et hvidt krus, krus med farver indvendigt, magiske krus, der ændrer sig ved kontakt med varme, fodboldkrus og gigantiske krus. Vores personlige krus laves med en teknik kaldet "wrapping". Vi printer dit design og ruller det rundt om kruset (wrap), hvorefter kruset placeres i en wrapping-maskine, så designet overføres til kruset.

Personlige krus er nemme at lave, og de kan gøres personlige hele vejen rundt, så du har masser af plads til at være kreativ. Vælg et af vores sjove design i redigeringsværktøjet, eller lad din fantasi løbe af med dig, og lave dit helt eget design. Det er helt op til dig! Du kan tilføje et billede, lave en collage og tilføje et navn eller tekst efter dit valg. Mulighederne er uendelige.Personalised clothing

Personligt tøj

Her hos YourSurprise tilbyder vi dig muligheden for at personliggøre tøj til mænd, kvinder, børn og babyer med dit eget design. Der er alt fra t-shirts, hættetrøjer, sweatshirts, sparkedragter, huer til kasketter. Du skal blot tilføje et billede(r), et navn, en tekst og/eller et logo i redigeringsværktøjet, så klarer vi resten!

En af vores bestsellers er vores personlige babyhue, som vi tilbyder mange søde designs til, og hvor der er plads til at skrive navnet på den lille foran. Hvis du vælger en større artikel, fx en t-shirt, vil der være plads til at tilføje mere tekst.


Personlig bog

Personlig bog

Det bliver ikke meget bedre end en bog, der er lavet specielt til dig, og hvor du spiller hovedrollen! Få bogormen frem i de små, og giv dem lyst til at bruge deres fantasti med vores sjove, farverige og personlige børnebøger. Vi har et bredt udvalg, så du kan finde den perfekte bog til ethvert barn.

Hver bog har sine egne muligheder for personliggørelse. I nogle af bøgerne er der mulighed for at tilføje et billede eller flere billeder, samt et navn eller flere navne og sågar en personlig besked. Du kan se alle mulighederne i redigeringsværkstøjet, og du kan også altid søge hjælp hos vores kundeservice, hvis du har nogen spørgsmål.


Hvilken slags julegaver er du på udkig efter i år? Ligegyldigt hvilke gaver du vælger til dine kære i år, så er hovedsagen, at du bestiller i god tid, da vi alle ved, at leveringsfirmaer og posten får mere og mere travlt, jo tættere vi kommer på jul.

Se vores Julegaveguide til at få yderligere inspiration.

10 % rabatkoden


Få en eksklusiv rabat på 10 % på alle gaver med rabatkoden BLOG10. Indtast rabatkoden ved kassen, når du betaler, hvorefter du med det samme får 10 % i rabat på alle gaver.

*Rabatten kan ikke kombineres med andre kampagner og/eller fragtomkostninger.

Se alle julegaver>>>