Personlige gaver med foto og/eller tekst

Send gaven direkte til modtageren

100% tilfredshedsgaranti

Personlige gaver med foto og/eller tekst

Gaven fra os er altid unik, fordi du selv har været met til at designe den. Du kan være sikker på at finde den perfekte gave til enhver lejlighed. Selv de små øjeblikke, hvor du bare vil sige tak eller fortælle nogen, at du tænker på dem.

Send gaven direkte til modtageren

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en ven eller en kollega men kan du ikke fysisk være til stede, så send gaven direkte til deres adresse. Mange af vores gaver passer endda i postkassen.

100% tilfredshedsgaranti

Hver eneste gave bliver lavet med kærlighed og præcision. Men skulle der imod al forventning være gået noget galt, så tag endelig fat i vores kundeservice, så står de klar til at hjælpe og sørge for at alt bliver som det skal være.

Hvornår er det Valentinsdag 2024?

Valentinsdag 2024 fejres onsdag d. 14. Februar i 2024. Det lyder måske lidt ærgeligt at det falder midt på ugen. Men det behøver slet ikk være et problem. For det første kan Valentinsdag være et dejligt break i en grå hverdag og dagligdagens rutiner. Det bryder derfor ugen på en rigtig god måde.

Derudover gør Valentinsdag på en onsdag det muligt at planlægge en hyggelig aften. I løbet af dagen har du noget at se frem til, og kan du for eksempel planlægge en lækker middag eller filmaften på Valentinsdag. I løbet af dagen kan kan i tage forskud på glæderne ved for eksempel at sende søde beskeder til hinanden.

At fejre Valentinsdag på en kedelig hverdag betyder også at der ikke er de store forventninger om at fylde en hel dag eller weekend med romantiske aktiviteter, Det kan i selvfølgelig også gøre hvis i gerne vil det. Men hvis i har en travl hverdag (og hvem har ikke det nu til dags), så kan det være dejligt at gøre det lidt mere simpelt som en middag, et sødt kort og en personlig valentinsgave. Sådan kan i vise hinanden hvor meget i betyder for hinanden, men koster det mindre tid og forberedningstid.

På den anden side er det også en mulighed for romantikere at gøre noget ekstra ud af det. I kan nyde en hyggelig middag sammen på Valentinsdag og i weekenden kan i fejre Valentinsdag så stort som i vil med 1 eller 2 dage fyldt med romantiske aktiviteter sammen; en gåtur på stranden eller i skoven, besøge et museum, et spaophold, en weekendtur på et fint hotel eller en kombination af aktiviteter. Du bestemmer helt selv hvor meget du vil gøre ud af det, det vigtigste er at i har en hyggelig og dejlig tid sammen.

Når det kommer til stykket så er Valentinsdag 2024 en fremragende anledning til at fejre jeres kærlighed og bånd, uanset hvordan i gerne vil fejre det.

Betydelsen af Valentinsdag

Valentinsdag er for mange mere end en simpel romantisk fejring. Historisk set er det da en dag hvor elskede giver hinanden lidt mere opmærksomhed med søde kort og gaver, og hvor man tilbringer særlig tid sammen. Nu til dags har betydelsen af Valentinsdag udviklet sig og kan man udfylde dagen som man selv ønsker det.

Nu til dags drejer Valentinsdag sig ikke kun om lykkelige par. Det er blevet en dejlig anledning til at vise ens værdsættelse alle mulige forhold. Mødre, fædre, søstre, venner og endda husdyr må høre, hvor meget de betyder for os.

Mange griber også denne perfekte chance til at vise platonisk kærlighed, og til at fejre alle kærlige forhold i deres liv.

Det det i sidste ende drejer sig om er at der ikke er en fast måde at fejre Valentinsdag på. Alle kan fejre denne særlige dag på deres helt egen måde, afhængigt af hans eller hendes personlige forhold og hvad Valentinsdag betyder for dem. Uanset om du overrasker med en buket blomster, en personlig gave, et håndskrevet kort eller bare tilbringer kvalitetstid sammen, så står enhver fejring i kærlighedens tegn.

Blomster

Blomster

Chokolade Gaver

Chokolade Gaver

Personlige krus med tryk

Personlige krus med tryk

Valentinsdag gave

Valentinsdag gave

Hvorfor fejrer vi Valentinsdag?

Valentinsdag oprindelse

Valentinsdags oprindelse kommer fra myter og legender. En af de mest kendte teorier går tilbage til de gamle Rom Lupercalia festivallen, som blev fejret i midten af februar. Festivallen var egentlig et frugtbarhedsritual, for at forstørre kvinders frugtbarhed. I gennem årene blev festivallen mere og mere forbundet med romantik.

Hvor kommer navnet Valentinsdag fra?

Omkring 200 år efter kristus levede der en biskop ved navn Sint Valentinus. Selvom kejseren udtrykkeligt havde forbudt det, så lod han hemmeligt unge par blive gift. Sint Valentinus blev i sidste ende taget til fange og d. 14. februar blev han henrettet. Senere erkendte kirken d. 14. februar som Sint-Valentinsdag, som hyldest for det offer han havde bragt og de kærlighedsbånd han have gjort muligt.

Valentinsdag 2024: Skudår og skuddag - Kvindernes frierdag

Indenfor traditioner og overtro er der en, der er noget helt særligt. I et skudår, helt specifikt på skuddag d. 29. februar kan kvinder frie til deres partner. 2024 er et skudår, så lad os kigge på denne interessante tradition.

I Irland i det 5. Århundrede overtalte en nonne ved navn Brigid van Kildare Sankt Patrick til at kvinder også skulle have lov til at fri. Brigid var bekymret over at kvinder skulle vente for længe på et frieri fra potentielle ægtefæller. Derfor bønfaldt hun for mere balance i rollefordelingen og retten til at fri. Sankt Patrick besluttede at kvinder måtte gå på knæ en gang hver fjerde år, på skuddag. Traditionen spredte sig til Skotland og England, og derefter til resten af Europa. Hvis manden afviste frieriet, og dermed brød med traditionen, fik han en bøde. Det kunne være alt fra at købe handsker til at dække kvindens ringløse hånd, til at give penge eller en silkekjole.

Nu til dags er denne tradition blevet overflødig da kvinder nu kan fri til deres partner hvornår de vil. Alligevel er magien omkring skudår ikke forsvundet, især på grund af den romantik valentinsdag bringer med sig.

Valentinsdag indenfor forskellige kulturer

Valentinsdag fejres i hele verden, men afhængigt af kulturen fejres det på forskellige måder. Lad os kigge på et par unikke traditioner.

I Japan og Sydkorea er det kvinderne der tager initiativet på Valentinsdag. De giver deres mandlige kolleger, venner, kærester og partnere dejlige chokoladegaver. Gør det samme og overrask mændene i dit liv med en personlig chokoladegave som for eksempel en personlig chokolade gaveæske eller en Mega Chokolade fra deres yndlingsmærke, chokolader med billede eller et sødt chokoladehjerte med navn og billede. En måned senere, d. 14. Marts, fejrer de “White Day”, hvor mændene gengælder den søde gestus ved at give gaver til kvinderne. Så mænd, hos os kan i også finde gaver til kvinderne i jeres liv!

Sydafrika fejrer også Valentinsdag på en helt unik måde med 'Lupercalia'. Kvinderne sætter navnet på deres store kærlighed på ærmet og pynter deres hjem, butikker og restauranter med symboler på kærlighed, som hjerter, fugle og Amor.

I Wales fejrer de Sankt Dwynwen’s dag d. 25. Januar i stedet for Valentinsdag. Det er tradition at give hjemmelavede træ skeer, en tradition som de kalder for “lovespoons”. I Wales kender de derfor også alt til det særlige ved unikke og personlige gaver!

På den anden side af verden kender man i Brasilien til 'Dia dos Namorados', eller 'Lovers' Day', som fejres d. 12. Juni, fordi Valentinsdag falder sammen med det brasilianske karneval. Par giver hinanden gaver på denne dag, som for eksempel chokolade, blomster og kort for at vise deres kærlighed.

Få inspiration til forskellige Valentins gaver:

Boxershorts

Boxershorts

Nøgleringe

Nøgleringe

Kæmpe Bamse

Kæmpe Bamse

Strømper med billede

Strømper med billede

Valentinsdag indenfor forskellige religioner

Valentinsdag fejringen har i de fleste lande ikke kun indflydelse fra kulturen men også fra religionen. I kristendommen bliver denne mærkedag først og fremmest fejret som minde om Sankt Valentin, skytsengelen for de elskende. Her bruges blomster ofte som tegn på ens kærlighed.

I nogle muslimske fællesskaber endnu ikke erkendt eller fejret. Traditionelt set ses hver dag som en dag til at vise en kærlighed, istedet for en enkelt dag. Alligevel er der også muslimer som vælger at fejre denne dejlige dag på en vestlig måde.

Nogle buddister ser Valentinsdag som en perfekt måde at viser næstekærlighed og forståelse for hinanden. Nogle gange uddeles gaver eller man støtter gode formål, uden at fokusere på romantisk kærlighed.

Hinduer i Indien fejrer traditionelt set ikke Valentinsdag, men yngre generationer er begyndt at omfavne den vestlige tradition. I nogle dele af Indien fejrer man endda en “Love Parade” festival på denne dag.

Jødiske par kan fejre Valentinsdag, men har også deres egen mærkedag for kærligheden; Tu B'Av. På denne dag fokuserer par på at forstærke deres bånd og kærlighed til hinanden.

Det er vigtigt at huske på at fejringen af Valentinsdag varierer fra kultur til kultur. Det er måske anderledes, men at vise kærlighed og omsorg er det samme overalt og det allervigtigste. Det drejer sig om at vise sin værdsættelse af dem, man elsker, uanset om det er Valentinsdag eller en hvilken som helst anden dag på året.

Romantiske gaveideer til Valentinsdag gave

Valentinsdag er den ultimative anledning til at overraske din eneste ene med en romantisk gave. Det er tanken der tæller, uanset om det er en lille ting eller en stor luksuriøs gestus. Uanset hvad det er viser det at du har tænkt på den du elsker, du har taget dig tid til at finde den perfekte gave og viser at du virkelig holder af ham eller hende. Men har du brug for inspiration til romantiske gaveideer til en valentinsdag gave?

Roser er og bliver en ægte klassiker. Vidste du at der hvert år bliver dyrket 220 millioner roser? De er et symbol på kærlighed og passion, især den røde rose. De kombineres også perfekt med en romantisk middag for 2, fuldendt med levende lys og dine yndlingsretter. Du kan derudover overraske med små søde hilsner, du kan for eksempel gemme en i madkassen, i jakkelommen eller under deres puden så de i løbet af hele dagen finder små søde overraskelser.

Der er masser af måder hvor du kan gøre din gave endnu mere særlig. Personlige gave giver romantikken bare lige et ekstra nøk op, eftersom du giver noget som er helt unikt, og lavet helt særligt til din eneste ene. Ved at tilføje et personligt touch, viser du at du ikke kun har gjort dig umage med at finde en god gave, men du har også tænkt over hvordan du kunne gøre den helt personlig til modtageren og vise jeres særlige bånd. Du kan for eksempel gå efter indgraverede smykker med initialer, en skrædderyet personlig fotobog med jeres dejligste minder eller et personligt kort med en tekst lige fra hjertet.

YourSurprise er the-place-to-be når du skal finde den perfekte gave til valentinsdag! Vi tilbyder et stort udvalg af personlige gaver som du kan personliggøre til de vigtigste mennesker i dit liv, til enhver anledning. Fra personlige chokolader og choolader til helt særlige flasker vin, tøj og accessoires. Hver gave bliver gjort personlig med eget billede, navn, vigtige oplysninger og/eller en personlig hilsen. Det gør gaverne fra YourSurprise til den perfekte valentinsdag gave, for de viser din partner, kone, mand, ven eller veninde, hvor meget du holder af dem.

Lige gyldigt hvilken type gave du vælger, så er din kærlighed selvfølgelig den smukkeste gave af alle. Vær derfor kreativ, omsorgsfuld og oprigtig i den måde du viser din kærlighed til Valentinsdag.

Betydningen af de forskellige farver roser til Valentinsdag

Roser er en klassisk gave til Valentinsdag, men vidste du at farven på rosen har en særlig betydning? Brug blomsternes sprog ved bevidst at vælge rosens farve til denne særlige dag.

Røde roser er uden tvivl den mest velkendte mulighed til Valentinsdag. Røde roser står for romantik og kærlighed, som gør dem til det perfekte valg til kæresten, manden eller konen. Derimod er hvide roser et symbol på uskyld og renhed og gives ofte for at udtrykke ægte ubetinget kærlighed.

Lyserøde roser har forskellige betydninger, afhængigt af nuancen. Mørke lysrøde roser udtrykker taknemmelighed og værdsættelse, hvorimod pastel lyserøde roser udtrykker beundring og ømhed. Orange roser udstråler entusiasme og passion, og er derfor perfekte til at udtrykke brændende følelser.

Gule roser er et symbol på venskab og omsorg. Selvom det måske ikke er det typiske valg til Valentinsdag, så er det en dejlig måde at vise din taknemmelighed og kærlighed på overfor gode venner og familie.

Sorte roser bliver ofte misforstået. Selvom de ofte bliver forbundet med døden og afsked så symboliserer de også en ny start. Perfekt til et nyt forhold!

Tænk derfor over hvilket budskap du vil bringe med dine blomster til Valentinsdag. Farven på roserne kan give et ekstra personligt touch som gør gaven endnu mere særlig.

Valentinsdag: Er det kun en fuldstændig kommerciel mærkedag?

Man kan ikke komme udenom at Valentinsdag er blevet kommerciel. Det virker som om at butikkerne tidligere og tidligere pludselig ligger fyldt med hjerteformede chokolader, roser og krammebamser. Men er det noget man behøver være negativ over? Overhovedet ikke! Også selvom detailhandlen har grebet deres chance for at tjene penge på denne mærkedag, så behøver det ikke have indflydelse på den ægte betydning af denne dag. Nemlig det at udtrykke din kærlighed og værdsættelse.

De kommercielle ting omkring Valentinsdag kan også give ekstra motivation. Det minder os om at tage lidt tid til at tænke på dem der står os nærmest som vi elsker og værdsætter. Det er en dejlig anledning til overveje og værdsætte de bånd bi har med hinanden. Det er måske for meget af det gode at lægge stor vægt på en materialistisk gave, men en omsorgsfuld og personlig gave er en stærk kærlighedserklæring.

Valentinsdag kan også være en dejlig tid for folk som ellers kan føle sig lidt glemte. For venner og familie som bor langt væk, eller for mennesker som grundet omstændigheder er meget alene, så kan et tegn på kærlighed på denne dag være en betydningsfuld og opmuntrende oplevelse.

Valentinsdag kan godt komme over som en virkelig kommerciel mærkedag, men det er op til os at fokusere på den virkelige betydning. Vise kærlighed og værdsættelse, og gøre vores nærmeste glade.

Kæmpe Milka chokoladebar

Kæmpe Milka chokoladebar

Personlige drikkevarer

Personlige drikkevarer

Snekugle

Snekugle

Blog

Blog